delgado Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 Lillard moze da prenese svoju kompletnu igru u brojke u Lejkerse i da se implementira savrseno sa Kingom i AD. LBJ ce da smanji svoje poene i poveca asistencije, Obrva ce isto smanjiti poene zarad vise skokova i hustla statsa, komotno moze da ima 26-7PPG u LAkersima i bude prvi strelac. Bukvalno da igra ono sto je Irving igrao sa Kingom.... a Sruder po meni ima smisla u PTB neki s&t jer Portland ima slicna 2 plejera u vidu Lilike i CJ-a, Sreder bolje napada obruc od Lilarda i bolji je defanzivac.+ dobiju Kuzmu da menja Mela kao 6th player, a Melo kod nas za vetmin, i evo im i Trezz pa mogu da se oslobode Kantera npr... Lilard ima izbor da ispada do kraja karijere u prvom kolu ili da udje u besmrtnost. Na njemu je.. (a i Portlandu) 1 3
Miki28 Teoljub Posted July 8, 2021 Author Posted July 8, 2021 @delgado tako je delgisa. Ma dacemo sve sto imamo za Lillarda, imamo najbolji paket
delgado Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 Ja stvarno mislim da je Sruder (s&t, oni mogu lepo da ga plate ako Lili ode) + Kuzma + Harrell + eventualno THT kao mlad prospekt najbolji moguci paket koji PTB moze da dobije. Dobijaju ipak 2 igraca koji su ono najbolji 6ti igraci bili, iznadprosecne starter klase i kuzmasin kao solidan trpac s klupe za regularnu. U Portlandu ovakvi igraci tek dobijaju na smislu .... Svakako ne mogu nesto sebi da dignu plafon i da Lilard ostane niti bilo koji drugi paket da uzmu. @Miki28 Kako zivis brate moj ? 2
DameTime Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 Paket sa tri prosečna igrača i jednim (potencijalnom) prospektom je sigurno paket vredan superstara, i k tome najbolji koji mogu dobiti...
Nugetlija Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 Delgica, jel navijaš ti za našega Chrisa Paula da konačno osvoji prsten? 1
Miki28 Teoljub Posted July 8, 2021 Author Posted July 8, 2021 Odlicno, naspavam se samo tako. Nema potrebe da gledam plejof, pogledam rezultat, utiske i milina👍 Od potencijalnog brutalnog finala do finala Sunsi-Bucksi. Jbg 1
gggggggg Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 10 minutes ago, delgado said: Ja stvarno mislim da je Sruder (s&t, oni mogu lepo da ga plate ako Lili ode) + Kuzma + Harrell + eventualno THT kao mlad prospekt najbolji moguci paket koji PTB moze da dobije. Dobijaju ipak 2 igraca koji su ono najbolji 6ti igraci bili, iznadprosecne starter klase i kuzmasin kao solidan trpac s klupe za regularnu. U Portlandu ovakvi igraci tek dobijaju na smislu .... Svakako ne mogu nesto sebi da dignu plafon i da Lilard ostane niti bilo koji drugi paket da uzmu. @Miki28 Kako zivis brate moj ? jel bi trejdovao davisa za powella, anthonyja i kantera? 2 2
delgado Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 (edited) Sruder i Harrell su daleko od prosecnih igraca, nisu all-star klase, ali su svakako top50 igraci ove lige Kuzma jeste prosecan, mozda cak i ispodprosecan, al u pitanju su mladi igraci/u najboljim godinama igraci koji nisu ne znam koliko placeni i s kojima moze kasnije da se kombinuje u capu 1 minute ago, gggggggg said: jel bi trejdovao davisa za powella, anthonyja i kantera? Davis nece da ide iz tima hehe edit : Za sta je otisao Harden ? To ti je bilo ok #doubleStandards Edited July 8, 2021 by delgado
Zvezdinho Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 Jedini nacin da se realizuje ovakav neki trejd je da @Lukaku94 postane GM Portlanda 1 1 2
Miki28 Teoljub Posted July 8, 2021 Author Posted July 8, 2021 5 minutes ago, DameTime said: Paket sa tri prosečna igrača i jednim (potencijalnom) prospektom je sigurno paket vredan superstara, i k tome najbolji koji mogu dobiti... Nego da se da Lebron/AD pride za igraca koji nije zadovoljan. Ma da👍 Jedan Harden ode za neke levate, ko da je Hjuston dobio KD i Irvinga za njega a ne Oladipa i koga bi vec, totalno nebitne😁 Dacemo vam pikova do 2040 ako treba 1
delgado Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 Ma to je bio posten trejd, Spenser Dinvidi mocni koji sad moli timove da ga uzmu i Jarrett Allen za jednog od najboljih igraca lige Ali mi kada radimo trejd, to je onda pljacka i prevara
Miki28 Teoljub Posted July 8, 2021 Author Posted July 8, 2021 (edited) 4 minutes ago, delgado said: Ma to je bio posten trejd, Spenser Dinvidi mocni koji sad moli timove da ga uzmu i Jarrett Allen za jednog od najboljih igraca lige Ali mi kada radimo trejd, to je onda pljacka i prevara Ostao im je Dinvidi. Otisao je Levert i to u Indijanu a Allen u Klivlend. Bravo za Hjuston jos jednom, kakvi majstori svog posla😁 e da tas na vagi je bio ovaj pulen sto ke zavrsio sad u Partizanu, jbt i on je bio dio tog trejda. Koja kradja. Znas koga bi ja doveo iako je u pm povrijedjen? Kleja haubicu. On sa Lebronom i AD jujuju Edited July 8, 2021 by Miki28
Radalek Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 45 minutes ago, delgado said: Lillard moze da prenese svoju kompletnu igru u brojke u Lejkerse i da se implementira savrseno sa Kingom i AD. LBJ ce da smanji svoje poene i poveca asistencije, Obrva ce isto smanjiti poene zarad vise skokova i hustla statsa, komotno moze da ima 26-7PPG u LAkersima i bude prvi strelac. Bukvalno da igra ono sto je Irving igrao sa Kingom.... a Sruder po meni ima smisla u PTB neki s&t jer Portland ima slicna 2 plejera u vidu Lilike i CJ-a, Sreder bolje napada obruc od Lilarda i bolji je defanzivac.+ dobiju Kuzmu da menja Mela kao 6th player, a Melo kod nas za vetmin, i evo im i Trezz pa mogu da se oslobode Kantera npr... Lilard ima izbor da ispada do kraja karijere u prvom kolu ili da udje u besmrtnost. Na njemu je.. (a i Portlandu) Mozete da zapakujete sve sto imate sem Lebrona i Davisa, sve pikove, sve igrace i nemate dovoljno da dobijete CJ-a a kamoli Lillarda. 6
DameTime Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 9 minutes ago, Miki28 said: Nego da se da Lebron/AD pride za igraca koji nije zadovoljan. Ma da👍 Jedan Harden ode za neke levate, ko da je Hjuston dobio KD i Irvinga za njega a ne Oladipa i koga bi vec, totalno nebitne😁 Dacemo vam pikova do 2040 ako treba Dejm je nezadovoljan nekim stvarima koje Olshey radi, ali bukvalno je poslednja opcija trejd u situaciji kada franšiza zna da su ništa kad on ode + igrač ima načelnu želju da ostane. Harden je forsirao trejd, kopao nogama i rukama da ide u Bruklin, situacija je posve drugačija.
Miki28 Teoljub Posted July 8, 2021 Author Posted July 8, 2021 1 minute ago, Radalek said: Mozete da zapakujete sve sto imate sem Lebrona i Davisa, sve pikove, sve igrace i nemate dovoljno da dobijete CJ-a a kamoli Lillarda. Ma za CJ ne bi dali Kuzmu a da dodaju Trezza ili Srodera, Portland bi skakao od srece. Ispade CJ neka igracina 1
DameTime Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 2 minutes ago, Radalek said: Mozete da zapakujete sve sto imate sem Lebrona i Davisa, sve pikove, sve igrace i nemate dovoljno da dobijete CJ-a a kamoli Lillarda. Zapanjuje nerealnost navijača LAL, čast izuzecima...
Miki28 Teoljub Posted July 8, 2021 Author Posted July 8, 2021 Just now, DameTime said: Dejm je nezadovoljan nekim stvarima koje Olshey radi, ali bukvalno je poslednja opcija trejd u situaciji kada franšiza zna da su ništa kad on ode + igrač ima načelnu želju da ostane. Harden je forsirao trejd, kopao nogama i rukama da ide u Bruklin, situacija je posve drugačija. Kopace i on, eno ga Lilika sa Lebronom gleda LA Sparks😁 Ma zezam se, treba bas nesto drasticno da se desi da bi on otisao jer je jedan od poslednjih igraca koji ce provesti cijelu karijeru u jednom timu. Ogroman uticaj ima tamo 1 1
DameTime Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 @Miki28Prepadaš me ovim upisima, nemoj molim te 😄 Nije isključeno da ode, ali ekipe koje baš imaju paket za njega nisu ništa bolje od Portlanda. Mislim da će sledeće sezone ozbiljnije razmišljati o odlasku, ukoliko ponovo ne bude adekvatnih rezultata. Kao što si sam rekao, veliki uticaj ima u POR, neke stvari su tu "više od košarke".
Miki28 Teoljub Posted July 8, 2021 Author Posted July 8, 2021 2 minutes ago, DameTime said: @Miki28Prepadaš me ovim upisima, nemoj molim te 😄 Nije isključeno da ode, ali ekipe koje baš imaju paket za njega nisu ništa bolje od Portlanda. Mislim da će sledeće sezone ozbiljnije razmišljati o odlasku, ukoliko ponovo ne bude adekvatnih rezultata. Kao što si sam rekao, veliki uticaj ima u POR, neke stvari su tu "više od košarke". Lilika ako odluci da ode, fransiza ce ga ispostovati jer vjerujem da FO ima toliki respect prema njemu da mu udovolji i to tako sto ce ga poslati tamo gdje on zeli pa makar to bio i losiji paket. To je neko moje vidjenje te situacije iako mislim da mema trika da ode, i nadam se da nece. Isto kao recimo Steph sto ne bih volio da ode iz GS. 1
DameTime Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 Slažem se za Stefa. Njega i Dejma posebno volim, pored košarkaških veština, baš zato što su jako dugo u franšizama koje su ih draftovale. 👍 1
realno *w Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 (edited) 1 hour ago, delgado said: Ja stvarno mislim da je Sruder + Kuzma + Harrell + eventualno THT kao mlad prospekt najbolji moguci paket koji PTB moze da dobije. Dobijaju ipak 2 igraca koji su ono najbolji 6ti igraci bili, iznadprosecne starter klase i kuzmasin kao solidan trpac s klupe za regularnu. U Portlandu ovakvi igraci tek dobijaju na smislu .... Slažem se, sasvim je to ok paket za Mekaluma. Edited July 8, 2021 by realno *w 2
delgado Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 Pa prihvatio bih i McColluma iskreno za taj paket, sto da ne, treba nam jak suter i prangijas, a on moze da kreira i za sebe i za druge pomalo Ionako Lilliku nikad nisam cenio preteranu i ne smatram da je nesto mnogo bolji igrac od CJ-a. 7
gggggggg Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 7 hours ago, oubrevo. said: 1paul 2ayton 3middleton 4kica 5jordan 6booker 7lebron 8trae 9 payne 10jokic kaze simmons da je paul u top 7 igraca sada. a ayton i booker u top20. 1
DameTime Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 57 minutes ago, delgado said: Pa prihvatio bih i McColluma iskreno za taj paket, sto da ne, treba nam jak suter i prangijas, a on moze da kreira i za sebe i za druge pomalo Ionako Lilliku nikad nisam cenio preteranu i ne smatram da je nesto mnogo bolji igrac od CJ-a. Slatki limun i kiselo grožđe 😄 1
gggggggg Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 2 hours ago, DameTime said: Harden je forsirao trejd, kopao nogama i rukama da ide u Bruklin, situacija je posve drugačija. polako, nije nemoguce da ce i lillard stici do toga. a situacija je drugacija samo zato sto je hardenu ostao samo godinu dana ugovora a lillardu tri.
Recommended Posts