Dropkick Murphys Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 svuda se brzo izbroji osim u swing drzavama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Moram da priznam da bi me pobjeda debelog odbradovala skoro ka pad Mila. Nije da ce mi nesto zavisi zivot od izbora u Americi ali onog Bidona i njegove ne mogu da smislim. 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Pateticne demokrate na tviteru borba protiv Trampa=borba protiv rasizma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdarac Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 1.44 na Trampa trenutno na kladzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Bajden više nema gde da navuče tolike glasove koji fale i nije mi ta kvota od 1.44 uopšte jasna. Kao ni ova kvota od 1.5 da Tramp uzima Džordžiju. Ono što me brine je da pojedini Bajdenovi sledbenici neće previše mirno prihvatiti ovaj, očigledan i čist, poraz, pa da će biti sranja..ako već nije. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ace Rimmer Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Ne vidim kako Trump može da izgubi, ima 100 hilj više glasova u Đorđiji na 94% obrađenih, i 100 hilj u Winconsinu isto na 94%, Michigan 250 hilj na 77%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 A lepo je NMX govorio - ko cilja na pobedu Trumpa neka uplati na kladzi i obogati se. Steta sto nisam kladionicar, nisam taj tip. idenmoooo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Interesantno je da ispada da su ankete opet fulale i to uvek na Bajdenovu stranu, a kao su popravili metodologiju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Pobeda sporta nad farmacijom! Idemoooo 1 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Bajden nema nikakve radikalne sledbenike, nista se nece desiti, penzia za Joa. Izgleda kao jaka pobeda Trampa. Demokrate na remont, samo mislim da ce to da ode u pogresnom smeu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 1 minute ago, Hamilton said: A lepo je NMX govorio - ko cilja na pobedu Trumpa neka uplati na kladzi i obogati se. Steta sto nisam kladionicar, nisam taj tip. idenmoooo Nisam ni ja. Samo je ovo bio zicer da se igram i uzmem pare. Stavio iz zezanja po jednu crvenu na Tramp uzima PA, Tramp uzima FL i Tramp pobednik. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gistro Bančo Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 (edited) Nije da groznicavo pratim ijedne izbore kod njih ali ovo 238:213 mi nesto izgleda kao Gor-Bus izbori svojevremeno. Edited November 4, 2020 by wrecktangle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gistro Bančo Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 (edited) 44 minutes ago, Drakaris said: Pateticne demokrate na tviteru borba protiv Trampa=borba protiv rasizma Nisu ovi izbori ali itekako pogadja srz problema demokrata meni se cini u kom su od odlaska Obame. Edited November 4, 2020 by wrecktangle Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 29 minutes ago, NMX said: Bajden više nema gde da navuče tolike glasove koji fale i nije mi ta kvota od 1.44 uopšte jasna. Kao ni ova kvota od 1.5 da Tramp uzima Džordžiju. Ono što me brine je da pojedini Bajdenovi sledbenici neće previše mirno prihvatiti ovaj, očigledan i čist, poraz, pa da će biti sranja..ako već nije. Kako ocigledan i cist poraz? I na Fox News-u kazu da je to early to call i kritikuju Trampov nastup. Ceka se brojanje, ceo problem pravi rano glasanje koje je bilo mnogo rasireno ove godine, oko 100 miliona ljudi je tako glasalo. Dosta glasova koji treba da se prebroje su mail in, a za njih se zna da su vise demokratski. Tramp ima veliku prednost i trebalo bi bas da bude velika razlika u ovom sto je pteostalo, ali nije van opcija verovatnoce. Tramp sebi postavlja teren i to radi mesecima unazad, ukoliko se desi da izgubi dovodi u pitanje legalnost izbora, a ako ne dodje do nekih velikih promena, pobedio je i to je to. Ali bice zajebano kako god okrenes, bas nezgodna pozicija moze da bude sranja ako rezultati budu bas blizu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 (edited) Koliko vidim gotovo izvesna Trampova pobeda? Možda se Pensilvanija preokrene, ovo ostalo teško. Edit. Dakle Biden može samo da se nada preokretu u Pensilvaniji i Mičigenu. Edited November 4, 2020 by Don Juan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 (edited) Ja sam mišljenja da više ima šansi u Wi i Mi nego u Pensilvaniji. Tamo je skoro 800k razlika u korist Trampa. Trenutno se čeka update za WI koji će nam reći da li Bajden ima šanse ili je to gotovo. PA i NC su otišli na spavanje, GE se pomeri po 1% na sat-dva. Izlgeda da je i MI otišao da spava no tu nije baš najjasnije šta se događa. Jedino vidim neke najave za WI. Edited November 4, 2020 by Klotzen Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Oh boy...flipnuo Wisconsin....ode Bajdenu izgleda....fali mu Micigen/Dzordzija....hmmm NEMOJ SAD DA MI SJEBETE TIKET 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 (edited) Ode Vinskonsin, sad je Pensilvanija must have za Trampa. U stvari da, ako skliznu Micigen ili Dzordzija, gg za Bajdena bez Pensilvanije. Edited November 4, 2020 by AgroLaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnsonJ Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Manje od 9000 glasova ih deli u WI i jos 5% glasova nije obradjeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Pre flipnuca Viskonsina, Milvoki je bio na 49% prebrojanih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 (edited) Jebem mu mater ne vidim kako moze da uzme micigen/dzordziju?! milvoki je mnogo odradio u viskonsinu jos 23% milvokija na 19% milvoki upravo Edited November 4, 2020 by Hamilton Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Detroit je isto obradjen ispod 50%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Ovo sto smo videli u Milvokiju je za očekivati i u ostalim vecim centrima gde nedostaju mail in glasovi. Poenta je samo da li ce to biti dovoljno da preokrene znatnu prednost koju trenutno ima Tramp. Medjutim ono sto je jasno, bice nail biter i ima potncijala za sranja Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 U Atlanti Bajden ima ogromnu vecinu, a obradjeno je 80%. Razlika generalno je suvise mala. Sranje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Dal je Psiho pratio sve sinoc i jutros, dal se nervira sto ne moze da utice ni na sta, a izgleda da bi mozda trebalo da spremi vazelin, ako Micigen ode Dzou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts