delgado Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 Lillard moze da prenese svoju kompletnu igru u brojke u Lejkerse i da se implementira savrseno sa Kingom i AD. LBJ ce da smanji svoje poene i poveca asistencije, Obrva ce isto smanjiti poene zarad vise skokova i hustla statsa, komotno moze da ima 26-7PPG u LAkersima i bude prvi strelac. Bukvalno da igra ono sto je Irving igrao sa Kingom.... a Sruder po meni ima smisla u PTB neki s&t jer Portland ima slicna 2 plejera u vidu Lilike i CJ-a, Sreder bolje napada obruc od Lilarda i bolji je defanzivac.+ dobiju Kuzmu da menja Mela kao 6th player, a Melo kod nas za vetmin, i evo im i Trezz pa mogu da se oslobode Kantera npr... Lilard ima izbor da ispada do kraja karijere u prvom kolu ili da udje u besmrtnost. Na njemu je.. (a i Portlandu) 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 8, 2021 Author Share Posted July 8, 2021 @delgado tako je delgisa. Ma dacemo sve sto imamo za Lillarda, imamo najbolji paket Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 Ja stvarno mislim da je Sruder (s&t, oni mogu lepo da ga plate ako Lili ode) + Kuzma + Harrell + eventualno THT kao mlad prospekt najbolji moguci paket koji PTB moze da dobije. Dobijaju ipak 2 igraca koji su ono najbolji 6ti igraci bili, iznadprosecne starter klase i kuzmasin kao solidan trpac s klupe za regularnu. U Portlandu ovakvi igraci tek dobijaju na smislu .... Svakako ne mogu nesto sebi da dignu plafon i da Lilard ostane niti bilo koji drugi paket da uzmu. @Miki28 Kako zivis brate moj ? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 Paket sa tri prosečna igrača i jednim (potencijalnom) prospektom je sigurno paket vredan superstara, i k tome najbolji koji mogu dobiti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bivši Nugetlija Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 Delgica, jel navijaš ti za našega Chrisa Paula da konačno osvoji prsten? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 8, 2021 Author Share Posted July 8, 2021 Odlicno, naspavam se samo tako. Nema potrebe da gledam plejof, pogledam rezultat, utiske i milina👍 Od potencijalnog brutalnog finala do finala Sunsi-Bucksi. Jbg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 10 minutes ago, delgado said: Ja stvarno mislim da je Sruder (s&t, oni mogu lepo da ga plate ako Lili ode) + Kuzma + Harrell + eventualno THT kao mlad prospekt najbolji moguci paket koji PTB moze da dobije. Dobijaju ipak 2 igraca koji su ono najbolji 6ti igraci bili, iznadprosecne starter klase i kuzmasin kao solidan trpac s klupe za regularnu. U Portlandu ovakvi igraci tek dobijaju na smislu .... Svakako ne mogu nesto sebi da dignu plafon i da Lilard ostane niti bilo koji drugi paket da uzmu. @Miki28 Kako zivis brate moj ? jel bi trejdovao davisa za powella, anthonyja i kantera? 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 (edited) Sruder i Harrell su daleko od prosecnih igraca, nisu all-star klase, ali su svakako top50 igraci ove lige Kuzma jeste prosecan, mozda cak i ispodprosecan, al u pitanju su mladi igraci/u najboljim godinama igraci koji nisu ne znam koliko placeni i s kojima moze kasnije da se kombinuje u capu 1 minute ago, gggggggg said: jel bi trejdovao davisa za powella, anthonyja i kantera? Davis nece da ide iz tima hehe edit : Za sta je otisao Harden ? To ti je bilo ok #doubleStandards Edited July 8, 2021 by delgado Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 Jedini nacin da se realizuje ovakav neki trejd je da @Lukaku94 postane GM Portlanda 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 8, 2021 Author Share Posted July 8, 2021 5 minutes ago, DameTime said: Paket sa tri prosečna igrača i jednim (potencijalnom) prospektom je sigurno paket vredan superstara, i k tome najbolji koji mogu dobiti... Nego da se da Lebron/AD pride za igraca koji nije zadovoljan. Ma da👍 Jedan Harden ode za neke levate, ko da je Hjuston dobio KD i Irvinga za njega a ne Oladipa i koga bi vec, totalno nebitne😁 Dacemo vam pikova do 2040 ako treba 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 Ma to je bio posten trejd, Spenser Dinvidi mocni koji sad moli timove da ga uzmu i Jarrett Allen za jednog od najboljih igraca lige Ali mi kada radimo trejd, to je onda pljacka i prevara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 8, 2021 Author Share Posted July 8, 2021 (edited) 4 minutes ago, delgado said: Ma to je bio posten trejd, Spenser Dinvidi mocni koji sad moli timove da ga uzmu i Jarrett Allen za jednog od najboljih igraca lige Ali mi kada radimo trejd, to je onda pljacka i prevara Ostao im je Dinvidi. Otisao je Levert i to u Indijanu a Allen u Klivlend. Bravo za Hjuston jos jednom, kakvi majstori svog posla😁 e da tas na vagi je bio ovaj pulen sto ke zavrsio sad u Partizanu, jbt i on je bio dio tog trejda. Koja kradja. Znas koga bi ja doveo iako je u pm povrijedjen? Kleja haubicu. On sa Lebronom i AD jujuju Edited July 8, 2021 by Miki28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radalek Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 45 minutes ago, delgado said: Lillard moze da prenese svoju kompletnu igru u brojke u Lejkerse i da se implementira savrseno sa Kingom i AD. LBJ ce da smanji svoje poene i poveca asistencije, Obrva ce isto smanjiti poene zarad vise skokova i hustla statsa, komotno moze da ima 26-7PPG u LAkersima i bude prvi strelac. Bukvalno da igra ono sto je Irving igrao sa Kingom.... a Sruder po meni ima smisla u PTB neki s&t jer Portland ima slicna 2 plejera u vidu Lilike i CJ-a, Sreder bolje napada obruc od Lilarda i bolji je defanzivac.+ dobiju Kuzmu da menja Mela kao 6th player, a Melo kod nas za vetmin, i evo im i Trezz pa mogu da se oslobode Kantera npr... Lilard ima izbor da ispada do kraja karijere u prvom kolu ili da udje u besmrtnost. Na njemu je.. (a i Portlandu) Mozete da zapakujete sve sto imate sem Lebrona i Davisa, sve pikove, sve igrace i nemate dovoljno da dobijete CJ-a a kamoli Lillarda. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 9 minutes ago, Miki28 said: Nego da se da Lebron/AD pride za igraca koji nije zadovoljan. Ma da👍 Jedan Harden ode za neke levate, ko da je Hjuston dobio KD i Irvinga za njega a ne Oladipa i koga bi vec, totalno nebitne😁 Dacemo vam pikova do 2040 ako treba Dejm je nezadovoljan nekim stvarima koje Olshey radi, ali bukvalno je poslednja opcija trejd u situaciji kada franšiza zna da su ništa kad on ode + igrač ima načelnu želju da ostane. Harden je forsirao trejd, kopao nogama i rukama da ide u Bruklin, situacija je posve drugačija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 8, 2021 Author Share Posted July 8, 2021 1 minute ago, Radalek said: Mozete da zapakujete sve sto imate sem Lebrona i Davisa, sve pikove, sve igrace i nemate dovoljno da dobijete CJ-a a kamoli Lillarda. Ma za CJ ne bi dali Kuzmu a da dodaju Trezza ili Srodera, Portland bi skakao od srece. Ispade CJ neka igracina 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 2 minutes ago, Radalek said: Mozete da zapakujete sve sto imate sem Lebrona i Davisa, sve pikove, sve igrace i nemate dovoljno da dobijete CJ-a a kamoli Lillarda. Zapanjuje nerealnost navijača LAL, čast izuzecima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 8, 2021 Author Share Posted July 8, 2021 Just now, DameTime said: Dejm je nezadovoljan nekim stvarima koje Olshey radi, ali bukvalno je poslednja opcija trejd u situaciji kada franšiza zna da su ništa kad on ode + igrač ima načelnu želju da ostane. Harden je forsirao trejd, kopao nogama i rukama da ide u Bruklin, situacija je posve drugačija. Kopace i on, eno ga Lilika sa Lebronom gleda LA Sparks😁 Ma zezam se, treba bas nesto drasticno da se desi da bi on otisao jer je jedan od poslednjih igraca koji ce provesti cijelu karijeru u jednom timu. Ogroman uticaj ima tamo 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 @Miki28Prepadaš me ovim upisima, nemoj molim te 😄 Nije isključeno da ode, ali ekipe koje baš imaju paket za njega nisu ništa bolje od Portlanda. Mislim da će sledeće sezone ozbiljnije razmišljati o odlasku, ukoliko ponovo ne bude adekvatnih rezultata. Kao što si sam rekao, veliki uticaj ima u POR, neke stvari su tu "više od košarke". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 8, 2021 Author Share Posted July 8, 2021 2 minutes ago, DameTime said: @Miki28Prepadaš me ovim upisima, nemoj molim te 😄 Nije isključeno da ode, ali ekipe koje baš imaju paket za njega nisu ništa bolje od Portlanda. Mislim da će sledeće sezone ozbiljnije razmišljati o odlasku, ukoliko ponovo ne bude adekvatnih rezultata. Kao što si sam rekao, veliki uticaj ima u POR, neke stvari su tu "više od košarke". Lilika ako odluci da ode, fransiza ce ga ispostovati jer vjerujem da FO ima toliki respect prema njemu da mu udovolji i to tako sto ce ga poslati tamo gdje on zeli pa makar to bio i losiji paket. To je neko moje vidjenje te situacije iako mislim da mema trika da ode, i nadam se da nece. Isto kao recimo Steph sto ne bih volio da ode iz GS. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 Slažem se za Stefa. Njega i Dejma posebno volim, pored košarkaških veština, baš zato što su jako dugo u franšizama koje su ih draftovale. 👍 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 (edited) 1 hour ago, delgado said: Ja stvarno mislim da je Sruder + Kuzma + Harrell + eventualno THT kao mlad prospekt najbolji moguci paket koji PTB moze da dobije. Dobijaju ipak 2 igraca koji su ono najbolji 6ti igraci bili, iznadprosecne starter klase i kuzmasin kao solidan trpac s klupe za regularnu. U Portlandu ovakvi igraci tek dobijaju na smislu .... Slažem se, sasvim je to ok paket za Mekaluma. Edited July 8, 2021 by realno *w 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 Pa prihvatio bih i McColluma iskreno za taj paket, sto da ne, treba nam jak suter i prangijas, a on moze da kreira i za sebe i za druge pomalo Ionako Lilliku nikad nisam cenio preteranu i ne smatram da je nesto mnogo bolji igrac od CJ-a. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 7 hours ago, oubrevo. said: 1paul 2ayton 3middleton 4kica 5jordan 6booker 7lebron 8trae 9 payne 10jokic kaze simmons da je paul u top 7 igraca sada. a ayton i booker u top20. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 57 minutes ago, delgado said: Pa prihvatio bih i McColluma iskreno za taj paket, sto da ne, treba nam jak suter i prangijas, a on moze da kreira i za sebe i za druge pomalo Ionako Lilliku nikad nisam cenio preteranu i ne smatram da je nesto mnogo bolji igrac od CJ-a. Slatki limun i kiselo grožđe 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 2 hours ago, DameTime said: Harden je forsirao trejd, kopao nogama i rukama da ide u Bruklin, situacija je posve drugačija. polako, nije nemoguce da ce i lillard stici do toga. a situacija je drugacija samo zato sto je hardenu ostao samo godinu dana ugovora a lillardu tri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts