Jump to content

PDF Politika - kritike, žalbe, predlozi, pohvale, pitanja

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, vilhelmina said:

E tu smo vec kod nacina komunikacije, ono o cemi nisam htela da pricam, ali kad vec trazis. Samo sam pohvalila tvoju doslednost u stavovima i onda dobijem nesto vrlo licno - citanje misli, tumacenje odakle nekom takvi stavovi, vidi koja sam ja carica… Slobodno me podseti, predstavi se mladjim forumasima, nemoj da zive u zabludi i neznanju. Ali prvo razmisli o tome sta si o sebi rekla ovim ”nemoj da te podsecam”. Sta, neces da me retraumatizujes 😂?

Btw, ja sam oduvek bila levicarka, i umrecu takva. Zato su mi takvi stavovi, uvek bili i ostace, a zato se i profesionalno bavim socijalnim radom. Bilo bi nenormalno da radim takav posao, a klanjam se kapitalizmu, ne vidim nevolju i diskriminaciju oko sebe, stagod. Ali tebi to nije dovoljno izazovno, prosto mora nesto licno, da se ponizi i patronizira. To si ti, samo kad si u manjini, nisi toliko hrabra.

Sorry, nisam imala nameru da ti ucitavan nista, da te ne podsecam je bio komentar da necu da otvaram istu raspravu. Znaci po nekim pitanjima imamo razlicite stavove. Ja sam uvek ja, I poprilicno sam dosledna, mogu ponekad da promenim misljenje sa pravim argumentima, ali nemam pojma kakva manjina ili vecina. Meni kapitalizam odgovara. 

Ne bih se zamarala tvojim tumacenjem mog psihickog stanja 😀

Posted
1 hour ago, Smrtokapa said:

Ne čudi me to što samu sebe vidiš kao perfectly balanced. Moj utisak je, kao što rekoh, drugačiji, ali ok, nema svrhe da vodimo raspravu oko toga. Inače, stepen pogleda na pojedinca kao dela grupe je jako složena stvar i provlači se na ovaj ili onaj način kroz skoro svaku temu na ovom forumu (ok, možda ne "kućni ljubimci"). Intersekcionalizam je nešto mnogo specifičnije od toga. Ali i to izlazi iz okvira ovog topika, pogotovo kada se uzme u obzir razvoj na poslednjih par strana :classic_biggrin: pa ću se ja ovde zaustaviti.

Ah ne perfectly balanced, znam ja svoje "manjkavosti", ili ako hoces snage I slabosti. I svesna sam da ljude iritira ponekad ta moja distanciranost od emocija, kad nesto analiziram, I cesto sam cula pitanje "kako mozes". Meni recimo ta rasprava zadnjih par strana nije ukljucila "spider sense" feminizma 😀 

Samo zato sto smatram da su red i zakon, osnove civilizovanog drustva, ne znaci da nemam empatije za ljude.

Posted

"Samo zato sto smatram da su red i zakon, osnove civilizovanog drustva, ne znaci da nemam empatije za ljude."

Helga Hagen, domaćica iz Belsena. 1943. godine. Verovatno.

• Ha-ha 2
Posted
2 hours ago, Maharaja said:

"Samo zato sto smatram da su red i zakon, osnove civilizovanog drustva, ne znaci da nemam empatije za ljude."

Helga Hagen, domaćica iz Belsena. 1943. godine. Verovatno.

Woopsy daisy, da podrska redu i zakonu je nacizam, to je to u US 😂

24 minutes ago, Smrtokapa said:

Angelia: Imamo spider sense feminizma kod kuće.

Spider sense feminizma kod kuće:

Taj covek jos uvek ziv? I jos uvek gledate Grand? Ok, sad je sve jasnije 😀

• Ha-ha 1
Posted

Momci iz moderacije (nadam se da nije uvredljivo), videla sam ban za Beonegra I Maharaju. I oba su kaznjena za obracanje meni. Da napomenem, ako mi zatreba zastita, ja cu vam se obratiti (iako hvala @Eddard sto je primetio pattern), tokom vremena sam poprilicno oguglala na takve napade, uglavnom mislim da govori nesto o onima koji tako komuniciraju, a ne o meni. Dok neko bas ne pretera sa podmetanjem, ali i tad znam da odgovorim.

Ako vam je namera da poboljsate komunikaciju, cool, dobar razlog. Ali ne bih volela da ja budem razlog, ne znam da li je to jasno? Oba posta su, ok not my cup of tea, neprimerena da kazem, ali ne vredna da se osetim uvredjeno. 

Za one koji ce probati da nekako naprave da sam ja kriva, jer sam ih izazvala nekako, odabrali su da na taj nacin komentarisu postove koji nisu bili namenjeni njima. Odrasli smo ljudi (predpostavljam) I mozemo da biramo da reagujemo ili ne.

@Smrtokapa izvini za zezanje na Eru Ojdanica I Grand, nisam bila u SR vec godinu dana, I stvarno sam mislila da je to proslost 😀 zivog coveka sam sahranila, a on jos nesto skakuce. Nisam gledala vise od par sekundi.

Posted
6 hours ago, Angelia said:

ban za Beonegra I Maharaju. I oba su kaznjena za obracanje meni.

Nema nikakve veze s tobom, obrazloženja su napisana prilično jasno.

• Like 2
Posted
6 hours ago, Angelia said:

Ako vam je namera da poboljsate komunikaciju, cool, dobar razlog. Ali ne bih volela da ja budem razlog, ne znam da li je to jasno? Oba posta su, ok not my cup of tea, neprimerena da kazem, ali ne vredna da se osetim uvredjeno. 

Ne mogu moderatori (sa ovog dela foruma) da mnogo poboljšaju komunikaciju, pošto ni oni nisu najbolji komunikatori. 

5 minutes ago, fancy said:

Nema nikakve veze s tobom, obrazloženja su napisana prilično jasno.

Bukvalno nema obrazloženja, samo dužina kazne i opomena pred trajni 😁 Mislim, meni je jasno zašto su banovani, nije da mora neko obrazloženje.

• Like 1
  • Love 1
Posted (edited)

Sorry, pisalo je na sâmim warnovima obaveštenje za one koji su upozoreni: "ban zbog neprimerenog rečnika".

Al svakako je svakom bilo kristalno jasno jer su kritični postovi citirani.

Edited by fancy
  • Like 3
  • fancy locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...