Jump to content

Fantazi manijak

Član foruma
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Da prostite, ...eš fantazi gde znaš unapred koliko imaš indeksa. Neki imaju 100 od 5 igrača zbog ovoga. Plus Simonović i Petrušev. Gubi smisao.
 2. Meni je bio prvi pik u ovom kolu. Nazalost, upario sam i Pulena koji nije mogao da se sastavi celu utakmicu. Polako pocinjem da ti se priblizavam (vrhu) 🙂
 3. I kod mene lose, katastrofalno. Nikako da se saberem. Koliko imate indeksa ovo kolo ? Kako stojite sa kreditima ?
 4. Tako je. Sačekaće se kompletno drugo kolo. Sabraće se indeksi i formirati cene igračima a nakon toga sve isto i za treće kolo. Inače, katastrofalno i drugo i treće kolo. Jedino možda imam solidan broj kredita a što se tiče indeksa mislim da ću za prvim kasniti nekih 250-300 indeksa :)
 5. Nikako. Trudim se da ima i indeksa i kredita ali mrka kapa. Samo krediti. Kredita ću imati baš dosta nakon ovog kola. Verujem oko 450.
 6. Postoji velika verovatnoca da cemo znati da li ce neka utakmica biti odigrana ili ne, onda jednostavno ubaciti 3 igraca sa tog meca koji se ne igra i imas 3 sigurna igraca sa odlicnim indeksom 🙂
 7. I sta su sa ovim rekli - NIŠTA. Mene kao fantazera zanima kako će se računati igračima indeksni poeni u drugom i trećem kolu. Da li kao zbirni indeksi u oba kola ili prosek iz ta dva kola, kao i to da li će se cena igračima menjati dva puta ili samo jednom nakon odigranog trećeg kola ??? ....... Normalno, oni to ne znaju, jer, da znaju, znali bi da je to najbitnije.
 8. Pa normalno. Ucinak u svih 26 kola regularnog dela sezone.
 9. Velika vecina je govorila da je Volden prosecan igrac i da nisu zadovoljni njegovim potpisom, pa vidimo kako ga je sale "utegao". Ponovicu jos jednom, prezadovoljan sam potpisom Rocestija. Kada stigne startna cetvorka, uz Rita i Terija, ima da gori dvorana 🙂
 10. Ne sekirajte se za Rocestija. Stara je to kajla. Ima ko da pegla odbranu. Sa svojih 36-37 godina, u brutalno dobroj je formi. Doveden je sa ciljem da rastereti spoljnu liniju i da izmislja poene kada za to bude bilo potrebe a svi znamo da je tata igrice. Spoj iskustva i mladosti (zeljnih dokazivanja). Po meni, sjajan potpis.
 11. Možda će uzimati prosečan indeks igrača sa tog meča. Daj da odmah uzmem trojicu. Bolje tako nego ovakav rezultat 🙂
 12. Ljudi koji misle da će FMP ove sezone da se bori sa ostanak u ligi su u velikoj zabludi. Minimum 5 ekipa je lošije.
 13. Bilo je na početku kola ? Video si da igračima koji su odigrali prvo kolo, za drugo nisu tačne vrednosti ili ?
×
×
 • Create New...