Jump to content

NBA 2020/2021 - Lejkersi b2b ili neko drugi???


Miki28 Teoljub

Recommended Posts

Bravo za Kingse, stvarno bas lepo deluju i svi ucestvuju i drago mi je sto Heri Barns dokazuje nevernicama da je zapravo uvek u pitanju bio jako koristan i talentovan igrac, izuzetno zasluzan za titulu 2015te, i igrac koji je kao ruki protiv Denvera koji je bio #3 seed odigrao veoma dobar svoji prvi plejof 2013. Samo neka guraju, lepo je lord uporedio hailburtona sa AndreMillerom, samo sto momak ima i sasvim solidan sut za 3pts, tako da su nasli veoma komptabilnog beka Foksu. Nista im ne bi falilo i da Hasanu malo povecaju minutazu.

 

   Taman smo i mi pobegli komsijama na 2 pobede.. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, sunset rubdown said:

 

frensis nikako ne moze da prezali sto je deandre ayton jedan od glavnih pokretaca te odbrane. 

 

Kaze Francis nema nikakvih problema sa tim, sad smo se culi. Cak veli da je vec nekoliko puta konstatovao vidljiv napredak i veliki doprinos na toj strani parketa. Ali ne bih dalje, to cete sa njim.  

Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, gggggggg said:

sure, imaju sutere ali samo su pretoposlednji u datim trojkama u ligi.

 

dovedeni igraci letos nisu imali smisla kao ni ovaj trade nema smisla.

 

tvoje reči sa kojima se nisam složio (daklem, nismo ni pričali da će šuterski biti zajebana ekipa, već ko je šuter)

Quote

Sa ovim pojacanjima i sa do sada postojecim rosterom imaju tacno jednog sutera u ekipi (Bullock), mozda dva ako i Toppin zna nesto.

 

burks 44.8%  (5.2 pokušaja po meču)

randle 39.8% (4.1 po meču)

knox 39.1% (3.2 po meču)

bullock 37.1% (4.9 po meču)

rivers 36.4% (4.1 po meču)

quickley  36.3% (4.3 po meču)

--

ntilikina na bedno-nikakvom uzorku ima 55.6% pa ga ne računam. rj barrett ima loš % ali napreduje u šutu za tri, bilo u odnosu na prošlu sezonu ili pak na početak sezone.

 

daklem, nije uopšte sporno da ovo nisu neki ludi šuteri, već da ima toga. 

problem je što knicksi i ne mogu lako da ostvare višak sa elfridovih 30 minuta po tekmi, jer na njemu ekipe skoro ekskluzivno igraju zonu, jer znaju da jedino što može da uradi je da napadne koš pa ili pokuđa da poentira ili via drive and kick da vrati nekome na šut i to onda svi znaju. 

 

u tom smislu nije neobično što imaju i loše procente i nedovoljno dobrih pozicija. sad će sa roseom to biti malo gore.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, John Dies at the End said:

Tyronn Lue jedna od vecih prevara u NBA poslednjih godina.

 

Po meni Clippersi igraju smislenije pod Lueom nego pod Riversom. Vidi se sad kad je odsutan koliko je George zapravo dobar igrač i koliko im znači (naravno, kad ga njegova psihička labilnost ne savlada). Imaju barem 2 potpuna retarda u ekipi - Jackson, Morris, a i Batum se vratio u stelt mod nakon iznenađujuće podgrejanog starta sezone. Kawhi je prosuo prethodne dve utakmice ali i dalje se ne bih kladio protiv njega. Biće Clippersi ok.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

garnett:

 

Quote

 

What’s your take on the current state of the N.B.A. game? 

-The game is at another level. I know you said that you made the team with Vancouver, but I want you to get on a court, sprint corner to corner, stop on a dime and shoot a 3. I want you to do 10 of those. Then I want you to focus on how tired you are. Because these players do that for 48 minutes.

I don’t think guys from 20 years ago could play in this game. Twenty years ago, guys used their hands to control players. Now you can’t use your hands. That makes defense damn near impossible. Can you imagine not hand-checking Michael Jordan? Naw. The fact that you can’t touch players gives the offensive player so much flexibility. Defensive players have to take angles away and stuff like that.

But if you have any creativity and ambition, you can be a great offensive player in this league. The fadeaways, one-leg runners, the one-leg balance shots — that’s stuff that Dirk Nowitzki brought to our game. And now when I watch Joker play, it feels like he has taken that Dirkness and mixed it with his own talent. And Steph Curry revolutionized things with being able to shoot it from distance with such consistency. Klay Thompson. Dame Lillard. These guards changed the game. I don’t know if even the guards from 20 or 30 years ago could play in this time right here.

 

 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

21 hours ago, realno *w said:

Ma koje crno qrčenje, uzeo sam onaj "3 games per  month" paket, košta 1700 din do kraja sezone.

 

Za mene jako dobro rešenje, aktiviram samo kad se naoštrim da gledam celu tekmu. Još bar 2 budu na b92 i to je to.

 

Za situacije kada ustanem noću ili pre posla da ispratim neko drugo pol, ili zadnju četvrtinu, služe strimovi i dalje.

ne znam da li si možda naišao na moj post vezano za topic sportski linkovi a to važi i za sve ostale koji vole nba,nhl ,nfl i sl.. Ako jesi/ste onda slobodno zanemarite ovaj post . 

Edited by bodo
Link to comment
Share on other sites

38 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

 

Čovjek hladno šutira trojku a svi suigrači na liniji za tri poena. Ja sam ispizdio a mogu mislit šta se je tek dešavalo u glavi trenera. Baš WTF moment. Ovo nas je lako moglo koštat i pobjede na kraju. Nadam se da ga je Monty dobro oprao zbog ovoga.Čini mi se da je dobio i jezikovu juhu od CP. Ovo je za klupiranje al jbg nemaš koga stavit umjesto njega u trenucima kad se utakmica rješava. Nadam se da se ovo neće ponavljat.

Edited by bodo
Link to comment
Share on other sites

10 minutes ago, Marko said:

Mislim da je ovde i faktor navlakuše prisutan: Odmakao mu se Theis ležerno, i Ayton nije odoleo

je u pravu si ali probaj sebe zamislit na mjestu trenera. nigdje nikoga ni blizu koša da barem krene na ofanzivni skok. utakmica daleko od toga da je riješena ,nasuprot super ekipa koja te može zatrpat u svega par minuta i ti baciš cigletinu i momentum nakon toga prelazi kao po nepisanom pravilu na stranu protivnika. ne znam šta bi mu sve rekao u afektu. na kraju sve je dobro prošlo za Sunse a i Aytona. Kažem samo da je meni ovo potez za potjerati ga na klupu ali ne možeš si niti to dozvoliti jer nemaš dostojnu zamjenu. Jer kad vidim onog D. Jonesa zapitam se kamo to ide ova liga kad takvi igrači mogu bitisati u istoj.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ne znam kojom magijom su nanizali sve ove pobede ali Hjuston je legit jedna od najzalosnijih ekipa lige...

 

Jos ovaj Silas ne vraca Cousinsa u igru zadnjih 15 minuta pri tom nemaju ni jednog visokog na rosteru, on mucenik mase glavom, pita se sto ga ne vraca. Nazalost mozda nije vise igrac ni za rotaciju...

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...