neko me sabotira Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Specijalno za jednog od moderatora koji posjećuju ovu temu (da vidimo da li je true fan); zgodnićka sam, jedna sam od rijetkih koje moj Casanova zemljak nije upecao, ćale mi je makedonskog porijekla. Ja sam...? Veliki respect ako još netko to pogodi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 2 hours ago, Abudžaba Dabila said: I još ti ne zvoni? 😄 Bio je skroz kratko ošišan na kraju karijere, bez bandane. Spoiler arazi? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 bravo @gggggggg, vidi se da ne pratiš tenis odnedavno 😄 9 minutes ago, Abudžaba Dabila said: Specijalno za jednog od moderatora koji posjećuju ovu temu (da vidimo da li je true fan); zgodnićka sam, jedna sam od rijetkih koje moj Casanova zemljak nije upecao, ćale mi je makedonskog porijekla. Ja sam...? Veliki respect ako još netko to pogodi. Moderator na kojeg sam mislio (:D) neka ne otvara spoiler, ostali mogu Spoiler surname hint Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Spoiler pa samo su arazi ili alami mogli biti Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Ok, evo još jedan hint u spoileru za sve osim za spomenutog moderatora (nije moderator na tenisu) Spoiler name hint Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Kako vam ja lepo dam fino pitanjce da vam podignem samopouzdanje 😄 (bilo mi zanimljivo zbog Lendla jer deluje toliko mlado i nelendlovski) Evo jos jedno pitanjce (dok mozgate o ovom od @Abudžaba Dabila ). U pitanju je jedan teniski menadzer (karijera mu bila vrlo kratka), oprobao se u mnogim oblastima (manje ili vise uspesno), cak je dogurao i do predsednika. "Tenisko cudo" koje je uzeo pod svoje je bila mala Monique, dete koje je serviralo 180km/h (sta zna dete...) i koja je u svojoj karijeri uspela da pobedi cak i Sharapovu i Kurnjikovu, ali nikada nije dogurala do top100. Ko je on? Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Spoiler vjerojatno je riječ o Monique Adamczak a koji je menadžer u pitanju nemam pojma...bio je predsjednik čega? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Just now, Abudžaba Dabila said: Hide contents vjerojatno je riječ o Monique Adamczak a koji je menadžer u pitanju nemam pojma...bio je predsjednik čega? nije ta Monique. Spoiler a ako ti kazem ovo drugo bice mnogo lako Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 (edited) evo slicice teniserke kao pomoc Spoiler Edited November 13, 2020 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Meni jedino pada napamet Spoiler Tramp 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Ne umem spojlere s telefona, pa ću preskočiti ovu temu kad ne budem pri kompjuteru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 8 minutes ago, alcesta said: Ne umem spojlere s telefona, pa ću preskočiti ovu temu kad ne budem pri kompjuteru. Preko telefona ja jedino znam peske da ukucam kod, nigde nisam nasla ikonu za spoiler ni preko tt ni preko browsera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 24 minutes ago, alcesta said: Ne umem spojlere s telefona, pa ću preskočiti ovu temu kad ne budem pri kompjuteru. Ne znam, ja ne idem preko telefona, možda da @Boxy ili netko drugi kaže koji je kod za spoiler (razmak za zadnji znak) ili da pišeš odgovor bijelom olovkom >>>OVAKO 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Kod za spoiler je klasican [spoiler ]sadrzaj[ /spoiler] samo bez razmaka u zagradama 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Probala sam već kod ali vidi mi se i dalje, možda je nešto do telefona. Nema veze, samo vi nastavite, hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 2 hours ago, Abudžaba Dabila said: Specijalno za jednog od moderatora koji posjećuju ovu temu (da vidimo da li je true fan); zgodnićka sam, jedna sam od rijetkih koje moj Casanova zemljak nije upecao, ćale mi je makedonskog porijekla. Ja sam...? Veliki respect ako još netko to pogodi. Mislio sam na tebe @McLeod Novi spoiler za ostale koji žele pogađati (ne za tebe ) Spoiler Čehinja, igrala do prije par godina, dogurala čak do 25. mjesta WTA liste (nisam mislio da je tako) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Cetkovska Vidi li se vama ovo kao spoiler ili ne? Ako se vidi normalno da znam da ne pokušavam dalje 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Just now, alcesta said: Reveal hidden contents Cetkovska Vidi li se vama ovo kao spoiler ili ne? Ako se vidi normalno da znam da ne pokušavam dalje Vidi se Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Provalila sam u čemu je stvar, iz nekog razloga preview posta ne prikazuje spojlere uopšte nego samo tekst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Just now, alcesta said: Provalila sam u čemu je stvar, iz nekog razloga preview posta ne prikazuje spojlere uopšte nego samo tekst. :) A na koji način postavljaš spoiler? Da vidimo radi li za Boxy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Isto ovo što je Boxy napisala, kod kao i za sve ostalo, sliku, url i tako dalje. Ali moram priznati da me često mrzi da sve to kucam, naročito ako je neko već odgovorio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Rođena je u zemlji u kojoj živi @Milutinov Tata, od oca Amerikanca i majke državljanke zemlje koju je na kraju i predstavljala u profesionalnoj karijeri (ima sva tri državljanstva). Ili si ju volio, ili nisi (ja jesam). Do pojave Serene bila je možda i najjača udaračica na Touru, osvojila dva GS-a (i još dva u dublovima), jedan na domaćem terenu, bila 3. na WTA listi. Emotivna, poznata po specifičnoj pripremi za servis, ne znam kako bi podnijela ovo ograničenje od 25 s danas Tko je ona? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Spoiler Meri Pirs 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted November 13, 2020 Author Share Posted November 13, 2020 (edited) 9 hours ago, Abudžaba Dabila said: Iako se iz mog pisanja možda može zaključiti drugačije, nikada nije ušao u Top 20. Ima jednu titulu u karijeri, na domaćem terenu, Bijeloj Kući takorekuć Kada bih vam rekao s kojeg kontinenta dolazi, previše bih rekao (i ovo je dovoljno). Spoiler Arazi nikad u Top20, to mi je bas iznenadjenje. Igrao 1/4 finale RG par puta, posle i na AO. Bio blizu pobede protiv Piolina '98, tad mi bas bilo krivo sto nije prosao. Citao sam vrlo zanimljiv intervju sa njim tokom RG '97, iz L'Equipe-a, tada je valjda i ziveo u Parizu. Bas je bio gotivan igrac. Edited November 13, 2020 by Milutinov Tata 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 I lose every week. Tako bi mu glasio nick da je ovaj forum postojao prije 20-ak godina i da je on kojim slučajem bio član foruma. Iako je u pitanju bivši Top 20 igrač (iznenađen sam), uspio je u svega 13 mjeseci srozati svoj ranking za skoro 220 mjesta, ne zbog povreda, nego zbog toga što je zaredao najveći broj uzastopnih poraza ikada (ATP&WTA combined). Preko pola godine je bio bez pobjede na Touru a igrao je redovno (namjerno ne pišem koliko poraza i mjeseci bez pobjede). Amerikanac rumunjskog porijekla. Imenjak je vjerojatno najboljeg zakucavača u povijesti košarke. Tko je on? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts