Jump to content

sasa965

Član foruma
  • Posts

    1,362
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sasa965

  1. Koju je cenu Putin platio? Nešto ne vidim da Poljska vojska maršira u pravcu Moskve.
  2. Prigožin slabo izbrojio štihove i morao da se baci. Biće mu dobro kod baćke Lukašenka. Možda.
  3. Ovde samo Lejkersi treba da reše užasnu organizaciju napada dok je Dejvis na klupi da ne bi i sledeću gulio 42 minuta. Denver eventualno da vidi koliko je Hačimura stvarno fizički jak.
  4. Da pogađam. Jedinac , roditelji razvedeni ili se gledaju preko nišana , dete asocijalno ,dobar đak ali pod pritiskom druge dece.Oružje koje nije pod ključem . Bum.
  5. Mogao si i da pročitaš tekst koji sam ostavio. Antraks i tetanus su bolesti terena , spore bacila ostaju žive u zemlji decenijama neoštećene. Vojska je naletela na neobeleženo stočno grobljei i nastao je belaj. bar 103%
  6. Rusi , čobani i budale. Kako drugačije. Kad si navijač onda te nije briga šta je istina . Navijaš , pevaš pesme, mašeš zastavom i psuješ sudiju kad ti nešto nije po volji. https://sr.wikipedia.org/sr-ec/Антракс Nije teško da se pročita .
  7. U drugom ga je čuvao Gos. Nekako pre Naneli nego Ledej. Ledej će u odbrani da guli protiv Jabuselea .
  8. Cenim što vazda zauzeta moderacija ipak nalazi vreme za akciju ,, Čuvajmo srpski jezik , pravopis i lepo pisanije" ,,ni u šta" - popravljeno .
  9. Lektor je na godišnjem. Nedostupan je.
  10. Generalno , doza određuje da li je hemijsko jedinjenje lek ili otrov. Strihnin može da bude i lek i otrov , voda isto tako.Znači doza. Šta bi bili rafinisani šećeri ? I kako se po tebi oni razlikuju od prirodnih? Koju ti hranu jedeš a da spada u ovu kategoriju?
  11. A percepciju oblikuje PR. Đžabe se trudiš. David Axe , veliko novinarsko mudo . Studirao istoriju a to znači da je ozbiljan poznavalac metalurgije a to znanje mu dozvoljava da zaključi kvalitetan lager može da proizvede samo Nemac ili Šveda . Kinezi i Indijci a naročito Rusi su neznalice jer su ukinuli matematiku , fiziku i hemiju iz školskog programa da ne bi štresirali omladinu. Novinari , neznalice opšteg usmerenja . Niušta se ne razumeju ali im to ne smeta da objavljuju tekstove. Imamo mi i na forumu jednog sličnog. PR i samo PR i naravno go USA go.
  12. Prijatelju, kada se promaši tema i zanemaruju istorijske činjenice i namerno vreme broji samo od februara 2022 onda je primereno. Na pokojnom b92 forumu se koristila drugačija formulacija ,, funkcionalna nepismenost". Pisanje na forumu nije obavezno,a pošto si član moderacije ne sumnjam u ishod. Evo pitam tebe , da li si živeo pod Ruskom diktaturom ? Imaš li lična iskustva ? A ,, svako " je nepouzdana odrednica .
  13. Promašena tema. Sedi , jedan. Odnosilo se na ovo Naglasak je na ,,prestane da postoji". Koliko je rat protiv Rusije bolji izbor gledamo uživo.
  14. Imamo primere iz prošlosti koji to potvrđuju? Estonija , Litvanija , Letonija , Bugarska , Rumunija , Gruzija . Sve sami primeri država koje su nestale.
  15. Neće biti. Ukrajina je imala izbor. Npr. mogli su da kažu:,, Tetka Viktorija nemoj da se ljutiš ali ti si hiljadama kilometara daleko a naš bivši polubrat je u blizini i jako je ljut. Da se pozdravimo jer mi nećemo u NATO , može da nas izađe skupo.Neutralana Ukrajina." Tetka Viktorija je Viktorija ,,Fuck the EU"Nuland , da ne bude zabune. Podsećanje : Rat je počeo 2008 u Gruziji. Treba ponoviti pošto je zaborav čudo.
  16. Tačno , izabere Ameriku i onda plaća cenu. Čini mi se da smo ovo pretresali na Ukrajinskoj temi.
  17. Naš konsenzus je nebitan. Bitne su neke suverene zemlje i njihov izbor sa kime će da sarađuju. Tu nije bitna ni Kina , ni Rusija .Bitna je Amerika i njeno vođenje spoljne politike.Ni manje , ni više.
  18. Znači Amerika se obavezala , ne NATO , ne EU , ne Francuska. Zašto navedene države ne žele više Ameriku i zašto im je Kina prihvatljivija ?
  19. Da li je USA priznala Tajvan ? EU , Francuska ?
  20. Samo ako doda 10+ kilograma mišića. Pored ozbiljnih bekova izgleda kao petlić.
×
×
  • Create New...