ćušpajz Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 (edited) @maXa88teška priča. tako su qickleyju najavili nakon tekme gde se povredio u 12om minutu da neće igrati još 3-4, pa sam ga pola sata pred treću tekmu čekao iako mi se spavalo da mu stave O -> pa sam ga bacio da bih ga prekosutra pokupio sa 11im waiverom. eto to i tebi preporučujem. Edited January 5, 2021 by đubrivo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 5 hours ago, Chaos Is Me said: Blake Griffin na prodaju, može solo a može i paket. Ćaose, jel' dosta ovo fore, ili treba još? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 apsolutno isti pederski slucaj koji, tebe sa slabijim timom primorava da dropujes i pojacavas nekog ko ima luksuz da ceka. misim, da se razumemo, ne bih ni komentarisao ali sam cekao kako ce proci ovo sa durantom. bukvalno je u sledecem satu dobio O, a ja evo 7 dana imam dtd i jedno mesto manje za izmene. i sto je najgore, prvi je espn pisao da nece igrati odredjeno vreme ali smradovima svira paja da urade nesto po pitanju statusa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 (edited) Zvezdinho bese slao ovim majmunima iz espn oko igraca nesto,gde da ih kontaktiram ako neko zna? Edited January 5, 2021 by Gaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 6 minutes ago, Noćna mora B92 fantazera said: Ćaose, jel' dosta ovo fore, ili treba još? Daj još Boro, da izađem na zelenu granu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 Daj link da ih napusim s kurcem malo. nesto sam dobro raspolozen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 5, 2021 Author Share Posted January 5, 2021 5 hours ago, Drakaris said: Naravno da Boro nece protiv mene da zaboravi da ubaci 5 igraca. Ne bih ga dao ni za Midltona, Kingsi nizu poraz za porazom, na kraju sezone ce da tenkuju i da daju svu slobodu Begliju. @Zvezdinho Sinoc je Stjuart bio jaci od Plumija za minut. Da jeste sigurno ce svu slobodu Begliju da daju posto je ono tim pun veterana koji mu jedu stats. A ne samo Barnes je veteran u startnoj =/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 47 minutes ago, Noćna mora B92 fantazera said: Ćaose, jel' dosta ovo fore, ili treba još? 59 minutes ago, maXa88 said: Bez obzira. Malo je pederski da najavis sigurno neigranje u minimum 2 meca a i dalje drzis dtd status. slazemo se da je to bar nedelju dana neigranja, sto znaci da nije day2day. sto onda ne cekaju npr ove sa tezim povredama da preskoce dva meca pa tek onda nek daju O. koja je razlika izmedju duranta i naseg igraca? Razlika je sto je ovo Durent i postoji kovid protokol, a ovaj je no name ruki iz Sakramenta za koga ne znaju. Kazu najmanje 2 meca, da su rekli najmanje 3 meca stavili bi out. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 Pa dobro, takva su pravila igre, ako najave da ce biti odsutan za 3 ili vise meceva, stavlja se O, za Durenta se odmah znalo da propusta 4. Haliburton mi se cini vec prosao neki trening, tako da je otvorena opcija da se pojavi u sledecem mecu, iako je velika verovatnoca da ce propustiti sledeci mec. Ista je situacija i kod mene sa Furnijeom koji ima problema sa grcevima u ledjima, cak jos nije ni trening odradio, a sutra mu je treci mec kako je odsutan, ali ipak mu drze dtd. 1 hour ago, LayupFromTheMidget said: Da jeste sigurno ce svu slobodu Begliju da daju posto je ono tim pun veterana koji mu jedu stats. A ne samo Barnes je veteran u startnoj =/ Holms i ostali u cosak, a doktor ce pokazati svoje. Nije fransizni igrac ako nema 20 suteva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 Markus Moris nije zaigrao od starta sezone a ima DTD, kad već kukamo. Nije da mi sad znači jer već imam 4 na IR ali značilo bi u prethodna 2 duela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 To sa Markusom je zlocin protiv covecnosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 5, 2021 Author Share Posted January 5, 2021 17 minutes ago, stefan81888 said: Markus Moris nije zaigrao od starta sezone a ima DTD, kad već kukamo. Nije da mi sad znači jer već imam 4 na IR ali značilo bi u prethodna 2 duela. To je 100% bag. Meliju od prosle sezone stoji dtd a naravno igra svaku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 30 minutes ago, stefan81888 said: Markus Moris nije zaigrao od starta sezone a ima DTD, kad već kukamo. Nije da mi sad znači jer već imam 4 na IR ali značilo bi u prethodna 2 duela. Daj 100 marke da ti sredim preko ove moje sto mi se javlja na espn-u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 12 minutes ago, LayupFromTheMidget said: To je 100% bag. Meliju od prosle sezone stoji dtd a naravno igra svaku. Samo nek zaigra pa nek mu stoji pored imena i "Stefi dunster" 😄 Just now, Zvezdinho said: Daj 100 marke da ti sredim preko ove moje sto mi se javlja na espn-u. Bolje neka proguraju Duranta preko reda da zaigra. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 Meni se na ESPN-u jos nijedna nije javila 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 16 minutes ago, Drakaris said: Meni se na ESPN-u jos nijedna nije javila 😞 To znaci da ti se samo gejovi javljaju. Svidjas im se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 1 minute ago, Zvezdinho said: To znaci da ti se samo gejovi javljaju. Svidjas im se. gde si ti pisao espn? da vidim jesam li poslao tamo gde treba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 Ne secam se, imao sam jedan poseban link al sam ga izgubio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 (edited) ja sam nasao i ovaj njihov mail za support,twiter isto. jedino to sam nasao Edited January 5, 2021 by Gaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 6, 2021 Share Posted January 6, 2021 'Živnuli' malo ovi moji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 6, 2021 Share Posted January 6, 2021 31 minutes ago, John Dies at the End said: 'Živnuli' malo ovi moji Sve dok se nije pojavi Pati Mils 😢 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 6, 2021 Author Share Posted January 6, 2021 53 minutes ago, John Dies at the End said: Sve dok se nije pojavi Pati Mils 😢 Tuzna prica debelog u 2 toma. Temple Mils i Jones vs Davisa i ekipe =/ Moji strimeri bolji nego 40% roster igraca, dilema kog sutnuti danas, Rivers mi tu enigma ne znam koju ce ulogu da ima kada vrati Burks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 6, 2021 Share Posted January 6, 2021 Lose gadjam ove strimere, nikad necu biti pretendent za titulu kao Matic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 6, 2021 Author Share Posted January 6, 2021 1 minute ago, Drakaris said: Lose gadjam ove strimere, nikad necu biti pretendent za titulu kao Matic. Kada imas Beglija ne moras da strimujes titula je zagarantovana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts