Jump to content

NBA 2020/2021 - Lejkersi b2b ili neko drugi???


Miki28 Teoljub

Recommended Posts

10 minutes ago, bodo said:

sad sam baš išao pogledati. sjećam se da smo imali tešku seriju i sa LAC ali iskreno  zaboravih da Amare nije igrao tad.a ko će to sve i popamtit. meni je osobno ostalo u sjećanju ona metla protiv SA kad je Dragić ubacio skoro 30 na jednom gostovanju a u četvrtini skoro dvadesetak

 

sad bas razmisljam koji mi je suns tim bio najomiljeniji:

 

2005/06: nash, johnson, richardson, marion, stoudemire (jackson, hunter, barbosa, jacobsen...)

 

ili

 

2006/07: nash, bell, marion, stoudemire, diaw (barbosa, jones, thomas...)

 

ili

 

2009/10: nash, richardson, hill, frye, stoudemire (barbosa, lopez, dudley, dragic, amundson...)

 

mozda ipak ovaj treci.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, sunset rubdown said:

 

sad bas razmisljam koji mi je suns tim bio najomiljeniji:

 

2005/06: nash, johnson, richardson, marion, stoudemire (jackson, hunter, barbosa, jacobsen...)

 

ili

 

2006/07: nash, bell, marion, stoudemire, diaw (barbosa, jones, thomas...)

 

ili

 

2009/10: nash, richardson, hill, frye, stoudemire (barbosa, lopez, dudley, dragic, amundson...)

 

mozda ipak ovaj treci.

i meni. poraz u WCF od LAL 4:2 a prije toga pobjede protiv Portlanda 4:2 i već pomenuta metla protiv SA. to i pamtim zato što sam tad po prvi put imao NBA game pass i budio se prije odlaska na delo da mogu gledati tekme

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, Miki28 said:

Sto se desava svakih 10tak godina, ako ne i redje😀

 

Sto se tice te serije, nisu Lejkersi bili favoriti tada iako su Sunsi bili bez Amarea.

Kobe, Lamar, Smush, Kvame fuckin Brown i Luke Walton. Katastrofalan sastav

 

Sledece sezone vec lagan prolaz Finiksa ali i znacajan u istoriji Lejkersa jer je tad Kobiju prekipilo i bilo je ili dovedite Kidda/Garnetta ili odoh. Srecom, stize Pau i ostalo je istorija, jedna top ekipa, jako gotivna.

 

Bilo bi lijepo opet igrati sa Sunsima u plejofu, nadam se u WCF

 

svakako su sunsi bili favs u toj seriji, samo kazem da nismo toliko bili dobri kao sezonu pre i posle s amarijem.

 

i ja ocekujem jednu brutalnu wcf seriju izmedju sunsa i lakersa, a neka pobedi bolji. 😄

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Miki28 said:

Odlicna je serija bila te 2010 godine

 

Highlight te serije je legendaran sut Kobija preko Grant Hilla i reakcija Gentrija. Koliko samo teskih suteva je tad pogodio u game 6👌 

i onaj koš Artesta bukvalno sa sirenom u game 5

Link to comment
Share on other sites

Za desetak dana je trade deadline pa da vidimo za koje igrace postoji najveca sansa za promenu sredine.

 

Spoiler

Atlanta

 

Hawksi nikako da sastave zdravu ekipu ove sezone. Ovoga puta pored Huntera koji je out nedeljama i Redish se povredio. Uprkos tome imaju seriju od pet pobeda i konacno sa novim trenerom izgledaju kao ekipa koja bi trebala biti medju osam na istoku.

Ne ocekujem previse promena kod njih sada jer su svoj posao odradili letos.

Collins je jedan od igraca za kojeg postoji neka minimalna sansa da bude trejdovan, ali sa novim trenerom i dobrom formom, tesko je zamisliti to. Kako stvari stoje ide na leto da bude RFA.

Rondo i Snell su igraci za koje postoji mogucnost za trejd ali s obzirom na sve povrede koje stalno imaju Hawksi, opet je verovatnije da ostanu u ekipi. Rondo kao i prethodnih nekoliko sezona, minus igrac u regularnoj sezoni, ali je totalno drugi igrac kada dodje playoff. Tome se nadaju u Atlanti.

 

Brooklyn

 

Netsi imaju Dinwiddiea kojeg mogu trejdovati za verovatno jos jednog visokog igraca za rotaciju. Dinwiddie ima PO za sledecu sezonu i ako postoji ekipa koja bi ga rado videla u svojoj i iscekala da se vrati, moguce je da dodje do nekog dogovora.

Osim toga, najrealnije je da cekaju buy-out, i da tako pojacaju ekipu.

 

Boston

 

Izgleda da je Celticsima najvaznije da dovedu nekog forwarda umesto beka ili igraca na centarskim pozicijama. Rotacija iza Browna i Tatuma je sacinjena sa igracima kao sto su Ojeleye i Nesmith. Sto znaci da ako imaju i malo ambicije da urade bilo sta u playoffu, moraju dovesti nekog kompetentnog igraca za rotaciju.

Imaju cak tri TPE. Jedan veliki od 28.5 miliona dolara i dva manja od 4.7 i 2.5 miliona. Dakle ima mnogo prostora za dovodjenje igraca.

U prici za tog krilnog igraca bili su Harrison Barnes, Fournier i Aaron Gordon izmedju ostalih.

 

Charlotte

 

I Hornetsi su ekipa koja bi se pre pojacavala nego da skupljaju pickove i lose ugovore. Cenarska pozicija je najklimavija i ako tu imaju solidne igrace.

Drummond je naravno ocigledna opcija. Pored njega tu bi jos mogli biti Vucevic kao igrac koji bi bez sumnje bio pojacanje na toj poziciji.

Rozier bi mogao biti u paketu za trejd ako dodje do toga. Ball i Graham je vidjen backcourt za buducnost fransize. Osim Roziera i Monk bi mogao biti u nekom dilu jer ce biti RFA na kraju sezone.

 

Chicago

 

Bullsi su u cudnoj poziciji jer imaju bolju sezonu nego sto je ocekivano, i konacno nakon nekoliko sezona su u konkurenciji za playoff a usput imaju i nekoliko igraca koje bi mogli trejdovati pre roka.

LaVine igra sezonu zivota i jasni je lider ove ekipe ali uprkos tome i dalje postoje neke glasine da bi mogao biti trejdovan. Ima nekoliko timova kojima bi dobro dosao jedan opasan skorer ali problem je sto bi nakon ovako dobre sezone, cena bila mozda i previsoka da bi doslo do trejda. Ugovor mu je 19.5 miliona sto ne bi bilo tesko uskladiti u trejd ali opet, Bullsi bi trazili pored igraca i buduce pikove i to ne malo. Najrealnije je da ostane do kraja sezone i proba da ugura Chicago u playoff.

Thaddeus Young igra fantasticnu sezonu i bio bi pravo pojacanje za neki dobar playoff tim. Polako ulazi u godine i sada je mozda i poslednja prilika da Bullsi izvuku nesto kvalitetno za njega. Ugovor mu je 12 miliona, dakle moze se doci do nekog dogovora vrlo lako.

Markkanen i Bullsi se nisu dogovorili za produzenje rookie ugovora u decembru, sto je znacilo da ide na pijacu na leto kao RFA. Finac igra dobru sezonu ali pitanje je da li Bullsi zele da rizikuju da ga izgube za dzabe ako ne zele izjednaciti ugovor koji neki drugi tim bude ponudio njemu na leto. Zato mislim da mozda postoji mogucnost da ga trejduju sada.

Otto Porter Jr-u istice ugovor na kraju sezone i bice Slobodan igrac. Jos jedan kandidat za trejd zbog toga. Wendell Carter se isto ranije tokom sezone spominjao kao moguci igrac da bude trejdovan, pa cisto da bude i on ovde.
Ne bi bilo iznenadjenje da bilo ko od Felicio, Valentine, Temple i Satoransky budu trejdovani pre roka.

 

Cleveland

 

Drummond je naravno na izlaznim vratima. Kako se sada cini najverovatnije ce biti BO. Nece niko da izjednacava taj masivan ugovor.

Nance Jr. je medju imenima koji je zanimljiv najboljim ekipama u ligi. Dobar defanzivac i solidan suter za tri. Ima jos ugovor na tri sezone sa vrlo dobrom platom sto bi znacilo da i za naredne sezone bio upotrebljiv za buduce playoffove. Cavsima se ne poklapa u timeline sa svojih 27 godina pa je to jedan od razloga zasto bi ga se otarasili sada.

Love ima jos tri godine ugovora, mozda ima promil sanse za trejd. BO bi bila glupost.

McGee je atraktivan nekolici timova kojima treba neki iskusni back-up centar za 10-15 minuta.

Taurean Prince ako je neko malo lud.

 

Detroit

 

Nema tu mnogo imena kod Pistonsa za trejdovanje. Jedino koga vidim da bi mogao biti interesantan za playoff timove je Ellington kao neki respektabilan suter za tri.

Delon Wright takodje moze nekome biti interesantan za back-up pleja.

Bilo je nekih prica da je Boston zainteresovan i nudio nekoliko pikova za Granta ali nisam siguran koliko je to tacno.

Imaju dosta prostora u cap-u, pa ako i bude nekih dealova pre roka, bice to verovatno uzimanje nekih ugovora za pickove.

 

Indiana

 

Cudna sezona za Indianu, poceli vrlo dobro, nakon toga trejdovali Oladipa za LeVerta za kojeg se ispostavilo da mora na operaciju da odstrani tumor, vratio se pre par utakmica a u medjuvremenu Pacersi igrali sve losije i losije.

Imaju brdo solidnih i trejdajucih ugovora. Pre sezone su bili voljni da daju Turnera i McDermotta za Haywarda ali sada vec nisam siguran da bi trejdovali Turnera. Cena mu je svakako skocila zbog dobre sezone.

Upravo Mcdermott i mozda TJ McConnell su najizvesniji za trejd zbog isticucih ugovora na leto. Prvi bi bio solidan skorer i trojkas a drugi prasinar, mada godinama TJ postepeno gubi minute u playoffu.

Ostali po mom misljenju imaju predobre ugovore za trejd. Brogdon, Lamb, Warren, LeVert, Sabonis i Turner. Solidna ekipa ako bi bili zdravi. Mozda ce to Pacers ii iscekati za sledecu sezonu.

 

Miami

 

Heat ima assete za trejd, samo je pitanje da li Riley moze naci igraca koji bi sigurno mogao da pojaca ekipu. Lowry je jedna od zelja.

Olynyku istice ugovor na leto, Dragic i Iguodala imaju TO na kraju sezone, pa su oni nekako glavne opcije za trejd. Leonard moze da vetuje trejd pa je malo verovatno da bude trejdovan a i onako nisam previse siguran da nakon nedavnog ispada, da ga neka ekipa zeli u ekipi.

 

Milwaukee

 

Bucksi gotovo da nemaju nista sta bi mogli ponuditi za nove igrace. Jedino da nekim cudom Lopez bude u paketu, tesko mogu zamisliti bilo kojeg drugog igraca.

Ono sto je najverovatnije je da ce cekati BO i tu probati da se pojacaju.

 

New York

 

Knicksi su vec odradili trejd ove sezone i doveli su Rosea, osim toga tesko mogu zamisliti da ce uraditi nesto specijalno jer su i dalje u vrlo dobroj situaciji za playoff. Pametnije bi bilo da sacekaju leto i tu pokusaju da se pojacaju. Verujem da i novi menadzment Knicksa misli isto.

Ntilikina i Knox su jedina imena za koje mogu zamisliti da mogu biti trejdovani, pogotovo prvi.

 

Orlando

 

Kako izgleda, vrlo je moguce da ce biti rasprodaja u Orlandu pre roka.

Gordon, Fournier, Ennis, Carter-Williams, Ross pa cak i Vucevic su realni za trejd. Posle Detroita najgora ekipa na istoku zbog silnih povreda, primorana je na tank pa i na moguce trejdove da spasu sezonu i krenu ispocetka od sledece sezone sa nosiocima Fultz, Anthony, Isaac i Okeke.

Naravno ne znaci da svi ovi navedeni igraci biti trejdovani, mozda samo jedan ili dva, mozda ni jedan ali logicko i racionalno razmisljanje bi bilo da se oslobode od nekih ovih igraca radi fleksibilnije buducnosti.

 

Philadelphia

 

I oni su pre svega kupci. Najveca zelja im je Kyle Lowry, rodjeni filadelfijanac™. Za njega bi u suprotnom smeru verovatno isli Scott i Green uz neke pikove i mozda Maxey, Ferguson ili Thybulle.

Osim toga ne vidim neki realan veliki trejd da urade. Manji trejdovi su moguci ali to ce najverovatnije poslati pikove.

Kao i drugi favoriti za titulu i oni ce svoju sansu cekati i na BO pijaci™.

 

Toronto

 

Uz Orlando, jos jedna ekipa gde moze biti rasprodaje. Dosta baksuzna sezona za Raptorse i to na vise nivoa. Zbog toga jedan od glavnih prica pre trejd dedlajna je trejd Lowryja. Istice mu ugovor na kraju sezone i ako zeli napusitit ekipu, FO ce mu sigurno izaci u susret da u poslednjim godinama karijere i dalje bude u lovu na prsten. Ranije vec spominjani Miami i Philadelphia najvece i najrealnije destinacije za njega.

Osim njega mozda jos Powell ima neke minimalne sanse da bude trejdovan.

 

Washington

 

Utisale se price za trejd Beala, bar za sada. Izgleda da ce zavsiti sezonu u D.C.-u.

Wizardsi i dalje imaju realne sanse za playoff pa neke rasprodaje i nece biti a i skoro da nema koga. Troy Brown Jr. je mozda jedini koji moze biti trejdovan. Solidan igrac koji jedva da je i igrao ove sezone.

Osim njega, ako vide neki dobar deal, mozda se oslobode jednog od cetiri centara na rosteru.

 

 

Spoiler

Dallas

 

Dallas je jedna od ekipa koja bi mogla napraviti neke dealove da pojacaju ako bi to zeleli ali i njima bi bilo najpametnije da sacekaju kraj sezone i da na leto, kada budu imali poprilicno prostora u capu ako puste Hardawaya, Johnsona i trejduju Powella, pojacaju ekipu. Za sada su to iskoristivi igraci za playoff a mesta za paniku trenutno nema pa ne vidim da ce uraditi neki veci trejd. Videcemo i kako ce Porzingis igrati u playoffu, i za njega postoji mogucnost da bude trejdovan.

 

 

Denver

 

Nuggetsi na drugoj strain imaju motiva da urade neki trejd kako bi pojacali ekipu. Imaju mnogo zelja a i igraca za trejd. Barton svakako medju prvima, i ako ne igra lose, uskoro mu istice ugovor i Denver ne bi zeleo da on uzme taj PO nakon ove sezone.

Tu je naravno i vecito povredjeni Harris, a manje verovatno su jos Millsap i Green.

 

Treba im neki bek-krilo igrac za klupu, koji je bar solidan u odbrani. Ima nekoliko kandidata, pa cemo videti sta ce uraditi. Imaju i TPE od skoro 10 miliona. Nesto svakako treba ocekivati.

 

 

Golden State

 

Dubsi su u zanimljivoj situaciji gde playoff nije obezbedjen, zeleli bi da se pojacaju ali isto tako i da se otarase nekih igraca.

Nije jos sigurno sta fransiza zeli da uradi od ovih opcija.

Oubre i Looney bi mogli biti trejdovani da se ustede neke pare ali u isto vreme ako bi Lacob zeleo da se ide do kraja ove sezone i full napad na playoff onda bi mogli i napasti neka zvucnija imena za trejd. Prostora za manevar nema puno pa ovi spomenuti igraci bi svakako bili medju trejdovanima.

Ako ne bude nista od toga, BO je verovatnija opcija.

 

 

Houston

 

Orlando zapadne konferencije. Gotovo da ima samo dva sigurna igraca koja najverovatnije nece biti trejdovana – Wall i Wood.

Tucker je vec dobio voljno da ne igra vise za ekipu dok se ne nadje novi klub za njega, na ovaj ili onaj nacin. Gordon se nesretno povredio i odustvovace izmedju 4-6 nedelja. Teze ce ga sada trejdovati i cena ce mu opasti ali ne i nemoguce. Trebalo bi da bude spreman za playoff kada ce i biti najpotrebniji za ekipu koja je spremna da trejduje za njegov ne bas primamljiv ugovor.

House, McLemore, Brown, Nwaba sigurno imaju zeleno svetlo da budu trejdovani ako bude neke povoljne ponude.

Oladipo je tu najvece ime ali je pitanje sta se moze za njega dobiti. Po svemu sudeci ne mnogo i Houston sigurno nije ocekivao takav ishod kada su trejdovali za njega.

 

 

Clippers

 

Clippersi zele pojacati svoju ekipu samo je problem sto to nije previse realno jedino ako ne posalju u suprotan smer vec nekog igraca koji ima minute. Na prvi pogled bi svi rekli da im je potreban neki igrac koji ume da void napad i takvih opcija ima na trzistu ali je problem koliko je to realno.

Zubac, Beverley i  Williams su najrealniji za trejd iz ove ekipe. Prvi je nekako suvisan dolaskom Ibake i ako u playoffu zele igrati sa nizom postavom, izgubice minute. Drugi je stalno povredjen i zbog toga ne previse pouzdan kada je najpotrebnije dok je treci minus igrac za playoff.

Tokom cele sezone su nekeko ispod radara kao ekipa i kao da ih niko ne shvata ozbiljno, videcemo sta ce uraditi pre roka, nesto bi verovatno trebalo da se desi, iako ne izgleda kao da su pod moranjem.

 

 

Lakers

 

Jos jedna ekipa koja ce pre da se pojaca preko BO nego preko trejda. Nemaju mnogo prostora za trejd osim ako ne daju nekog od igraca tipa Schroder ili Harrell.

Ostali igraci su ili nerealni za trejd ili nebitni.

 

 

Memphis

 

 

Grizliji imaju sasvm solidnu ekipu sa nijednim prevelikim ugovorom, sto znaci da bi mogli praviti trejdove ali da to ipak nije previse realno u ovom trenutku posto su i dalje igri za playoff. Nisu ni preterano u zurbi da urade nesto sada. Tako da ocekujem da budu konkretniji na leto.

Dva igraca koje mogu videti da budu sklonjeni iz ekipe su Dieng (verovatno) i Valanciunas (mnogo manje verovatno).

Prvi je expiring sa 17 miliona, pa je logicno da ga trejduju jer im nije previse bitan za sadasanjost a ni za buducnost.

Litvanca mogu videti da bude trejdovan u neki Charlotte ako dodje prava ponuda. On i onako nema jos previse vremena u Memphisu posto ima nakon ove sezone jos jednu sezonu ugovora. Mnogo verovatnije je da bude trejdovan na leto.

 

 

Minnesota

 

Po poslednjim rumorima zainteresovani su za neko krilo. Spominjao se Aaron Gordon. Prostora u capu nemaju, pa bi najverovatnije morao neko od Rubio, Hernangomez, Davis, Layman, Culver da budu u nekom paketu.

Za ostale relevantne igrace je tesko zamislivo da budu trejdovani u ovom trenutku.

 

 

 

New Orleans

 

I Pelicansi su vise buyeri nego selleri u ovom trenutku. Ranije je bilo prica da je moguc trejd Redicka, Balla, ali sada je manje verovatno. Igraju promenljivo ali i dalje imaju realne izglede za playoff.

Hayes, Melli, Hart i mozda Redick su najverovatniji za trejd ako do njega dodje. Postoji nekoliko timova kojima bi neki od ovih igraca vrlo dobro dosli.

Posto mi je tesko da zamislim da je bilo ko za Bledsoea zainteresovan u ovom trenutku, necu ga ni spomenuti. Verovatnije je da ode na leto ako uopste uspeju naci partnera za trejd.

 

 

 

Oklahoma City

 

Hill je vec od trejda bio vidjen kao igrac koji ce biti prosledjen pre ili kasnije tokom sezone. Jos uvek se nije desilo ali bi moralo da se desi. Malo je iznenadjujuce da nema previse rumora oko njega.

Horford je tu drugi veteran u ekipi koji ima i skilla da pripomogne drugoj ekipi ali i dalje mu je predugacak ugovor za trejd u ovom trenutku. Ipak sa Prestijem nikada nista nije sigurno.

Ariza je i dalje na platnom spisku ekipe. Prevelik mu je ugovor za trejd rekao bih, pa je najverovatnije da ce biti neki BO.

Dort, SGA, Pokusevski, Roby, Bazle i Maledon su mozda jedini koje Presti nece sigurno trejdovati, ostali nisu vec toliko sigurni.

Moraju pokupiti svaki moguci pik do 2030. tako da se nesto moze ocekivati.

 

 

 

Phoenix

 

Od Sunsa se mozda moze jedino ocekivati da dovedu nekog igraca na cetvorku ili peticu i to na klupu. Nista vise od toga ne ocekujem. Igraju dobro i sigurno ce zavrsiti u playoffu. Imaju dva velika ugovora i dva koja ce biti velika za nekoliko sezona, tako da bi morali pametno da rade u ovom trenutku i da ne rade neke ishitrene poteze, koje big zazalili kasnije. A i nije da imaju nesto previse asseta za trejd.

Tacnije, rekao bih 0.

 

 

Portland

 

Kao i svake sezone, Blazersi su nekako u prici za nekog forwarda. Ovoga puta, kao i prosle, u prici je Aaron Gordon. Za trejd nemaju mnogo municija. Mozda ako iz nekog razloga zele trejdovati Collinsa ili Jones jr-a. Mada za ovog drugog je vrlo mala sansa. Hood ima ugovor od desetak miliona za jos ovu i sledecu sezonu, pa tu vidim neku mogucnost za trejd ali bez da daju neki pik uz njega tesko je zamislivo da ga neko zeli tek tako.

Aldridge je neko o kome se pricalo da ce se mozda vratiti u bivsu ekipu.

 

 

 

Sacramento

 

Kingsi vec imaju dosta igraca za koje se moze reci da ce neko od njih sigurno napustiti ekipu.

Bjelica je prvi i najverovatniji po mom misljenju. Moguc i trejd i BO. Ima nekolicina ozbiljnih ekipa koji bi bili zainteresovani za njega.

Barnes igra vrlo dobro ove sezone i i za njega su mnogi zainteresovani. Plata mu nije prevelika pa da treba previse dati za njega, tako da je dosta realno da bude trejdovan. Boston i Denver su ekipe koje bi mogle krenuti po njega.

Hield nema neku buducnost u Kingsima draftovanje Haliburtona. Odlican suter treba svima, problem je sto ima preveliku platu, pa ja malo teze izvesti trejd. Naravno, problem je i sto osim suta nema nijedan drugi kvalitet. Duzina ugovora mu je ipak najveca prepreka da bude trejdovan u ovom trenutku.

Holmes i Whiteside imaju expiring ove sezone. Verovatnije je da Holmesa produze nego da trejduju ali nista nije nemoguce kada su Kingsi u pitanju. Osim toga i nije toliko losa opcija za neke bolje timove. Whiteside ce najverovatnije biti na BO marketu.

Joseph je jos jedan igrac koji mozda bude trejdovan ali mu je ugovor prevelik u odnosu na njegov kvalitet pa mozda nece biti previse zainteresovanih u ovom trenutku.

Ovo sve uz nadu da su u FO racionalni i da nece juriti 10. Mesto…

 

 

San Antonio

 

Jos jedna ekipa koja ima potencijala da ostane bez nekoliko igraca za desetak dana.

Aldridge je na izlaznim vratima i pitanje je samo da li ce biti trejdovan ili ce biti BO. Ova druga opcija mi je mnogo verovatnija.

DeRozan je isto spominjan kao moguci trejd asset i to zbog expiringa. Mali problemi su njegov ugovor i fit u novom timu. Nije da postoje kontenderi kojima treba bas DeRozan i njegov stil igre…

Gay i Mills su vrlo moguci za trejd kao veteranski igraci za najjace ekipe. Obojica imaju sta jos da ponude u playoffu i sigurno ce biti dosta ekipa zainteresovana za njih.

 

 

Utah

 

Nije bilo previse rumora oko Jazzera tokom ove sezone sto se tice pojacanja. Razlog je najverovatnije to sto su najbolja ekipa u ligi uz odlican napad i odlicnu odbranu.

Prostora nemaju, igrace za trejd takodje ne, tako da osim mozda nekog BO igraca ili nekog FA igraca kao Ilyasova, promene nece biti.

 

  • Like 6
  • Thanks 5
Link to comment
Share on other sites

Mora pod hitno da razjebu ovu skupinu glupaka u NO.

 

Uspeli su da izgube +3 i 2 slobodna bacanja na 7 sekundi do kraja.

 

Prvo je onaj navareni Ingram omasio oba bacanja , Bledsoe pravi solidan faul i onda na +1 i lopta sa strane posle time out ide bravura pornicara koji uvodi Nikel Alexandra da izvede loptu pravo iz auta u aut.

 

Naravno posle takvih brainfartova kako da ocekuje covek da sacuvaju +1 na 4 sekudne do kraja?

 

Kako drugacije da se zavrsi nego idiotskim i totalnom nepotrebnim faulom Blesdosoa....

 

 

Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, LordOfTerror said:

Ovo je neka magija definitvno, odgledao sam celu 1/4 Niksa i ova klopusina Barrett se opet nije upisao. 

 

Verovatno kad predjem na drugi mec cu da vidim da se dovukao do 20, kako i cime ostaje misterija :classic_biggrin:

 

RJ Barrett (17 points on 7-17 shooting) didn’t play as well as he has been of late, but he was certainly better than he was in his last matchup with Ben Simmons, who dominated him on Dec. 26.

 

7 hours ago, John Dies at the End said:

Wini-e, spavas li?  😄

 

 

New York Knicks Receive: D’Angelo Russell

Minnesota Timberwolves Receive: Obi Toppin, Frank Ntilikina, Alec Burks, 2021 1st Round Pick (via DAL), 2023 1st Round Pick (via DAL)

 

šta je ovo, jesil ti pravio?

može sve bez pikova. a i ne treba nam pacov nešto snažno

 

slušao sam ili čitao da ima ubedljivo najgori +/- u minnyju, treba i to znati. otprilike oni da daju pikove ako neko hoće da ga uzme, ne obrnuto

Edited by đubrivo.
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, đubrivo. said:

 

RJ Barrett (17 points on 7-17 shooting) didn’t play as well as he has been of late, but he was certainly better than he was in his last matchup with Ben Simmons, who dominated him on Dec. 26.

 

 

šta je ovo, jesil ti pravio?

može sve bez pikova. a i ne treba nam pacov nešto snažno

 

slušao sam ili čitao da ima ubedljivo najgori +/- u minnyju, treba i to znati. otprilike oni da daju pikove ako neko hoće da ga uzme, ne obrnuto

 

Procitao na nekom sajtu... bas se ja bavim analizama i potencijalnim trade-ovima 😄

Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, John Dies at the End said:

 

Procitao na nekom sajtu... bas se ja bavim analizama i potencijalnim trade-ovima 😄

 

ako je baš zapelo da se pravi neki upgrade zbog te plejof šarade, ja sam skloniji tome da se rentira oladipo za ostatak sezone, kapiram da je sramota za njegov kraj ugovora tražiti pikove, ionako bi valjda u majemi dogodine.

 

http://www.espn.com/nba/tradeMachine?tradeId=yjkkelyl

 

svim igračima osim knoxa ističe ugovor na kraju sezone (knox ima dve godine). mogu da testiraju ntilikinu i knoxa a payton može da im igra kada je wall out + ne znam imaju li backupa. riversa mogu da odvedu na reku, bace ga u vodu.

 

ne znam da li je ovo previše homerski predlog. 

oladipo jeste nesigurnog šuta ali sve ostalo je jako dobro, počev od rotacija u odbrani pa do penetracionena u napadu koji thibs izuzetno ceni u postavci igre.

 

nisam ga gledao u hjustonu ali nešto ni ne mogu da uzmem za ozbiljno štagod da igra, pošto hjuston nema baš neki plan da pobeđuje

možda hjuston može i bolje od ovoga, pojma nemam

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Koliko je meni antipatičan igrač Jaylen Brown, sve nešto na silu kod njega, kad je rešio da završi tu nema boga da doda nekom, sinoć dobar meč Jazza i Kelta a dobio je tim koji igra nesebičniju košarku. Mitchell zna da zasrlja u poslednje vreme ali i on u principu gleda ko je otvoren od saigrača. Gobert kao da je malo popravio slobodna bacanja.

 

Možda je Timelord ipak taj centar budućnosti za Boston, ne vidim šta nude Capela i slični koji se pominju u odnosu na njega sad kad je malo sredio glavu.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Ukoliko Aaron Gordon dodje u Portland, a Nurkic i Mekolum se vrate na nivo igara od prosle sezone, moze li Portand nesto vise da uradi? 

 

Na C bi imali dovoljno kvaliteta, na 3-4 dovoljno tela i odbrane, a na bekovskim pozicijama bi verovatno bili najjaci na Zapadu. 

 

Bas bi bio gotivan takav scenario da se vrati Lilardu za svu lojalnost i mudovitost koju prikazuje.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

ne znam šta da mislim o aaronu. nisam ga gledao ove sezone, vidim da cepa po statsima taj point-fwd stil versatilityja. opet, njegov šut (makar ranije) je toliko depresivan da ja nemam reči. ono, baš da ga provociraš da cepa sa bilo koje distance.

 

nikada nisam obratio pažnju na odbranu ali ako kažeš da je dobar, možda i ima smisla. njima odbrana svakako fali svugde osim na poziciji trentare.

 

@Magia piše li se šta bi blazersi ponudili a što je zanimljivo magijama?

Link to comment
Share on other sites

Ko bi rekao u ono vreme dok su igrali zajedno u Wolvesima da ce Lavine u ovom trenutku da bude duplo bolji igrac od Wigginsa i gotovo rame uz rame sa Townsom(?). Svaka cast momku na ovom napretku, pogotovo nakon one teske povrede, mada opet to nije igrac u kojeg bi imao poverenja u clutchu u nekoj PO utakmici. No o tom potom, voleo bih prvo da vidim da uvede ekipu u isti, da ne bi sve ostalo na praznim brojkama.

 

btw, moram da se pohvalim da ne pratim NBA vec metar i po dana i feeling good. Uglavnom najveci razlozi su prezasicenje, (poslednjih 10ak godina konstantno pracenje i gledanje, uz pauze ne duze od veceri do dve), i negledljiva kosarka, koja je stilom igre i mene koji mogu da uzivam i u utakmici Krka-Zadar i u utakmici onih Warriorsa i Spursa, odbila od gledanja i izgubila svaki smisao. Verovatno cu u nekom trenutku regularke i da se vratim gledanju, ali glavni focus ce naravno biti na PO.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...