Baron23 Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 Da, da moja, iskreno i ja sam prezadovoljan šta je iz svega ispalo, iako sam svestan da ima i trasha, ali teško je svaki dan kačiti kvalitetne objave. Hvala na lepim rečima, primetio sam da je i Mek nekad pohvalno pisao na starom forumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 Ja pratim stranicu, ali realno ona je kompilacija nekih forica koje se mogu i ovde pronaći ili pročitati, deluje da je dosta toga prepisano. Da ne bude da kudim, posebno volim one mimove sa Vranjozom, odličan lik. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baron23 Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 Kompilacija forica je idealan opis, s malom ispravkom da zaista ne prepisujem, a ako uzimam uvek označim. Ja da se pitam ja bih kačio jednu do dve fore nedeljno, toliki kapacitet imam sam, ali nažalost bez hiperprodukcije i klinaca koji prate bih bio na 4-5 k fanova. Meni lično su najdraže fore prozivanja igrača, ali su me nadmudrili, svi prate, pišu mi, nemam srca toliko hardcore, a odustao sam i od pisanja "čaršav" tekstova, neće niko da čita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 I sad ja kao moram da te zapratim zbog Raska, nemojte mi to raditi 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted May 22, 2019 Share Posted May 22, 2019 (edited) Vasa Micic povredio koleno, pokusao je da nastavi da igra ali ne ide... Pre toga je i Simon dobio neki udarac u glavu. Bice Efes u problemu da dobije ovo protiv solidnog Banvita. Nema ni Larkina u timu. Edited May 22, 2019 by MrTripleDouble Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted May 22, 2019 Share Posted May 22, 2019 Uh, nije valjda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted May 22, 2019 Share Posted May 22, 2019 U prvi mah mi se ucinilo da je dobio udarac koleno o koleno. Nadam se da je samo tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted May 22, 2019 Share Posted May 22, 2019 Sve prebacujem ne bi li ga vidio. Nema ga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 U toku je 3x3 turnir u NS. Prati li ko uzivo? @realno *w igra Vrbas, znas li koga? Volim basket da igram i gledam uzivo, ovamo mi je malo meeeh na tv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 daj link Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 Na sk1. Evo izgubi Vrbas od Zemuna kvalifikacije za glavni turnir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 Quote Tomašević otkrio adute pred izbore za predsednika FIBA Evrope Posle sutrašnjeg glasanja Skupštine FIBA Evrope biće poznato da li će čovek koji poslednjih pet godina vodi ovu organizaciju Turgaj Demirel (Turska) ostaje ili će ga zameniti neko od dva protivkandidata – generalni sekretar Košarkaškog saveza Srbije (KSS) Dejan Tomašević i potpredsednik FIBA Evrope i član Borda FIBA Siril Kumans (Belgija). http://basketballsphere.com/tomasevic-otkrio-adute-pred-izbore-za-predsednika-fiba-evrope/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 Nisam znao da se Robbie Hummel bacio na 3x3. Bas sam se skoro pitao gde je on jer mu se od Himkija gubi svaki trag. Vidim i da je radio za ESPN u medjuvremenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted May 25, 2019 Share Posted May 25, 2019 Quote Micić i Efes – još dve godine Kao što je bilo i najavljeno, Vasilije Micić je potpisao novi – dvogodišnji – ugovor sa Efesom, objavio je klub iz Istanbula. Iza odličnog organizatora igre je sezona u kojoj je u Evroligi imao prosek od 12,4 poena, 5,5 asistencija i 2,2 skoka. Efes se ne šali ... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted May 25, 2019 Share Posted May 25, 2019 On 5/21/2019 at 5:21 PM, Ne sam Safete said: I sad ja kao moram da te zapratim zbog Raska, nemojte mi to raditi 🙂 +1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted May 25, 2019 Share Posted May 25, 2019 Znači, sve po starom ... 😕 Quote Bez promena u FIBA Evropi Bez promena na mestu prvog čoveka FIBA Evrope. Na Generalnoj skupštini evropske kuće košarke, Turgaj Demirel je dobio novi mandat i funkciju predsednika FIBA Evrope obavljaće u period od 2019. do 2023. godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted May 25, 2019 Share Posted May 25, 2019 Liman izgubio dobijen meč polufinala protiv NY Harlema, vodili su 20-18 i imali zicer ali se Maksim Kovačević spetljao. U finalu će igrati Novi Sad i NY Harlem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pendulum Posted May 27, 2019 Share Posted May 27, 2019 Novi Sad dobio NY Harlem u finalu 21:17 trojkom Ivoševa. Bila zanimljiva i polufinalna između Limana i NY Harlema. Harlemovci preokrenuli na kraju i dobili takođe trojkom, nakon što se igrač Limana spetljao, kao što reče Bekrinjo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted May 27, 2019 Share Posted May 27, 2019 Lik šutira bacanja jednom rukom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidović Posted May 27, 2019 Share Posted May 27, 2019 Nejt Volters u Makabiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted May 27, 2019 Share Posted May 27, 2019 (edited) On 5/24/2019 at 5:29 PM, pepe sancez said: Na sk1. Evo izgubi Vrbas od Zemuna kvalifikacije za glavni turnir. Ništa nisam stigao da ispratim. To je ekipa Danila Mijatovića, on je formirao, odigra za njih preko leta kad može poneki turnir, ostatak godine igraju bez njega. Stojačić i neki momci, niko drugi nije iz Vrbasa. Inače, Daco odigrao baš dobru sezonu u Bloktehni, igraju sad polufinale protiv Rabotničkog. U domaćoj ligi imao 15ppg, u Balkanskoj čak 25, 44% za tri u oba takmičenja. Rispekt za njega, ipak čovek ima 36 godina. Edited May 27, 2019 by realno *w Link to comment Share on other sites More sharing options...
steva cenejac Posted May 27, 2019 Share Posted May 27, 2019 U Sloveniji završena sezona Zvezde plešu (Dancing with the stars). Među 12 učesnika bio je i bivši košarkaš Miha Zupan, koji je stigao do samog finala. Več visina od 205 cm je otežavajuča okolnost, a ono što je tek pravi fenomen je, da je gluv od rodjenja. Miha je inače jedini gluvi košarkaš, koji je igrao u EL. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
serbianhoops Posted May 28, 2019 Share Posted May 28, 2019 Junior Mega Bemaxa Marko Kljajević je potpisao prvi profesionalni ugovor sa klub. Kljajević je 4. maja postao punoletan pa je posle sjajnog rezultata na F8 juniorske Evrolige u Vitoriji gde je Mega osvojila 2. mesto, prvi korak bio zaključivanje višegodišnjeg ugovora sa Megom. Marko Kljajević je rođen 4. maja 2001. godine a u klub je došao 2017. godine i u međuvremenu je nastupao za kadete i juniore Mega Bemaxa. Visok je 202 centimetra i igra na poziciji krila. Ove sezone u juniorskoj Evroligi Kljajević je za juniore Mega Bemaxa u proseku beležio 10.6 poena i 4.5 skokova, dok je u Roda Juniorskoj ligi Srbije imao 9.2 poena i 4.1 skok. Takođe, Kljajević je standardni reprezentativac Crne Gore u mlađim kategorijama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted May 30, 2019 Share Posted May 30, 2019 Diego Flaccadori u Bayern i to na 2+1. Nijesam ga smatrao za EL igrača al me evo Pešić demantova :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted May 30, 2019 Share Posted May 30, 2019 Flaccadori ima taj neki vic u igri, pravi basketaš, podseća me stilom igre na Pappasa. Ipak, sumnjam da ima kapacitet da bude neki faktor u EL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts