Marvin Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 41 minutes ago, Manu said: Mislim da je Kostina poenta kako je prosle sezone imao bolju statistiku na nivou sezone nego ove Jeste to poenta, ali je da prostis glupa 🙂 Jer je Bogdan upropastio prosek prilikom povratka iz povrede, plus na pocetku sezone je igrao u novom timu, pod novim trenerom, treba vremena da to sve legne 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 2 hours ago, realno *w said: Jeste, otkrio je košarku sa 28 godina. Prošle godine 3 poena po meču Sakramentu, a sad ovako kida... Ili nisi skuzio sarkazam ili nisi dobar u matematici. Prosle godine 15.1 ppg u Sactownu, ove godine 14.4 u Atlanti. Astronomski napredak, vaistinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 Žalosno je što do sada nisi naučio kada bi trebalo stati. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 20 minutes ago, Barkley#34 said: Žalosno je što do sada nisi naučio kada bi trebalo stati. Zalosno je sto do sada nisi naucio da nisi ti taj koji odlucuje kada treba stati neko ko, zamisli, ima drugacije misljenje od tebe 😉 Ovo je forum, pobogu. Razmena misljenja i stavova, kapiras? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 Da bi random naređane reči postale mišljenje ili stav potrebno je da iz njih stoje neka logika i argumenti. Svi se mi zeznemo u bacanju ocena ili procena, složimo se ili ne, ali kada tvrdoglavo nastavimo da insistiramo na istima uprkos argumentima onda se to ne može nazvati stavom. Nastavi da ispadaš smešan, neću ti više smetati u tome. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 3 minutes ago, Barkley#34 said: Da bi random naređane reči postale mišljenje ili stav potrebno je da iz njih stoje neka logika i argumenti. Svi se mi zeznemo u bacanju ocena ili procena, složimo se ili ne, ali kada tvrdoglavo nastavimo da insistiramo na istima uprkos argumentima onda se to ne može nazvati stavom. Nastavi da ispadaš smešan, neću ti više smetati u tome. Znaci, i za tebe je 14.4 bolje od 15.1? Krasno. 🙄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 I koja je tvoja poenta? Da u poslednjih mesec dana ne igra košarku života? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 (edited) Pokuševski sinoć 6 blokada, i kako se dobro služi levom rukom Da ga je išao šut spolja, bio bi odličan meč. Edited April 19, 2021 by Green23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 Odgledao sam sinoc Oklahominu celu utakmicu, meni je glavni utisak da je u ovom sastavu bez SGA Poku najbolji kosarkas. Menjanje ritma, fake-ovi, pasovi preko cele odbrane i citanje su cista perverzija. U odbrani takodje par puta odlicno pracenje nogama, pomaze mu tu i dobra anticipacija. Ne sumnjam naravno da bi se raspao u kompetitivnoj kosarci zbog svog tela, ali sam samo jos jednom potvrdio sebi da za njega plafon ne vidim. Inace, iako sam branio njegov sut i izbacaj, morace i na tome ozbiljno da se radi, ali i samim dobijanjem na snazi ce i to biti dosta bolje. Strasan posao Prestija i Oklahome po pitanju rada na njegovom razvoju. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 9 hours ago, Drakaris said: Izgubise i Portland i Dalas veceras. Lejkersi beze prvima 3 pobede, a drugima 5. Velike sanse da se Klipersi izbegnu do finala, oni ce do tada da coukuju. To je i moja pomisao, ali neka ih , nek dodju, trebalo bi videti tu LBJ+Davis vs PG+Kawhi seriju, a okruzeni su fantasticnim igracima okolo, sve bi prstalo... @Miki28 Prekasno igramo vcrs brate moj, od sutra radim od pola11 ujutru, moraces da ih bodris za mene 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 Nekad je prosto fascinantno koliko je Durant iskompleksiran Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 19, 2021 Author Share Posted April 19, 2021 2 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Nekad je prosto fascinantno koliko je Durant iskompleksiran Zbog ove petorke? Bas katastrofa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 (edited) 4 hours ago, delgado said: To je i moja pomisao, ali neka ih , nek dodju, trebalo bi videti tu LBJ+Davis vs PG+Kawhi seriju, a okruzeni su fantasticnim igracima okolo, sve bi prstalo... @Miki28 Prekasno igramo vcrs brate moj, od sutra radim od pola11 ujutru, moraces da ih bodris za mene 😄 Cik zore brat moi uz tebe sam! Edited April 19, 2021 by Čvarkov 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 19, 2021 Author Share Posted April 19, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 1 hour ago, Čvarkov said: Cik zore brat moi uz tebe sam! Hah, radim od kuce i najranije mogu da pocnem od 9h ujutru, a najkasnije mogu da radim do 1 nocu. Mada, najcesca je ta jutarnja od 9-5, i ima tu i pomeranja , u sustini moze bilo koje vreme u tom intervalu od pola H razmaka (9,9.30.... 15.30....) pa 8h... Uvek vise volim druge smene koje redje dobijam zbog nba, ali mene ni ovo radno vreme ne sprecava da pratim bar do 3-pola4... mada moram ipak pola H ranije da ustanem da skuvam kafu, doruckujem i popalim sve siteme. Mada ako sam igrao tiket ili igra LAL, uvek se nocu budim da proveravam rez, pa nekad i sagledam deo tekme sa telefona ako je gusto... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 2 hours ago, SteveFrancis#3 said: Nekad je prosto fascinantno koliko je Durant iskompleksiran Sto? Nisam ispratio Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted April 20, 2021 Share Posted April 20, 2021 Ma bila je neka prica pitali ga kojih je 5 najboljih saigraca s kojima je igrao i on je pobrojao IRving, Curry, kLay, Dray i njega valjda stavio na peto mesto,sto je u sustini sasvim legitimno, definitivno je najlosiji od svih pobrojanih... Dokle vise liga da se dodvorava raspalom i bahatom Russu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted April 20, 2021 Share Posted April 20, 2021 Genealno imam utisak da ekipa GS igra jednu od solidnijih odbrana lige po pozicioniranju,broju contestovanih suteva, trudu itd. Jedino je steta sto osim Greena nemaju ni jednog plus igraca tom delu terena 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted April 20, 2021 Share Posted April 20, 2021 (edited) Steph Edited April 20, 2021 by Gaga 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wesley Sneijder Posted April 20, 2021 Share Posted April 20, 2021 (edited) Kakav Bog kosarke, neverovatno. Janis sa druge strane, opet uzima na silu da zavrsava, saplice se i sudije poklanjaju Milvokiju tajm. Produzetak na kraju Edited April 20, 2021 by Wesley Sneijder Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted April 20, 2021 Share Posted April 20, 2021 Covek je standardno usao na 7 minuta do kraja kada su vec prokockali prenost i vezeo 5 trojki (20+ poena) i zatvorio utakmicu na surov nacin. Duduse ne treba potceniti ni ulogu Greena i Looneya koji su upropastili Embida u odbrani pogotvu u tom finisu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted April 20, 2021 Share Posted April 20, 2021 Bice ovo težak meč za Denver, Memfis baš lepo igra. Koliko Barton ne zna da stane, igrao je dobro do sad, ali onda udje u seriju srljanja. Jokić mu jedva uzeo loptu sada i odmah faul koš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted April 20, 2021 Share Posted April 20, 2021 Kakav faul suđen na Booker-u!? A challenge potrošen na glupost... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted April 20, 2021 Share Posted April 20, 2021 Lakers-Utah prva cetvrtina obecava Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted April 20, 2021 Share Posted April 20, 2021 Inace Gordon nakon medenog mesec se vratio u standardan mode nesrecnika. Ako nista u Burtona uvek mozes da se pouzdas da ce da ispali 20 suteva i povuce kada se svi raspadaju osim Jokica... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts