delgado Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 Ladno skinuli skok za DD Hasi, pisalo 5-4 vodjstvo u DD 16p i 8+2, kad ono na kraju 7+2 hahahah pa jebote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 @delgado, prešlo mu od lebrona 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 Uspeo sam DLO da ostavim na klupi. Nikad ozbiljan fantazer od mene. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 7 hours ago, gggggggg said: zasto mi je oduzet jedan stl iz prosle nedelje protiv xperta? izgubio sam jedan poen i tako pao na trece mesto... zvezdinho uradi nesto Pa vidis da sam uradio. @Dovla pogledajte semafor, pogledajte semafor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 33 minutes ago, stefan81888 said: Uspeo sam DLO da ostavim na klupi. Nikad ozbiljan fantazer od mene. 😄 ja sina riversa al' svesno: gledam, prs'o sam u tricama, poenima i ppm (nikad nisam znao da izračunam gde sam tačno u odnosu na protivnika tu) a nije rivers neki kradljivac lopti. bolje pokua da stavim, sigurno će imati blokadu i 3-4 def rebsa. ono poku bez blokade, 2 skoka, protivnik me tu otrtio a vodim tesno u ppmu koji je kod riversa bio solidan za razliku od pokuovog 0.16 i imao je 3 ukradene koje bi mi značile k'o lebac. nekad je najbolje nemati izbor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 Izpostovao me namestaj iz Ivanjice Matis, 3 stl, 2 blk, Goga nije. Konacno Bojan imao neku partiju, niko ne ocekuje ovakve partije stalno al niko ne ocekuje partije tipa 4p, 7p i tome slicno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 Srecan Temple @đubrivo. To ti je poklon za rastanak od Maxe A moj protivnik dobio Miltona kog sam i ja klejmovo 😄 Hassan proigrao i odmah ogrejalo sunce Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 3 minutes ago, delgado said: Srecan Temple @đubrivo. To ti je poklon za rastanak od Maxe vratiću ja templea na FA već sutra, osim eventualno ako ne odigra neku ludu tekmu, onda volim da ispoštujem igrače. al trebaće mi sigurno i neko za nedelju tako da je temple available ubrzo 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 11 hours ago, delgado said: Ladno skinuli skok za DD Hasi, pisalo 5-4 vodjstvo u DD 16p i 8+2, kad ono na kraju 7+2 hahahah pa jebote a gober posle napravi dd i ostane 4-4, prokletnici skinuli tarneru dd od ponedeljka 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 Ako Hasa i veceras pokida ocekujte sutra prolecnih 20C i sunce ka u Junu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 Hasu forsiraju da utope za pik. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 (edited) Hasa u Bruklinu, who says no ? EDIT : Izvinjenje @maXa88 zvanicno, voli te brat, nisam te ni dropovao kao ti mene 15/16 nego si sam izasao. Iskreno, nisam ni mislio da ces izaci. Hasa je odmah pokrenuo debelo dupe tako da je potez imao smisao, zrtvovao si se za tim bro. Vrati se slobodno pa da se koljemo za opstanak// evo i vini ce vratiti templa na WA/FA,pa polako. Edited January 30, 2021 by delgado 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 Vrati se Maksooo, vraaati, ne daj da Delgado pati . On tuzne proovodi nooci i ceka kada ces doci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskooo Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 6 O Licni rekord. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 2 hours ago, delgado said: Hasa u Bruklinu, who says no ? EDIT : Izvinjenje @maXa88 zvanicno, voli te brat, nisam te ni dropovao kao ti mene 15/16 nego si sam izasao. Iskreno, nisam ni mislio da ces izaci. Hasa je odmah pokrenuo debelo dupe tako da je potez imao smisao, zrtvovao si se za tim bro. Vrati se slobodno pa da se koljemo za opstanak// evo i vini ce vratiti templa na WA/FA,pa polako. prihvatam izvinjenje samo ako glasi ovako: izvini maxo kralju najveci. ja sam delgado celava pedercina i volim da me crnci karaju u bulju bas tim recima. bez ustezanja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 (edited) 5 minutes ago, maXa88 said: prihvatam izvinjenje samo ako glasi ovako: izvini maxo kralju najveci. ja sam delgado celava pedercina i volim da me crnci karaju u bulju bas tim recima. bez ustezanja Vrati se Maxo, ocu da te razchmarim u pretposlednjem kolu. Neces valjda ko poslednja pichkica da pobegnes sa crte Edited January 30, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 (edited) @maXa88 kako kaze Bijelo dugme: Pickica si bila, jedna u tvom srrrrcu, Pickica si bila. tvoooja, al nije za tebe, fantazi skupina, Ni fantazi tiiitulaaaa !!! Boog mi daaaje, Bog mi odnosi, Pichkica si bila, Delgadova vise niisi. Pa kaze: S vremena na vrijeme Kao da cujem stope K o da ides preko vejver praga S vremena na vrijeme Al znam da nemam prava Ne smes da te razchmarim sisce draga. Edited January 30, 2021 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 vidim da je ovde večeras na programu veče užasnog humora 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 Vratio sam se sisinjo. nemo' da brines 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 (edited) To bre. Tacno sam znao da ce prozivke da urode plodom 4 minutes ago, djole said: vidim da je ovde večeras na programu veče užasnog humora Djole sta ti radis na ovom topiku Edited January 30, 2021 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 4 minutes ago, djole said: vidim da je ovde večeras na programu veče užasnog humora ciji si ti sine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 (edited) 6 minutes ago, maXa88 said: ciji si ti sine? Makso taj ce da nas kara u B ligi, on je tamo svje i svja, komesar, bolje da pazimo sta pricamo za njega Edited January 30, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 26 minutes ago, djole said: vidim da je ovde večeras na programu veče užasnog humora sta ocekujes od dva davljenika, da dele lekcije o fantasyju? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 Svrha ove pesme nije omalovažavanje niti vređanje bilo koga, već isključivo loš humor i jeftina zabava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts