Jump to content

NBA 2020/2021 - Lejkersi b2b ili neko drugi???

Recommended Posts

Posted

povredjeni garris koji bi odigrao pola serija vise koristi od jebenog bartona. hampton je jos uvek ruki i ko zna sta moze ispasti od njega. a i pik prve runde je dosta dragocen, pogotovo za ekipe kao denver.
Dragoceniji je Gordon od svega nabrojanog. A nisu ni u Orlandu ludi da uzimaju Bartona umesto Gerija
  • Like 2
Posted

Denveru je trebao neko ko ce da cuva veca krila, citaj Lebrona u plejofu.

Gordon ce svakako da bude 4 opcija u napadu, tu je da pika odbranu, pogodi koji sut i to je to.

• Like 1
Posted (edited)

tanko ovo za sad zveki. nije moguce da se king ne pojacava

nyc nikad konkurentniji, i oni utihnuli za sad. mora da se pojacaju

Edited by maXa88
Posted

Uf kakav bi posao bio da zavrsimo Rossa! Bukvalno bi bio totalno odbrambeno pokriven svuda i mogao bi da cepa svoju igru - da bude novi JR Smith LeBronu.

Eedemo

Moze Drummond, al moze i Hasa.

Posted

Do 21h je deadline valjda. Za sad mi se najviše sviđaju potezi Denvera i Phile. Powell uopšte nije bolji igrač od Trenta, plus je Trent bolji za off the ball igru tako da ne kapiram Blazerse. Bullsi su sebi malo digli plafon al tek da ispadnu u prvoj rundi i to je to. Lakersima bi Ross bio bombon, čak i Redick. 

• Like 2
Posted
12 minutes ago, Chaos Is Me said:

Do 21h je deadline valjda. Za sad mi se najviše sviđaju potezi Denvera i Phile. Powell uopšte nije bolji igrač od Trenta, plus je Trent bolji za off the ball igru tako da ne kapiram Blazerse. Bullsi su sebi malo digli plafon al tek da ispadnu u prvoj rundi i to je to. Lakersima bi Ross bio bombon, čak i Redick. 

powell je za klasu bolji igrac, ne zezaj

• Like 2
Posted (edited)

Haha, Rondo hoce da uzima titule sa svim najvecim rivalima : BOS -> LA -> LAC

Bar se Skipu ispunila zelja za Playoff Rondom. Neka, srecno sa njim, za sad nije pokazao ni naznake igranja kosarke, on je kao kinder-jaje. Vise volim da sam obezbedjen Sruderom i da mnogo ne razmisljam. 

Al svakako nam trebaju bek i centar, tako da ajmo Ross+Drummond/Hassan....

EDIT : I cestitke SvitLuu na povratku kuci. Tamo ga vise gotive, i nadam se da mu davati vise lopte da pokaze kakav je igrac, znatno bolji od Ronda u ovim fazama karijere. Obzirom da nema ni Camma ni Redisha i sad je otputovao Rondo, SvitLu ce im lepo leci. 

Edited by delgado
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...