MetalHead Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 VOX92 Head to Head 2020/2021 Novina ove sezone ce biti Head to Head takmicenje unutar jedne kreirane lige. Za sada nema pravila i objasnjenja za ovo, videh samo novo dugme prilikom kreiranja lige i jedino sto je jasno jeste da ce ovo uvesti kao opciju i da je potrebno minimum 6 igraca. Takodje, svi oni koji su usli u VOX92.net ligu onda treba da igraju i Head-to-Head, ako neko ne zeli onda je bolje da napravimo dodatnu ligu samo za Head-to-Head. Cim bude vise informacija, pisem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted September 29, 2020 Author Share Posted September 29, 2020 Zainteresovani za head-to-head: @MetalHead @Grunf @Fantazi manijak @Shunsuke Nakamura @Contador54 @Uti @Del Piero @Manu @Mili @goldberg @MrTripleDouble @Achtung! Javite mi ko jos hoce, jer verovatno cemo praviti posebnu ligu za H2H jer nece svi igrati i ovo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fantazi manijak Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 Igram Link to comment Share on other sites More sharing options...
Contador54 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Ja sam za H2H. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uti Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Moze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 takodje Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted September 30, 2020 Author Share Posted September 30, 2020 Upisao sam vas, otvoricemo novu ligu za H2H pa cu vas pozvati u nju. @Contador54 @Del Piero jel igrate i standardnu ligu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Contador54 Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Usao u standardnu ligu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 igram, danas pravim ekipu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Igram i ja, moze i standardna 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mili Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Igram 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 I'm in. Sta je H2H? Svako sa svakim? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted October 1, 2020 Author Share Posted October 1, 2020 6 hours ago, goldberg said: I'm in. Sta je H2H? Svako sa svakim? Head 2 Head, trebalo bi da bude tim vs tim, da fantazi automatski pravi parove i da se broje pobede... nema nigde u pravilima ali je H2H u principu to. Kako ce da izgleda stvarno nemam pojma. I sta ako nas bude neparan broj? Ja sam za svaki slucaj prijavio 2 razlicite ekipe u ove dve nase lige. MetalHeads i MetalH2Heads 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Koliko si timova planirao za h2h ligu? Mislim da bi najbolje bilo 14 kao i sto ima u ligi pa svako sa svakim po dvokruznom sistemu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted October 2, 2020 Author Share Posted October 2, 2020 @MrTripleDouble to bi bilo idealno ali za sada nas je 9 a 10 se prijavilo da hoce... jos sam svima koji hoce ligu slao i poziv za H2H. Teams registered for this private league: MetalH2Heads, Dolina vukova, Sic Mundus, daretovi prevaranti 5, SUROVI, Dondarrion, Salamander, Belgrade Big Ballers, Flesh for Fantasy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 (edited) Naci ce se valjda jos 3 coveka. btw meni je bas tesko da napravim kvalitetan tim na ovom fantaziju. Ne znam kako je sa vama... Nijedan fantazi koji sam igrao nije imao ovako preskupe cene. Edited October 2, 2020 by MrTripleDouble Link to comment Share on other sites More sharing options...
Achtung! Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 3 minutes ago, MrTripleDouble said: Naci ce se valjda jos 3 coveka. btw meni je bas tesko da napravim kvalitetan tim na ovom fantaziju. Ne znam kako je sa vama... Nijedan fantazi koji sam igrao nije imao ovako preskupe cene. Loše izbalansirane cijene, dosta ofrlje odradjeno Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted October 2, 2020 Author Share Posted October 2, 2020 @MetalHead @Grunf @Fantazi manijak @Shunsuke Nakamura @Contador54 @Uti @Del Piero @Manu @Mili @goldberg @MrTripleDouble @Achtung! Za sada prijavljeni. Ali nisu svi ubacili tim. Ko nije hajde ulazite pa da vidimo da li nas na kraju ima 14. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Ubacam ja tim sigurno do pocetka lige. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 11 minutes ago, Achtung! said: Loše izbalansirane cijene, dosta ofrlje odradjeno Pa svake godine je sa njima tako. Ne znaju gde biju. Npr, neki igrac koji bio bog i batina u timu i opravdano ima visoku cenu, sledece godine predje u tim gde je 10. igrac u rotaciji a cena mu i dalje bude ista ili slicna. Ima jos x primera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted October 2, 2020 Author Share Posted October 2, 2020 6 minutes ago, MrTripleDouble said: Pa svake godine je sa njima tako. Ne znaju gde biju. Npr, neki igrac koji bio bog i batina u timu i opravdano ima visoku cenu, sledece godine predje u tim gde je 10. igrac u rotaciji a cena mu i dalje bude ista ili slicna. Ima jos x primera. Evo primer Reath-a. Bas su mu nabili cenu. Jesu cene malo jace za top igrace, ali moze da se probere... bojim se samo da cemo svi probrati isto 😄 Ako uzmes 2 igraca iz ranga najskupljih od 40% budzeta i onda moras da krpis sa 3-4 igraca koji vrede do 10 kredita da bi ostalo uzeo bilo sta normalno. Ali dobro. Videcemo. Svakom je isto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 2 hours ago, MrTripleDouble said: Pa svake godine je sa njima tako. Ne znaju gde biju. Npr, neki igrac koji bio bog i batina u timu i opravdano ima visoku cenu, sledece godine predje u tim gde je 10. igrac u rotaciji a cena mu i dalje bude ista ili slicna. Ima jos x primera. Ima verovatno jos primera koje nisam video, ali meni je za sad najjace Kuridza 66 cena. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted October 2, 2020 Author Share Posted October 2, 2020 52 minutes ago, Del Piero said: Ima verovatno jos primera koje nisam video, ali meni je za sad najjace Kuridza 66 cena. Aaaa da i tu sam se smejao 😄 Teams registered for this private league: MetalH2Heads, Dolina vukova, Sic Mundus, daretovi prevaranti 5, SUROVI, Dondarrion, Salamander, Belgrade Big Ballers, Flesh for Fantasy, tatini sinovi, TNT. Ajmo jos 3... 🙂 neko od ovih koji su dobili pass nije jos usao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted October 2, 2020 Author Share Posted October 2, 2020 MetalH2Heads, Dolina vukova, Sic Mundus, daretovi prevaranti 5, SUROVI, Dondarrion, Salamander, Belgrade Big Ballers, Flesh for Fantasy, tatini sinovi, TNT, Hustle & Flow. ajmooooo jos 2! 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Nije lose ni 12, samo 13 ne valja. Kako se odredjuje ko igra sa kim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts