realno *w Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 Kako glup faul CPa.Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 Konny ozbiljan x-faktor, pa i Bobi Ante on fireee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 Sunsi su za 20 minuta primili 73 poena! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 Ne daju se Suncad. Bice ovo na noz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 Čist faul na Midltonu.Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 Evo drame. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 Idemo bre Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 Sta uradi uncle Jrue. Vau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 Jrue was here, Jrue was there, Jrue was everywhere. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 Potpuno nejasno sta je Booker hteo da uradi u ovom napadu Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 Ozbiljan Choke je ovo bio Wokija u najavi spasio ih tunnel vision Rumenigea 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 Ne bi ni bilo infarkt završnice da je grčki templar sposoban da pogodi neko bacanje. Izvukoše ovo Jrue i Mid. Velika šansa propuštena za Sunse. Vrhunska napadačka utakmica, sve u svemu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 U stilu Skip Bejlisa: bice Janis FMVP, ako Woki dobije 6 naravno, ali pravi Betmen i closer ovog tima je Mid. Janis je tu u ulozi Rudija Gobera, da postavi blok i da ode na kucanje posle pika. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Ticket Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 Уручивање до изнемоглости триа Милвокија, па ко добије бољи мисмеч. Не умире се у љепоти али даје резултате. Опасан покушај Пола приликом закуцавања Јаниса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoudemire Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 boli cinjenica da smo se upucali u nogu dve utakmice za redom. paulov turnover u prosloj i bookerovo zakucavanje u protivnicku odbranu u kljucnom napadu u ovoj tekmi. jbg. I sad treba kao odspavati. idemo da dobijemo naredne dve i da vidimo da li su ovi momci sampioni. cestitke bucksima na pobedi but it ain't over till it's over. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 15 minutes ago, LayupFromTheMidget said: U stilu Skip Bejlisa: bice Janis FMVP, ako Woki dobije 6 naravno, ali pravi Betmen i closer ovog tima je Mid. Janis je tu u ulozi Rudija Gobera, da postavi blok i da ode na kucanje posle pika. A Butler ne Jimmy nego Alfred je Jrue. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 1 minute ago, mr clutch said: A Butler ne Jimmy nego Alfred je Jrue. A tek Catwomen Pat Connaughton 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 18, 2021 Author Share Posted July 18, 2021 (edited) Vidi ti Buckse👍 ajde jos jednu Edited July 18, 2021 by Miki28 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 7 minutes ago, LayupFromTheMidget said: A tek Catwomen Pat Connaughton Htedoh da napisem, ali kasno sam se setio, pa mrzelo da editujem post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 Bem te košarko kad će titulu da osvoje lažni Grk i Bobi Portis 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 @delgado kaže ćera da treba da idemo da gledamo spejs džem2, misli da će mi se svideti zbog basketa. ja kao, čuo sam da je njesra, a ona mi kaže ne veruj tim braduljica ljudima 🧡 2 1 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrvat iz Gospića Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 Ako uzmemo u obzir i obranu, Giannis je najbolji euro igrač? 1 hour ago, MrTripleDouble said: Bem te košarko kad će titulu da osvoje lažni Grk i Bobi Portis Osvojili su i Kuzma i lažni kralj, Žan Tabak i Crvena Mamba 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 3 minutes ago, Budha said: Ako uzmemo u obzir i obranu, Giannis je najbolji euro igrač? ne znam, možda sam ja biased jer ne volim kamenjare koji idu svojim masivnim ramenom na ulaz ali meni su i luka i jokić za klasu bolji igrači. malo je nezahvalno sad to tvrditi kada bucksi vode 3-2 u finalu ali nekako sam siguran da bi bucksi ovakvi kakvi su u sastavu, bolje igrali sa jokićem u sastavu umesto giannisa. čak bih i jruea, luku i middletona mogao da zamislim zajedno, iako nisu najsjajniji fit. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 Pa ako uzme titulu sigurno ima najjaci CV. Jedino je Dirk vodio ekipu kao 1 opcija do titule, A Janis ima 2xMVPa. Ali mislim ako Cuban opasno ne zajebe Luku da ce on da bude na kraju najbolji. Onaj mlad francuz bas ima ozbiljan plafon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrvat iz Gospića Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 1 minute ago, oubrevo. said: ne znam, možda sam ja biased jer ne volim kamenjare koji idu svojim masivnim ramenom na ulaz ali meni su i luka i jokić za klasu bolji igrači. malo je nezahvalno sad to tvrditi kada bucksi vode 3-2 u finalu ali nekako sam siguran da bi bucksi ovakvi kakvi su u sastavu, bolje igrali sa jokićem u sastavu umesto giannisa. čak bih i jruea, luku i middletona mogao da zamislim zajedno, iako nisu najsjajniji fit. A obrana ništa? Pričamo, bar po mom mišljenju o jednom od najboljih defanzivaca ikad... uz to, estetiku na stranu, radi se o igraču koji stavlja 30 uz 56% šuta i solidan je kreator. / Da nije nedjelja potkrijepio bi ove tvrdnje i naprednim brojkama / 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts