Barkley#34 Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 32 minutes ago, đubrivo. said: pa upravo zbog različite pozicije je to moguće. kako bi bilo koji plej, taman da ima preko dva metra i zove se medzik dzonson mogao da igra kao jokić? .... zašto lebron, harden ili luka ne igraju kao jokić? imaju visinu, snagu, vrhunski skill, šta ih sprečava? Rekao bih da malo ima i do razumevanja igre kao timskog sporta (što je imao i navedeni Irvin) a ne samo stavljanja sebe u prvi plan po svaku cenu, koliko god da su veliki mamojebi u pitanju. Jokić je na svakoj utakmici x puta sam i ni ne pogleda koš nego igra akciju i traži saigrače a privatnicima je dovoljan nagoveštaj takve situacije da krenu da divljaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 44 minutes ago, Barkley#34 said: Interesantna izjava, zato što je delimično tačna, ali zato zbog svega što nije to ''delimično'' ekstremno glupa. Bilo je situacija kada sam se iznenadio kako su lepo pritisli Jokića. Međutim, tu otprilike prestaje dobro čuvanje a tako nešto uspevaju i igrači drugih ekipa (dok su mu teški šutevi tm). Sve ostalo je bilo bukvalno lagano odrađivanje posla. Jedna od onih utakmica u kojima je mogao da ubaci 50+ da je silovao. @đubrivo.Na konto one rasprave o Treju. Pogledaj kako Jokić igra pleja (bez obzira na nominalnu razliku u pozicijama) i ima aktivnu, a često i odlučujuću ulogu u 90% napada Denvera, sa nimalo do vrlo malo privatizovanja igre. Nisam gledao meč, samo hajlatse. Na nekim posedima nije bio ni blizu. Na nekima bio ok. Svakako, Jokića je baš baš teško zaustaviti, naročito kad je u formi, pa mi je izjava bila zanimljiva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 ma jokic igrao sa pola snage to prvo poluvreme. drugo nisam gledao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 1 hour ago, stefan81888 said: Nisam gledao meč, samo hajlatse. Na nekim posedima nije bio ni blizu. Na nekima bio ok. Svakako, Jokića je baš baš teško zaustaviti, naročito kad je u formi, pa mi je izjava bila zanimljiva. Ma izjava je luda, super što si je preneo, skoro potpuno odsustvo realnosti. Bilo je situacija kada su ga fino zatvorili, to se ne vidi na HL. Video si, davao je koševe na uobičajeni način - neke kad je sam, neke preko ruke iz okreta, malo posle guranja... uobičajeno za njega iz večeri u veče. Zaista se ne sećam da je bio pokretljiviji i fluidniji, stvarno se spremio za sezonu. Inače, mislim da imam wtf momenat skoro svaki put kad Barton krene na ulaz, uvek je to neka suluda situacija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 Sad se cini da je prekid sezone neminovan, kao na pocetku EL, ali sam uveren da ce NBA liga biti jedna od prvih "drzava" koja ce vakcinisati celokupno stanovnistvo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted January 12, 2021 Share Posted January 12, 2021 Uplakana puma ne zna gde se nalazi, unezverio ga Robin Lopez... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted January 12, 2021 Share Posted January 12, 2021 6 minutes ago, LordOfTerror said: Uplakana puma Of topik, ali ovo je goat nadimak, umrem svaki put kad procitam. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 12, 2021 Share Posted January 12, 2021 Vuč standardno dobar protiv Bucksa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 12, 2021 Share Posted January 12, 2021 par post-game komentara koje bih izdvojio Quote RJ Barrett will go by Rowan until he learns how to shoot effectively Quote LOL - this. R Barrett – no J ---- Quote How was LaMelo the leading rebounder Quote He went up. And he grabbed the ball off the rim with two hands. and he did that more times than anyone else. Quote Visual aid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 12, 2021 Share Posted January 12, 2021 Bila bi fora da otkazu Heat vs Fila; napokon kada Fila udari na isto tako osakacene Hitovce. Embid ce da ima 45/30 ako se bude igralo dok ce Heroj da sutne 35 puta za broj poena ne garantujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 12, 2021 Share Posted January 12, 2021 Inace redit detektivi kazu da je Irving zapalio da partija sa Drakeom i da u stilu Nejmara slavi sestrin rodjendan u sred sezone. Jadan Bruklin. Valjda ce da izbace neko obavestenje do kraja nedelje, da operu ovo sve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted January 12, 2021 Share Posted January 12, 2021 13 hours ago, Ta'veren said: Do 2017, Markieff bolji. Na stranu zdravstveni karton koji je isto uticao na njihove karijere i uloge u timovima, Marcusa su trazile fransize gde je on iili vise napredovao ili je vise dolazio do izrazaja, pa u poslednje tri godine on je bolji. Pre jace od 5 godina, delovao mi je kao zreo kandidat za kinesku ligu. Ne znam zasto sam mislio da su bili u istoj draft klasi sa Royce Whiteom i to da je bio pik za pikom tj sredina prve runde. Čini mi se da su bili u klasi sa Kavajom i da su birani pre njega, pre Vukčevića i Klej je bio sa njima...sve u svemu dobar draft Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 12, 2021 Author Share Posted January 12, 2021 @LayupFromTheMidget bas super od Kyrie ako je tako👍 vidjecemo koliko ce KD to da trpi. On nije dosao da se zajebava vec da uzme titulu Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 12, 2021 Share Posted January 12, 2021 14 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Inace redit detektivi kazu da je Irving zapalio da partija sa Drakeom i da u stilu Nejmara slavi sestrin rodjendan u sred sezone. Jadan Bruklin. Valjda ce da izbace neko obavestenje do kraja nedelje, da operu ovo sve. Rekoh ja, igrači su govna. Može da ne ogra kad hoće, može da ide na žurke usred korone, a sa druge strane niko ne može da dira njegovih 200 miliona i da mu kaže jednu reč, jer će se ovaj uvrediti, tražiti trejd i odbiti da igra. To ne vodi nigde, a mišljenja sam da će u budućnosti biti sve više Hardena, Kajrija, Kavaija i sličnih. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted January 12, 2021 Share Posted January 12, 2021 Ma Kajri nije govno tip, on decko samo nije normalan, prilicno niske inteligencije, uz to i psihicki nije najstabilniji, sta ce jbg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted January 12, 2021 Share Posted January 12, 2021 Fin je bio pre Bostona, makar se ja ne sećam nekih ovakvih ispada, upropastili smo ga kad je obukao zeleno. 😕 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 12, 2021 Share Posted January 12, 2021 Melo se rodi 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 12, 2021 Share Posted January 12, 2021 Just now, stefan81888 said: Fin je bio pre Bostona, makar se ja ne sećam nekih ovakvih ispada, upropastili smo ga kad je obukao zeleno. 😕 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted January 12, 2021 Share Posted January 12, 2021 Nisam znao, hvala. Znači oduvek lud, zeleni ga samo pojačali. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 12, 2021 Share Posted January 12, 2021 Ne znam kako se ovo razlikuje recimo od slučaja Radmana sa snowboard-om svojevremeno. Direktno rizikuje zdravlje i obaveze prema poslodavcu. Trebalo bi da ga kazne sa par miliona. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 12, 2021 Share Posted January 12, 2021 (edited) 18 minutes ago, Mile1 said: Melo se rodi uu vrhunska partija po hajlajcu. brda klača, onih njegovih signature banana, gde skine loptu pre nego što se igrač digne na šut, plus par ukradenih i asistencija. super edit sad vidim da mu je šut 6-14 ali sve ovo ubačeno je bilo kada se baš računa Edited January 12, 2021 by đubrivo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted January 12, 2021 Share Posted January 12, 2021 32 minutes ago, Miki28 said: @LayupFromTheMidget vidjecemo koliko ce KD to da trpi. On nije dosao da se zajebava vec da uzme titulu sam pao sam se ubio Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 12, 2021 Share Posted January 12, 2021 8 minutes ago, stefan81888 said: Nisam znao, hvala. Znači oduvek lud, zeleni ga samo pojačali. Pa sada da li su Cavsi imali slabiji protok informacija u javnost pa je izgledao normalnije; ili su ga pare udarile u glavu pa je pomislio da je neki neshvaceni genije ko ga zna.. Elem zao mi Bruklina i bilo bi mi zao Duranta da nije kao sisa otisao u GSW ovako je sam birao svoju sudbinu i ovo sve. Inace Harden za Irvinga + kusur ko kaze ne 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 12, 2021 Share Posted January 12, 2021 Nešto se izgleda Nurkić povredio tako da očekujem više Kantera i Mela u narednim utakmicama. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 12, 2021 Share Posted January 12, 2021 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts