gggggggg Posted August 13, 2021 Share Posted August 13, 2021 DeJan 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L0shMi Posted August 13, 2021 Share Posted August 13, 2021 Autocorrect. Sent from my MHA-L29 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 14, 2021 Share Posted August 14, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 14, 2021 Share Posted August 14, 2021 (edited) ako moze DeShawn, moze i DeJan Edited August 14, 2021 by Takeshi_Kovacs 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 14, 2021 Share Posted August 14, 2021 Dobro kucanje Kuminge na nekom meču summer league. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted August 14, 2021 Share Posted August 14, 2021 Nesto se spominjalo da je GS u krugu ekipa zainteresovanih za Siakama. Kuminga bas slican tip igraca, sto je najgore vec sada mi deluje da nije puno losiji ali ajde da ga vidimo na NBA parketima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 14, 2021 Share Posted August 14, 2021 opasan hesi - move 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 14, 2021 Share Posted August 14, 2021 Ako postoji neki ozbiljan igrač ružniji za gledanje u nba od Giannisa to je Siakam. Sve nešto priučeno i na silu. Ovaj Kuminga mi deluje kao finiji atleta, možda se od njega iskleše i nešto sexy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 14, 2021 Share Posted August 14, 2021 Tipi Topi dobar, tries poena u zadnjoj Niks utakmici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 14, 2021 Share Posted August 14, 2021 3 hours ago, Zvezdinho said: Tipi Topi dobar, tries poena u zadnjoj Niks utakmici. ne moze da igra SF jer ima spore noge u odbrani za PF a na PF je randle. da ga udamo za nekog dobrog pika i da pevamo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 14, 2021 Share Posted August 14, 2021 (edited) 8 hours ago, oubrevo. said: Nisam ga pratio na koledžu, iako sam ispratio hajp. Uglavnom, vidim da ovaj čudni pomalo ružnjikav šut radio posao, kao što ga je radio i na koledžu. Hoće li stvarno igrati pleja u NBA, mislim bar po najavama? I da, sviđa mi se što ga odlikuje "umetnost sporoće", zna da skonta kada treba baš da uspori i nađe pravo rešenje, baš kao Luka i Jokić. Edited August 14, 2021 by realno *w 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted August 14, 2021 Share Posted August 14, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 14, 2021 Author Share Posted August 14, 2021 @delgado Russ macka, ima da odigra brutalnu sezonu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 14, 2021 Share Posted August 14, 2021 Quote The Chicago Bulls have signed Marko Simonovic to a three-year $4.3 million deal according to Michael Scotto of HoopsHype. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted August 14, 2021 Share Posted August 14, 2021 je bo te meni ovo skroz neverovatno. bravo simke 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 14, 2021 Share Posted August 14, 2021 simpatičan mladić 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 Fking Marko Simonovic (mladja verzija) je lagano milioner.. jbt gde odose ovi Nba ugovori.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 Simonovic je dobio nesto jace od minimuma. Fazon godina-dvije da ga vide na sta lici i moze li neke stvari popraviti u igri, ako ne nazad u Evropu. Nesto slicno ocekujem i kod Petruseva da ce mu ponuditi al kapiram da mozda nece ove sezone ici tamo da bude 3 centar tamo iza Embiida i Drummonda je suboptimalno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 Guraju li Simonovića na 4 ili 5? Ne pratim ništa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 62.banka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 2 hours ago, MrTwister said: Simonovic je dobio nesto jace od minimuma. Fazon godina-dvije da ga vide na sta lici i moze li neke stvari popraviti u igri, ako ne nazad u Evropu. Nesto slicno ocekujem i kod Petruseva da ce mu ponuditi al kapiram da mozda nece ove sezone ici tamo da bude 3 centar tamo iza Embiida i Drummonda je suboptimalno. Po statistici, Petrušev nije ništa pokazao u letnjoj ligi. Jel zna neko ko je gledao šta je razlog? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 3 hours ago, Betolingar Misdongard said: Guraju li Simonovića na 4 ili 5? Ne pratim ništa. 5 vise, no ne pogodi nista spolja cini mi se ovih par utakmica, a i tim je nekako sklepan bezveze jer nemaju pleja normalnog vec je primarni inicijator Pat Williams koji stvarno za sebe i uspije nekad da nesto iskreira al za druge tesko. Ovi ostali standardna SL ekipa nebitnih tipova koji ce za koju godinu igrat po nekim evropskim i kineskim klubovima. 1 hour ago, Darko said: Po statistici, Petrušev nije ništa pokazao u letnjoj ligi. Jel zna neko ko je gledao šta je razlog? Petrusev je nekako djelovao defanzivno bolje meni nego napadacki, iako se obrnuto ocekivalo. Imao je par utakmica sa nekoliko blokada + igra sa igracem koji ce vjerovatno ispred njega ako upadne u rotaciju a njih dvojica vise smetaju jedan drugom pa djeluju i kontraproduktivno. Problem je sto ja mislim u PHI nema mjesta/roster spot za Petruseva bez ako nece na 2-way da zavrsi ali kapiram da se vraca naredne sezone u Evropu. = 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 trejd beverley - bledsoe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts