Sector Posted April 30, 2021 Share Posted April 30, 2021 3 majstorice 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted April 30, 2021 Share Posted April 30, 2021 Čuda pravi Znojavi s Bajernom. Realno žestoko limitiran tim. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted April 30, 2021 Share Posted April 30, 2021 13 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted April 30, 2021 Share Posted April 30, 2021 1 minute ago, Guru said: Realno ovom kucanju je samo slovenacki komentator falio da bude savrseno. 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted April 30, 2021 Share Posted April 30, 2021 Čuda pravi Znojavi s Bajernom. Realno žestoko limitiran tim.A Armani poprilično divlji tim sa malo timske igre i mnogo igrača koji misle da su baš oni šerifi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted April 30, 2021 Share Posted April 30, 2021 I ja sam blize da je faul odbrane. Kriticna odluka bas. Narocito sto je inicijalni call bio faul Gista. Ocekivano sto ovo ide u peti mec. Milano prosto uvek nadje nacin da nesto zezne pa kad je i bolji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted April 30, 2021 Share Posted April 30, 2021 5 minutes ago, Sector said: 3 majstorice 🙂 Ne možeš očekivati puno više od ovoga. Da ne kopam sad, al nisam siguran da smo to imali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 30, 2021 Author Share Posted April 30, 2021 Sve 3 majstorice isti dan, 2 utakmice se preklapaju. Stvarno su amateri ovi iz EL. 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted April 30, 2021 Share Posted April 30, 2021 Nije ni ovo loše 5 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted April 30, 2021 Share Posted April 30, 2021 Jebote Lucic kao Zlatan, sto stariji to bolji. Najpouzdaniji igrac u Evropi trenutno. Nema sanse da te izda i podbaci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted April 30, 2021 Share Posted April 30, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted April 30, 2021 Share Posted April 30, 2021 Logično... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 30, 2021 Author Share Posted April 30, 2021 Panati se baš igra evrokup kako su krenuli u poslednje vreme. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted April 30, 2021 Share Posted April 30, 2021 Nije ništa novo da debilčine nisu u stanju da razdvoje termine, al' ovaj put su zaista prevazišli sebe... Kakav jebeni amaterizam. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted April 30, 2021 Share Posted April 30, 2021 (edited) 7 hours ago, Martin Mystere said: A suđenje gledamo isključivo kroz prizmu odnosa slobodnih bacanja... Nesto nije smetalo da se na KKCZ temi gleda odnos bacanja kad su u pitanju mecevi sa Buducnoscu i Partizanom: Quote Hoće li šutnuti 20 slobodnih pre nego što mi šutnemo prvo? Za sada su dobre šanse... Quote Moraće sledeći put 35 slobodnih više, malo je 25! Ovo su inace tvoji komentari utakmice protiv Partizana. 8 hours ago, Sector said: Znaci imamo ozbiljne klubove koji sigurno dobijaju kuci i gube u gostima i neozbiljne koji ponekad dobiju i u gostima a izgube kuci. 🙂 Ozbiljni klubovi bolje igraju kod kuce nego u gostima - jer se od njih ocekuje da dobijaju kod kuce, a u gostima ako uspeju da dobiju, odlicno. Isto kao i teniseri koji su mnogo uspesniji kada serviraju nego kad vracaju servis. Recimo, 1-1 Maccabi i Partizan - Partizan nije dopustio da serija ode u majstoricu. Na kraju krajeva, ako ista ima smisla u ovom formatu EL to je da je ogromna prednost mec vise na domacem terenu - sto bas i ne vazi za Zenit, ali je itekako vazilo za Real, Fenerbahce, CSKA, Baskoniu, Maccabi i mnoge druge ekipe. Ovako je Zenit mogao da odigra i u 3. mecu - ali su podbacili jer ne umeju da se nose sa pritiskom pobede i to je cinjenica, to su brojke. Dovoljno je pogledati te meceve ili pogledati statistiku i videti da su ofanzivno bas bili nemocni u tom 3. mecu. Inace, ako sad ispadnu od Barcelone ide cuveni luzerski mentalitet - pa niko nije ni ocekivao da izbacimo mocnu Barcu, ovo je sasvim dovoljno, odlican uspeh ili slicno. Nikakav uspeh nije u pitanju ako su igraci ili trener podbacili u nekom mecu i tako propustili priliku da naprave iznenadjenje. Edited April 30, 2021 by goldberg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted May 1, 2021 Share Posted May 1, 2021 Probaj bar jednom da dobaciš do suštine komentara umesto što zagrebeš površinu i pomisliš kako si ubo srž - onako za promenu... To vađenje nekih komentara od 1000 godina BC koji nemaju apsolutno nijedne dodirne tačke sa onim što sam napisao jeste dokazalo samo koliko si ti u stvari besposlen i imaš slobodnog vremena da ga bespotrebno trošiš. A suština je trebala da znači da nije odnos slobodnih bacanja jedina stvar koja može da definiše loše suđenje i (eventualnu) pomoć jednoj ekipi pošto si TI naveo samo i jedino odnos slobodnih bacanja na ta tri meča... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted May 1, 2021 Share Posted May 1, 2021 Kako to nije bila sustina kad si pisao ove komentare ili je u navijackom zanosu dozvoljeno brojati bacanja, a kad se gleda objektivno onda nije? Mislim, od svih ljudi ti si se nasao da mi spocitavas da uzimam slobodna bacanja i tako komentarisem sudjenje? Naravno da bacanja nisu jedina stvar koja definise sudjenje -ali, kad ekipe igraju slicno, a razlika bude drasticna onda to znaci da je u Barceloni domacin poguran, dok je u Rusiji bilo mnogo ravnopravnije i daleko su manje gurali Barcelonu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted May 1, 2021 Share Posted May 1, 2021 Odustajem, mada ne mogu reći da me ne intrigira da li je u pitanju: a) ti stvarno nisi u stanju da shvatiš suštinu napisanogb) samo voliš da teraš kontru ilic) u pitanju je jedinstvena kombinacija napred navedenogBtw - to što sam tada pomenuo slobodna bacanja ne znači da je to jedina stvar koja je u tom trenutku/meča bila odraz lošeg suđenja (bilo je nesviranih blokova, nesuđeni koraci, jedan upitan aut etc) na koje sam se žalio dok si ti kao kriterijum naveo ISKLJUČIVO odnos u bacanjima. Kontaš li bar malo razliku između istrgnutog konteksta u mojim tadašnjim komentarima gde su slobodna bacanja samo jedan deo i tvoje isključivosti gde se pominju samo bacanja? Ne? Nije ni bitno, uživaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted May 1, 2021 Share Posted May 1, 2021 5 hours ago, Guru said: Nije ništa novo da debilčine nisu u stanju da razdvoje termine, al' ovaj put su zaista prevazišli sebe... Kakav jebeni amaterizam. Ajde da su bar stavili Efes u 19h pa da mogu da se pogledaju cele dve tekme nego se ni toga nisu setili. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted May 1, 2021 Share Posted May 1, 2021 Barsa hoce Jokubaitisa i Pengosa za sledecu sezonu 😂 Neka im ga Vesterman, ipak je zaradio veliko poverenje ne igrajuci ni minut u PO. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted May 4, 2021 Share Posted May 4, 2021 (edited) On 5/1/2021 at 12:54 AM, Guru said: Nije ništa novo da debilčine nisu u stanju da razdvoje termine, al' ovaj put su zaista prevazišli sebe... Kakav jebeni amaterizam. Resili su problem, pomeren Efes za 18:45 Ne, stvarno, dve majstorice im pocinju u maltene isto vreme, pa ja bih stvarno voleo da cujem kako tece taj genijalni razgovor i kako se dolazi do toga. Da ne pricamo o tome kako im se dve utakmice poklapaju sa polufinalom LS, sto sigurno nije zanemarljivo, ali to je naucna fantastika za njih, koji nisu u stanju da razdvoje ni utakmice u svojoj ligi. Verovatno bi im se poklapala i polufinala na F4-u da se ne igraju u istoj dvorani. Edited May 4, 2021 by Del Piero 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted May 4, 2021 Share Posted May 4, 2021 Kako god se zavrsilo, ponovicu-kapa dole Lasu. Ovakvo prilagodjavanje uraditi za kratko vreme i to protiv ovakvog Efesa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted May 4, 2021 Share Posted May 4, 2021 Za Real je mozda i bolje sto se Tawares povredio. Igraju mnogo brze i agilnije na obe strane terena. Danas su prepuni samopouzdanja i bice bas dobra utakmica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted May 4, 2021 Share Posted May 4, 2021 Slab Efes baš. Ona game3 ih je sjebala psihički potpuno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted May 4, 2021 Share Posted May 4, 2021 Molim moderaciju da vrati Vautrena na kratko da nam kaže šta da igramo večeras. Hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts