Jump to content

NBA 2020/2021 - Lejkersi b2b ili neko drugi???

Recommended Posts

Posted

i ja bih pre uzeo te pikove i neke igrace nego ono sto bi boston nudio. problem je sto ako beal po svaku cenu zeli u boston, golden state nece dati toliko za njega ako uopste i daju nesto za njega u tom slucaju.

ne slazem se da ta trojka ne vredi nista.

• Like 1
Posted
23 minutes ago, gggggggg said:

ne slazem se da ta trojka ne vredi nista.

ne bre, rekoh da pikovi sa tom troikom koja je jos i mlada, ne vrede nista. oni bi bili stravinsky trio, ne znas odakle udara. 

Edit 

a beal nije u poziciji da zahteva tim bas zato sto ima sezonu plus po. 

verujem da bi dubsi rizikovali cak i da zeli tamo. verujem da her drejmond nastavlja da radi na tome cim se zavrsi tekma protiv francuza 

Posted
22 minutes ago, oubrevo. said:

ne bre, rekoh da pikovi sa tom troikom koja je jos i mlada, ne vrede nista. oni bi bili stravinsky trio, ne znas odakle udara. 

Edit 

verujem da bi dubsi rizikovali cak i da zeli tamo. verujem da her drejmond nastavlja da radi na tome cim se zavrsi tekma protiv francuza 

Beal nije na Olimpijadi.

Kako Beal nije u poziciji da zahtjeva tim ako ima PO? Moze da odbije PO i da sledece ljeto bude FA

Posted
27 minutes ago, Miki28 said:

Kako Beal nije u poziciji da zahtjeva tim ako ima PO? Moze da odbije PO i da sledece ljeto bude FA

dubsi nisu u nekoj vukojebini koja ce da se bori za plej aut. zato ce beal da odigra sezonu kao bela lala a ako druzba bude uspesna, produzice i ugovor, jer je to najbolji tim za koji je igrao u zivotu.

nije da pricamo o timu koji je na dnu negde, svima se isplati taj dil.

• Like 1
  • Love 1
Posted
3 minutes ago, oubrevo. said:

dubsi nisu u nekoj vukojebini koja ce da se bori za plej aut. zato ce beal da odigra sezonu kao bela lala a ako druzba bude uspesna, produzice i ugovor, jer je to najbolji tim za koji je igrao u zivotu.

nije da pricamo o timu koji je na dnu negde, svima se isplati taj dil.

I opet te ne razumijem kako nije u poziciji da bira tim? Kaze hipoteticki ej necu u GS  hocu u Boston ili megdje drugo. Ako mevete da me tamo trejdujete ja cu cekati ljeto i odbiti PO i biti FA. Isto tako kaze GS-u ej necu kod vas da ostanem ako trejdujete za mene.

Nije da nije u poziciji da bira tim.

Sad druga stvar je sto je po nama GS odlicna sredina, ko zna sta je u njegovoj glavi.

Posted
4 minutes ago, oubrevo. said:

jeste, možda su u njegovoj glavi pejotle i esidi. 

ako ti je lakše, zameni lejkerse sa dubsima i verovatno ćeš razumeti.

Nije mi lakse, i dalje ne razumijem tvoju tezu da nije u poziciji da bira tim.

Posted
1 minute ago, Miki28 said:

Nije mi lakse, i dalje ne razumijem tvoju tezu da nije u poziciji da bira tim.

muka mi je da svaki svoj napisani post objašnjavam 15 puta. ako ne razumeš, šta da ti radim, trudi se više.

Posted
2 minutes ago, oubrevo. said:

muka mi je da svaki svoj napisani post objašnjavam 15 puta. ako ne razumeš, šta da ti radim, trudi se više.

Nema potrebe. Ocigledno nisi u toku od trejdova Butlera, AD i Hardena ali dobro

Posted
Just now, Miki28 said:

Nema potrebe. Ocigledno nisi u toku od trejdova Butlera, AD i Hardena ali dobro

nemoj molim te. čim porediš hardena i davisa (za butlera ne znam koliko mu je ostalo do kraja ugovora u trenutku trejda) sa bealom, onda imaš još dodatnih problema osim sa bazičnim razumevanjem teksta.

ne mogu da trošim postove i vreme na ovakve gluposti, možeš ti to bolje ali očigledno ne moraš.

Posted
5 minutes ago, oubrevo. said:

nemoj molim te. čim porediš hardena i davisa (za butlera ne znam koliko mu je ostalo do kraja ugovora u trenutku trejda) sa bealom, onda imaš još dodatnih problema osim sa bazičnim razumevanjem teksta.

ne mogu da trošim postove i vreme na ovakve gluposti, možeš ti to bolje ali očigledno ne moraš.

Ocigledno ti imas problema sa razumijevanjem narativa da je ovo sad players league i da nema veze sa duzinom ugovora.

Ako ti je bas za ugovore, Butler je imao visegodisnji ugovor, Harden je imao ugovor na jos 2 sezone, za AD vjerujem da znas.

Jednostavno igraci su htjeli da odu tu i tu.

U situaciji AD jasno je i rekao da hoce u Lejkerse i da ko god ga dovede nece produziti.

Ja ti kazem da to moze biti situacija i sa Bealom I da moze da kaze, hoce samo Boston i to je to. Mislis da ce GS rizikovati da da buducnost zarad jedne sezone Beala kao sto je Toronto rizikovao sa Kawhijem? Ne bih rekao. Nit je GS u takvoj situaciji kakkvoj je bio Toronto nit je Beal nivo Kawhi.

I ja smatram da na osnovu togu on itekako ima uticaj na to gdje ce da ode iako ti pricas pricu da nema. 

Posted
1 hour ago, oubrevo. said:

Edit 

my bad, pogresno sam razumeo.

• Like 1
Posted

@Miki28

jel' možemo da se dogovorimo da prestaneš da me citiraš, pošto ti treba 15 postova da kažeš ono što si mogao u prvom a usput hoćeš da se igram sa tobom?

kaži brate to u prvom postu umesto u 15om i skrati mučenje. zajebavaj se sam tako ako te to raduje.

Posted
44 minutes ago, BartonFink said:

Beal ili wiggins? Hm. Nijesam pametan.

beal ili wiggins je no brainer. beal ili wiggins + 7/14 pikovi na ovako stacked draftu je solidna dilema.

samo bog i vreme bi mogli da sude tom trejdu. i sveti sava, on može svima da sudi.

Posted
1 hour ago, Miki28 said:

@delgado raspitujemo se za Buddy-a kod Kingsa? Kuzma i pik 2 runde i pakuj?😁

Bruh niste dobili prosle godine ni Bogdana, a kamoli sad posle odron godine za njega da dobijete Badija. U drugim vestima, Kingsi nece da dadu Foxa za simonsa, ponudili bi samo Badija i Beglija, lol. 

Posted
14 minutes ago, AgroLaki said:

Bruh niste dobili prosle godine ni Bogdana, a kamoli sad posle odron godine za njega da dobijete Badija. U drugim vestima, Kingsi nece da dadu Foxa za simonsa, ponudili bi samo Badija i Beglija, lol. 

Bogi>Buddy any given day👍 

Sta bi da vam damp za Buddy? Lebrona?😁

• Love 1
Posted (edited)

Niko ne može Lejkersima da zabrani da pokušaju, nude ono što imaju. Za to što nemaju praktično ništa se treba obratiti na drugoj adresi... 👀  Ne može se franšiza staviti na leđa ni Beglija ni Badija, a još uvek im nije vreme da se rešavaju Foksa, tako da je meni ok ovo što Kingsi rade. S druge strane, bez obzira na sve mane i hejt koje je zaslužio nakon ove sezone, verujem da je Simonsu mesto u nekom timu sa boljom budućnošću.

Edited by DameTIme
typo
Posted

Simmonsu je mesto u Detroitu, to im dodje kao neko karmicko cistiliste i poslednja stanica, NBA Crna Reka.

Mozda jeste previse mlada ali je vec zreo za "lopatu".

Grifinu i Rose-u je doslo kao spas, preporodili se...

• Like 2
  • Ha-ha 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...