delgado Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Cestitke uchicha Ako nista hasa je video terena ove nedelje Dzabe sve kad nema ko da postize poene a i ko je imao maxa je to dropovao i eto tedi nam se osvetio nunn style protiv chaosa Treba izmisliti neke skorere, ali za pocetak uzdati se u polozaj saturna i tradiciju protiv lavrnje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 (edited) Lavrnja bas ima krsh tim, nije mi jasno kako ima ovakav skor. Plus mu povredjeni Hiro i Adams. Jedina 2 krstena igraca sto ima su mu Kari i Ingram. I 8. na tabeli ? Edited February 1, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Covek nije uzimao Horforda i spasio se porodjajnih muka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Zanimljivo je da moji imaju najgori FG% i najgori PPM u celoj ligi. Treba to znati, alal vera majstori. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 (edited) 2 minutes ago, Drakaris said: Covek nije uzimao Horforda i spasio se porodjajnih muka Meni dovoljno sto je Horford razchmario Ejtona u medjusobnom duelu. Sad kad se porodio igra kao preporodjen. Edited February 1, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 (edited) Just now, Zvezdinho said: Meni dovoljno sto je Horford razchmario Ejtona u medjusobnom duelu. I vratio te u B ligu Edited February 1, 2021 by Drakaris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 (edited) Mene je vise unistilo kovid protokol/ukrstanje sa Memfis utakmica igraca iz moje ekipe i oduzimanje outa Memfisovcima, nego sto se Horford poradjao, to me je najmanje dotaklo. Edited February 1, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 3 minutes ago, Drakaris said: I vratio te u B ligu tehnicki, da bi ga vratio zveki prvo mora da izadje iz B lige 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 damn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 1 minute ago, Zvezdinho said: Mene je vise unistilo kovid protokol i oduzimanje outa Memfisovcima, nego sto se Horford poradjao, to me je najmanje dotaklo. Pa jes, isto ti se hvata, igr'o, ne igr'o, statsi, ko moj Brendon Klark. 1 minute ago, Itachi Uchiha said: tehnicki, da bi ga vratio zveki prvo mora da izadje iz B lige Tako je! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaku94 Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 99 trojki ubacenih preko 600p ove nedelje... Jokara I sinovi do pobede Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 24 minutes ago, Lukaku94 said: 99 trojki ubacenih preko 600p ove nedelje... Jokara I sinovi do pobede treba biti svestan da te je i sa takvim učinkom & neigranjem hardona sinoć, od nerešenog rezultata delila moja odluka da ostavim riversa na klupi sa 3 ukradene tj da stavim pokuševskog sa nula blokada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 2 hours ago, Zvezdinho said: Pa lepo ti kazem daj Time Lorda nazad, oteto prokleto. Mozes i sad da ga vratis, da ne iskusavas karmu. Zorule bas ti lep avatar. Ja sam i ovako proklet, neka i ovog malera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 13 minutes ago, đubrivo. said: treba biti svestan da te je i sa takvim učinkom & neigranjem hardona sinoć, od nerešenog rezultata delila moja odluka da ostavim riversa na klupi sa 3 ukradene tj da stavim pokuševskog sa nula blokada. Na mala vrata usao u ligu plus ima srece da racena ocigledno ove godine zabole za fantaziju a vidi ga kako se kurci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaku94 Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 30 minutes ago, đubrivo. said: treba biti svestan da te je i sa takvim učinkom & neigranjem hardona sinoć, od nerešenog rezultata delila moja odluka da ostavim riversa na klupi sa 3 ukradene tj da stavim pokuševskog sa nula blokada. Da baba ima ne bi bila baba 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 1 hour ago, gggggggg said: damn Warum? Javi kad ponovis slicne statse 😛 Bez jedne utakmice Pelikana, baba Devis odmarao jaja ( LVerta i ne računam vise ) , pojedinci ponovo uvredjeni itd .. dobio bih većinu timova i prethodni vikend.......ali TI si me rastavi na fabricka podesavanja. Ako se ti svi ostanu zdravi , i ako nastave u ovom ritmu ( ne vidim razlog da ne nastave) , prvi favorit za TOP 4 👌 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 48 minutes ago, delgado said: Na mala vrata usao u ligu plus ima srece da racena ocigledno ove godine zabole za fantaziju a vidi ga kako se kurci. ma nek' se kurči, to je poželjno, ja samo da mu javim zašto je pobedio, to nije zbog jokarinog skoro pa rekorda, uzeo bi tu kolonu svejedno Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 kurčenje >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>jinx 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 10 minutes ago, realno *w said: kurčenje >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>jinx samo što nije kurčenje kad jinxuješ u nedelju ujutru a kurčiš se u ponedeljak ( : 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaku94 Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 16 minutes ago, đubrivo. said: samo što nije kurčenje kad jinxuješ u nedelju ujutru a kurčiš se u ponedeljak ( : Mora malo 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 uini kad dobija to je uvek skil. kad gubi onda je protivnik imao srece, cia vatikan, budzet, noge su bile teske, svi danas igraju fantazi, nema lakih rivala... ajde bre uini, cak smo te i mi dobili sa polupanim igracima. nemoj samo da kazes kako si nekog i tad ostavio na klupi 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 (edited) Lako je kurchiti se kad imas Jokica, doduse nije ni on covek kriv sto su ovi pre njega propustili da biraju Jokaru. I na sam dan drafta sam rekao da mi je on br.1 pik. @John Dies at the End jel realno da si birao Dejvisa pre Jokare sa pozicije br.4 Skrshio se Gordon sa 2 a. Mogao bi sad da uleti neki trejd tipa Bjelica u Medzike, i onako ima rekord karijere protiv njih ako se ne varam. Edited February 1, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Samo Bircha moj sisinjo. Taj nume da pogadja ali hasluje do bola Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 1 hour ago, John Dies at the End said: Warum? Javi kad ponovis slicne statse 😛 Bez jedne utakmice Pelikana, baba Devis odmarao jaja ( LVerta i ne računam vise ) , pojedinci ponovo uvredjeni itd .. dobio bih većinu timova i prethodni vikend.......ali TI si me rastavi na fabricka podesavanja. Ako se ti svi ostanu zdravi , i ako nastave u ovom ritmu ( ne vidim razlog da ne nastave) , prvi favorit za TOP 4 👌 ja samo reagovao na uchichovu prozivku. evo imao prosle i pretprosle nedelje slicne statse. jos si imao srece da je mvp stao dva puta zaredom na 9 asistencija... og propustio 3 utakmice, rozier pola, keldon sa dd ostavljen na klupi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 1 hour ago, realno *w said: kurčenje >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>jinx kurciti se mora 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts