Jump to content

PDF Politika - kritike, žalbe, predlozi, pohvale, pitanja

Recommended Posts

Posted
On 3/7/2025 at 9:43 AM, Volter said:

Fancy, hoćeš li možda otvoriti temu Sudenti 2.0? Možda ima ovde ljudi koji ih podržavaju, žele iz minuta u minut pratiti dešavanja :smiley53: :smiley33: :classic_biggrin:

Kako sam do sada propustio ovaj biser od upisa 😄 ???

• Like 1
  • 4 weeks later...
Posted
58 minutes ago, Eddard said:

14 dana za teraj se u p.m.?! 

Da li ste realni 😂

Ovo je za maksimalno 24h, ne zajebavajte. 

Pa vidi, ako je to PM ustvari Premijera Macuta, onda je moglo i ono cuveno "poslednje upozorenje pred trajni".

Zavisi kako je moderacija protumacila 😄 

• Ha-ha 1
Posted

Po mom misljenju moderacija ima neku kvotu da banuje odredjeni broj forumasa u nekom periodu. Pa kad nema bas nekih kandidata onda moze da se banuje onako odokativno. Jos ti ne daju sansu da se branis. Ja odavno nista ne pisem ovdje. Sad ocekujem neki ban za nista, mozda sto ne pisem nista. Istog sam misljenja kao i ti @Eddard.

• Pumpaj! 2
Posted
1 minute ago, Koca Popovic said:

Po mom misljenju moderacija ima neku kvotu da banuje odredjeni broj forumasa u nekom periodu. Pa kad nema bas nekih kandidata onda moze da se banuje onako odokativno. Jos ti ne daju sansu da se branis. Ja odavno nista ne pisem ovdje. Sad ocekujem neki ban za nista, mozda sto ne pisem nista. Istog sam misljenja kao i ti @Eddard.

Ma nema veze ljudi, ovo je 4um. Koga je briga. Treba reci sta ti smeta, a kome se ne dopada, naka place. 🙂

Posted
6 minutes ago, Koca Popovic said:

Ajd ajd, nije tako strašno, dobri su oni, samo im se povremeno omakne prst, pa umesto 14h, kliknu na 14d 😁

Piši Kočo, niko te neće dirati. 

• Like 1
Posted

Apsolutno se slazem sa tobom. Ali brate kad ti zalijepi nesto sto nije tako..... Svasta nesto sam dozivio u mom zivotu ali da ti neko ne dopusta da se branis a sa druge strane mi soli pamet o demokratiji, sto bi moji iz Mostara rekli nidje veze.  Inace forum shvatam kao jedan dio razmjne misljenja.

Ma daleko od strasnog @Eddard nego eto ja onako.🙂

• Like 1
  • Love 1
Posted
8 minutes ago, Eddard said:

Perkos, za upućeno baš tebi, čini mi se 🤭

:roflmao::roflmao::roflmao:Pa..hahahahahahah..hahahahahah....:roflmao::roflmao:
Meni je Perkos na Ignore već jedno 3-4 godine...

Zato nisam ni video post :lol_2:

Niste ga morali banovati..uopšte me ne zanima šta mi je napisao

Posted
12 minutes ago, Eddard said:

Ma ništa strašno, samo te poslao u p.m., a eno Dame je gore stavila šta sve to može da znači 😁

Propustila je : "particulate matter"

🙂

nije bre to za ban iako je nedefinisan motiv.

• Like 1
Posted
15 hours ago, Smrtokapa said:

Kako se pravi naivan 😁

Možda neko izvinjenje?

Pošto se ne pravim naivan već mi je lik godinama na IL i ne dobijam nikakve notifikacije,postove, poruke itd.

Posted (edited)
20 minutes ago, Drug Crni said:

Možda neko izvinjenje?

Pošto se ne pravim naivan već mi je lik godinama na IL i ne dobijam nikakve notifikacije,postove, poruke itd.

U pitanju je bila šala.

Stoga, mogu reći da mi je žao ako te je pogodilo ono što sam napisao, ali izvinjenje ne nudim jer smatram da mora biti veoma očigledno da je u pitanju neozbiljan post bez loše namere.

Plus mislim da ove naše uobičajene forumske interakcije i to ko je kome na ignor listi nisu neke smrtno ozbiljne stvari oko kojih bi zezanje bilo neprikladno.

Edited by Smrtokapa
  • Like 5
Posted

Re: "14 za 3"

Kao i u mnogim drugim situacijama tako je i sad na dužinu bana uticalo nekoliko ranije akumuliranih graničnih situacija na koje nismo reagovali (ili "pustili prednost" ili jednostavno kasno videli za reagovanje).

S druge strane sigurno niko ne bi želeo da se "Teraj se u 3 PM" pretvori u standardni način izražavanja neslaganja na forumu.

Posted (edited)

Apsolutno se slažem da se ne treba ovako odnositi prema drugim forumašima ali je predugacka kazna.

To je bila reakcija na jednu ničim potkrepljenu generalizaciju od strane @Drug Crni koji je rekao da se kgb-ovstina prosirila na ovom forumu.

Odgovor Perkosov je bio,citiram," Teraj se u p.m. sa sve kgb".

U principu jedan klasicni odgovor u većini srpskih rasprava a problem je što se svaki Perkosov odgovor provlači kroz sto prizmi.

Takodje ne razumem ovo drama queen traženje izvinjenja na običnu zajebanciju. Mislim optužiš pola foruma za kgb-ovštinu i onda treba neko da ti se izvinjava za povredu tananih osećanja.

Edited by Clash
  • Like 11
  • Thanks 2
Posted

Tako je.

Ja sam već napisao da me ne interesuje šta mi je napisao..može komotno najgore stvari da mi kaže, mene to ne dotiče. Tako da nikakva moja osećanja nisu povređena, niti sam uvređen.

Ali ovo.."pravi se naivan" je baš kulovski obzirom na sve okolnosti. Ispada da se naslađujem banom, a ja pojma nisam imao jer mi je lik nevidljiv. Odbanujte ga slobodno.

Evo, i molbu za izvinjenje povlačim.
Ne treba da se izvini