attolini Posted March 23, 2022 Share Posted March 23, 2022 (edited) . Sta je tacno u mom postu bilo razlog za njegovo brisanje...@Eddard mozda .. . Edited March 23, 2022 by attolini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted March 23, 2022 Share Posted March 23, 2022 Zato što je tvoj odgovor bio klasičan ad hominem napad na sagovornika u kome i sam priznaješ da si pročitao samo prvu rečenicu njegovog posta i odmah si krenuo sa nekim stvarima sa bivšeg foruma. Dakle, ništa u tvom postu nije bilo vezano za temu, već za sagovornika. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
attolini Posted March 24, 2022 Share Posted March 24, 2022 (edited) 9 hours ago, Eddard said: Zato što je tvoj odgovor bio klasičan ad hominem napad na sagovornika u kome i sam priznaješ da si pročitao samo prvu rečenicu njegovog posta i odmah si krenuo sa nekim stvarima sa bivšeg foruma. Dakle, ništa u tvom postu nije bilo vezano za temu, već za sagovornika. . Procitao sam tvoj odgovor...moram da kazem da si apsolutno u pravu...svih sto procenata...samo moja greska... U svoju odbranu, za odgovor na njegov post i nije potrebno vise od jedne njegove recenice , zato sto je sadrzina uvek ista, izbor slova , reci i kompozicija se razlikuje, ali sustina je ista...Rusofobija i rasizam, lisena argumentacije sa priznacima bezanja sa casova istorije vec od osnovne skole... Moja krivica lezi u tome , sto je moja samokontrola "pukla" ..pa sam ga nazvao nebitnim likom, koji bi trebalo da se drzi dalje od mene...s druge strane bio sam blag, ne znam kako bi ti reagovao na obracanje lika , za koga znas da tebi, tvojoj porodici i tvojoj deci zeli da "da crknemo u sopstvenom eksudatu"...Osim pasosa RS i jedne zemlje evropske unije, moj treci pasos je ruski..i moji klinci su rusi...nemaju vise od deset godina... Tako da krivica nije samo moja...cak i taj post ima elemente rasizma, jer covek nije pisao o drzavi i politici, vec o ruskom drustvu sa kulturno-civilazacijskog aspekta ... vidim da ste banovali gomilu ljudi sa tako popularnim obrazlozenjem " uvijeno u oblande"...on jos uvek slobodno pise, sa istorojim rasistickih postova .. Utisak je , da bi davno bio odsutan, da je njegova mrznja usmerena ka nekom drugom narodu, a ne ruskom... Svestan sam da pisem u prazno...jer si sam lajkovao njegov post...Ipak, hvala , jesi razlozno i korektno ukazao na moju gresku..."naterao" da se zamislim... . Edited March 24, 2022 by attolini 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted March 25, 2022 Share Posted March 25, 2022 Jedno pitanje, posto je na temi Rat u Ukrajini dozvoljeno pisati o svemu osim o nekim slicnostima izmedju ovog rata i NATO bombardovanja Srbije (neko mi je jutros obrisao post) ima li neko drugo mesto gde se sme pisati o tome? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama_mia Posted March 25, 2022 Share Posted March 25, 2022 5 hours ago, Milica said: Jedno pitanje, posto je na temi Rat u Ukrajini dozvoljeno pisati o svemu osim o nekim slicnostima izmedju ovog rata i NATO bombardovanja Srbije (neko mi je jutros obrisao post) ima li neko drugo mesto gde se sme pisati o tome? Mislim da je slobodno napraviti takvu temu recimo Paralele izmedju ovih i onih...ili Razlike izmedju ovih i onih jer mozda i jeste zanimljivo videti misljenja o slicnostima izmedju usamljene ruske phederacije na ukr. i nato alijanse na srb. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasa965 Posted March 25, 2022 Share Posted March 25, 2022 Moderacija šta se dešava? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted March 27, 2022 Share Posted March 27, 2022 Moze li se ikako stati u kraj silnim dezinformacijama i poplavom bizarnih linkova i slika na temi o Ukrajini. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted March 27, 2022 Share Posted March 27, 2022 Just now, Amigo said: Moze li se ikako stati u kraj silnim dezinformacijama i poplavom bizarnih linkova i slika na temi o Ukrajini. Može.... Samo se treba primenjivati pravilnik pinovan na vrhu strane... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted March 27, 2022 Share Posted March 27, 2022 2 hours ago, Amigo said: Moze li se ikako stati u kraj silnim dezinformacijama i poplavom bizarnih linkova i slika na temi o Ukrajini. Pa ti prvi postavljas najbizarnije linkove 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted March 29, 2022 Share Posted March 29, 2022 (edited) 11 hours ago, Eddard said: Da skratim post - trebalo je da se naguzi Putku da ga kara. Pardon my French. 19 minutes ago, deez nuts. said: To bi izgledalo ovako nekako: Dodje Rujo, a nebeski srbin se spusti na kolena i jezikom krene da celiva cizmu, dok jednom rukom gura prste sebi u dupe, a drugom se samozadovoljava. Tema je Rat u Ukrajini, jel mozemo bez ovakviv prostakluka 😕 Edited March 29, 2022 by Neme Editovani boldovi, shvatili smo poruku i bez toga. 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milenko Puzigaca Posted March 29, 2022 Share Posted March 29, 2022 Šta fali, baš je lepo opisano ono što bi stvarno radila bar polovina pućanstva 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted March 29, 2022 Share Posted March 29, 2022 Otprilike isto sto i ti kad bi dosao Bajdo 😄 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted March 29, 2022 Share Posted March 29, 2022 Mozda Berni ili AOC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milenko Puzigaca Posted March 29, 2022 Share Posted March 29, 2022 On ne, ali bi super palo jedno pomracenje Sunca kao ono iz 99, ili kakvo "vanredno stanje", kao ono sa pocetka pandemije, tj redovno stanje svuda gde je normalan svet. Zasto bih se ja radovao sto se stanje vraca na normalno? Mada, cak i kada bih, nije to isto, jer motivi nisu isti. Putkoljubi bi to radili zato sto su izdajnici i stetocine i anticivilizacijska sramota Evrope, a ja zato sto su izdajnici i sramota Evrope konacno tretirani kao i svuda i kao sto je jedino prirodno - za njih je kuća - pos'o, da nisi zucnuo, a ostalo vreme u rupu, da smrde i mrze, kao ranije. I za vikend da se olese i relaksiraju zbog teske golgote koja je sto moraju da se ponasaju normalno, a ne kao oni. A ko i tada insistira da ostane divalj i ekstremno nekompatibilan sa civilizacijom, demokratski mrak. Pa da vidis prosperitet. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrediB Posted March 29, 2022 Share Posted March 29, 2022 Zasto mi je obrisana poruka na temi ''Rat u Ukrajini''? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted March 29, 2022 Share Posted March 29, 2022 ...i meni...😷 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 29, 2022 Share Posted March 29, 2022 12 minutes ago, Constantin said: Dovidjenja i pozdrav svima.... Konstantine,mozda se ne slazem sa pojedinim tvojim stavovima ili pogledima i veoma je verovatno da i ja tebe iritiram svojima,ali zamolio bih te da malo sacekas.. siguran sam da ce ti Moderacija pruziti odgovor..dakle,polako s' pozdravljanje.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted March 29, 2022 Share Posted March 29, 2022 A bre, @Constantin-e, šta si toliko osetljiv? Post ti je obrisan u paketu sa ostalim postovima u lancu zajebancije koji je započeo Clash, a kojem nije mesto na temi. Jbg, citirao si jedan od njih, pa je i tvoj otišao u paketu. A ja ne znam koju temu ti čitaš, kad misliš da negativno o Americi i Bidenu ne sme da se piše, jbt na svakoj strani čitamo o tome kako je senilni starac i Amerika za sve kriva. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrediB Posted March 30, 2022 Share Posted March 30, 2022 On 3/24/2022 at 7:19 AM, attolini said: . Procitao sam tvoj odgovor...moram da kazem da si apsolutno u pravu...svih sto procenata...samo moja greska... U svoju odbranu, za odgovor na njegov post i nije potrebno vise od jedne njegove recenice , zato sto je sadrzina uvek ista, izbor slova , reci i kompozicija se razlikuje, ali sustina je ista...Rusofobija i rasizam, lisena argumentacije sa priznacima bezanja sa casova istorije vec od osnovne skole... Moja krivica lezi u tome , sto je moja samokontrola "pukla" ..pa sam ga nazvao nebitnim likom, koji bi trebalo da se drzi dalje od mene...s druge strane bio sam blag, ne znam kako bi ti reagovao na obracanje lika , za koga znas da tebi, tvojoj porodici i tvojoj deci zeli da "da crknemo u sopstvenom eksudatu"...Osim pasosa RS i jedne zemlje evropske unije, moj treci pasos je ruski..i moji klinci su rusi...nemaju vise od deset godina... Tako da krivica nije samo moja...cak i taj post ima elemente rasizma, jer covek nije pisao o drzavi i politici, vec o ruskom drustvu sa kulturno-civilazacijskog aspekta ... vidim da ste banovali gomilu ljudi sa tako popularnim obrazlozenjem " uvijeno u oblande"...on jos uvek slobodno pise, sa istorojim rasistickih postova .. Utisak je , da bi davno bio odsutan, da je njegova mrznja usmerena ka nekom drugom narodu, a ne ruskom... Svestan sam da pisem u prazno...jer si sam lajkovao njegov post...Ipak, hvala , jesi razlozno i korektno ukazao na moju gresku..."naterao" da se zamislim... . Cinjenica je da su problemi izmedju Rusije i Zapada daleko dublje geneze od proste podele NATO vs. ne-NATO ili kapitalizam vs. komunizam. A ta geneza lezi u temeljnim kulturno-civilizacijskim razlikama izmedju Zapada i Rusije. To sto se tebi ne svidja ta cinjenica, to je tvoj problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted March 30, 2022 Share Posted March 30, 2022 (edited) Eto super oteraste ljude koji su "strcali" sad mozete da uzivate u jednoumlju sto rece jedan forumas onomad na coroni, a ja mislila da nije u pravu 😊 Meni je obrisan post jer sam uporedila nabrajanje imovine Zelenskog od strane Rusa sa letcima koje je bacao Andjeo sa neba nakon rusenja Zezeljevog mosta na kojima je bila pobrojana Miloseviceva imovina nista nekulturno, nepristojno, subjektivno nije bilo u njemu, ali boze moj ne uklapa u narativ. Sa druge strane pozalila sam se neki dan na recnik koji stvarno nije primeren ne samo ovoj temi nego uopste forumu koji drzi do nekog nivoa, neme mi ga je ispravio jer su psovke bile boldovane, a nikakav komentar od nadleznih nisam dobila. Ali je zato dezurni kocijas bez problema napisao ovo 13 hours ago, Milenko Puzigaca said: Šta fali, baš je lepo opisano ono što bi stvarno radila bar polovina pućanstva A @Eddard koji mi je obrisao post, a puzigacu pustio da talasa, je odmah sledeci dan napisao jos jednu socnu psovku. Kako vas nije sramota? Da li se tako i u privatnom zivotu izrazavate pred zenskim svetom? Jesu li to oni fini Srbi kojima idu na zivce Srbijuksi koji zive u š..ku Evrope? Pazi sad o Bajdenovim puskicama je zabranjeno pisati, ne smes reci ni o Australijancima (dodjosima) ko su im preci (na teniskoj temi covek bio banovan), a po Srbima se slobodno ispovracaj gde god ti je volja 🤢 Sve jasno kao beli dan samo ne smes reci jer ces biti banovan... Edited March 30, 2022 by Milica Jos samo nesto, mislim da Drug crni nakon one briljantne minijature treba da bude unapredjen u moderatora. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted March 30, 2022 Share Posted March 30, 2022 1 hour ago, Milica said: Pazi sad o Bajdenovim puskicama je zabranjeno pisati, Posle ove laži te ne bih udostojio odgovora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted March 30, 2022 Share Posted March 30, 2022 Na ovom forumu ne postoji nijedna osoba koja brani Bajdena. Da si pratila ostale teme, uocila bi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted March 30, 2022 Share Posted March 30, 2022 (edited) Milica voli tako da se pojavi na odredjenom delu foruma i odmah ga uredjuje po svom nahodjenju, uz davanje nekih opstih opservacija koje ne moze ni slucajno da pogodi, nemojte joj zameriti. A pogotovo ovo ne sme nista protiv (ispuniti po zelji) da se kaze ili ces biti banovan. I onda kazes. I ne budes banovan. I tako 100 puta. Edited March 30, 2022 by McLeod 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted March 30, 2022 Share Posted March 30, 2022 Kome se ne pise ode bez dramaturgije. Kome se pise taj ce ostati,mene razni forumsi ugenjetavaju pa nikom nista, niti se zalim vec pokusvam argumentovanom raspravom sredim stvari. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted March 30, 2022 Share Posted March 30, 2022 10 hours ago, Eddard said: Clash, a kojem nije mesto na temi. Moderacijo Putine, hocete da declashujete temu. Slava Clashu, Slava Herojima. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts