Borca Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 Valensija gazi Zenit u gostima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 Dobro krenuo ovaj Danac u CSKA. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 1 minute ago, Sector said: Dobro krenuo ovaj Danac u CSKA. haha, bukvalno sam krenuo da napišem identičan post... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 Odlična rampa Lučića nad Dorsijem, pri pokušaju kucanja. I baš dobra tekma, iako je malo poena, pravi rat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 Kalina 10 as. pominje se da će u Real dogodine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 1 hour ago, realno *w said: Odlična rampa Lučića nad Dorsijem, pri pokušaju kucanja. I baš dobra tekma, iako je malo poena, pravi rat. To je ono sto se trazi, kad bi vecina meceva bila takva EL bi bila praznik. Dobar i povratak Olympiacosa protiv CSKA, samo losa odbrana Spanoulisa na Jamesu, nije ni trebalo da mu prilazi. Real 16-10, Bayern 16 - 10, Fenerbahce 15 - 10, Zenit 15 - 10, Efes 14 - 10 uz Zalgiris i Valenciu na 14-12, Baskonia se epski samoubila sa besmislenim porazima od Albe i Asvela. Nadam se da ce Bayern i Zalgiris u 8, ali to bi znacilo da ce neko od ovih jakih ekipa da se raspadne. I Zenit bi bio dobra prica na F4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 A jesu zagoreli Panatinaikosovi navijaci kad jednog polukosarkasa Hezonju docekuju kao da je dosao Durant licno. 😁 https://www.instagram.com/p/CLvCmmLnS_o/?igshid=1dzg3a3zi9eof 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 Al se namestaju rezultatiiii Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 8 hours ago, goldberg said: To je ono sto se trazi, kad bi vecina meceva bila takva EL bi bila praznik. Dobar i povratak Olympiacosa protiv CSKA, samo losa odbrana Spanoulisa na Jamesu, nije ni trebalo da mu prilazi. Real 16-10, Bayern 16 - 10, Fenerbahce 15 - 10, Zenit 15 - 10, Efes 14 - 10 uz Zalgiris i Valenciu na 14-12, Baskonia se epski samoubila sa besmislenim porazima od Albe i Asvela. Nadam se da ce Bayern i Zalgiris u 8, ali to bi znacilo da ce neko od ovih jakih ekipa da se raspadne. I Zenit bi bio dobra prica na F4. Fantastična je borba za plejof, izvisiće neka ekipa koja je bar 80% sezone odigrala jako dobro. Bajern deli 4. mesto sa Realom, a daleko su od sigurnih za plejof. Danas će da gori na Fener - Efes. Mada, ne da sam uveren da će obe ekipe u plejof, nego i da će biti solidno pozicionirane. Jedino se bojim da bi f4 možda mogao biti dosadan. Ako je Pau u stanju da se spremi za ta tri dana, ne znam ko može protiv njih. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 Steta sto se Milutinov povredio, CSKA je do pre nekih mesec dana odlicno gurao. Razlika izmedju 1. i 10. mesta je samo 4 pobede 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 10 hours ago, goldberg said: samo losa odbrana Spanoulisa na Jamesu, nije ni trebalo da mu prilazi. Jbg, već je bila spremna izmena za Spanulisa da ne igra tu zadnju odbranu, al Printezis promaši bacanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 CSKA je prilicno pao nakon problema sa Jamesom i povrede Milutinova. Mada su i dalje ekipa koja moza da osvoji. Vidjecemo kako ce izgledati Danac u kontinuitetu, a od Erica ne ocekujem bas nista. Slazem se da je Barsa favorit ali nisu nedodirljivi. Preporodjeni Efes ih je skoro dobio u gostima. Vidjecemo koliki ce faktor biti Pau, mada je za njih dovoljno da odradi 10 dobrih minuta. Bas dugo nije bila ovoliko neizvijesnost oko ekipa koje ce ici na F4. Recimo ovakav Real je daleko od sigurne ekipe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 26, 2021 Author Share Posted February 26, 2021 CSKA može da se umeša ozbiljnije u borbu samo ako se Clyburn i Toko vrate u prepoznatljivu formu, Danac je tu sasvim sekundaran. Real je raspad i nisam siguran da će uopšte biti favorit u četvrtfinalu ako se do tamo doguraju. Barsa i Efes glavni favoriti svakako, tim redom. Sledi CSKA, a Real je samog sebe doveo u situaciju da uopšte ne odudara od ekipa poput Fenera, Armanija ili Valensije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 Moje je misljenje da Valencija ispada iz EL ,valjda ako Valencija ne udje u top8 onda u EL ulaze finalisti EK. Tako da mislim da ce i ABA izgubiti mesto, a kao neka sargarepa ce biti da oba finalista EK mogu u EL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 Vidi ti sta radi Šanl! Od kada Radojević ovako iritantno izgovara UlAnovas, sa akcentom na prvo a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 (edited) Rekoh ja pre 10ak dana, Efes ponovo lici na onaj od prosle sezone. Prava masina za mlevenje protivnika. Vasa savrsen za sada, par spektakularnih ulaza. Na drugoj strani cini mi se da je Gudura po malo i neutemeljeno dosta podigao misljenje o sebi nakon epizode u NBA i pokusava neke stvari za koje nije vican, pa u nekim situacijama veoma steti svojoj ekipi. Ovo ne vazi samo za ovu utakmicu, nego sveobuhvatno. Edited February 26, 2021 by MrTripleDouble Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 Slazem se sa Kaosom. Barsa pa Efes, pa Cska. Ne znam koga bih stavio na cetvrto mesto. Mozda Milano stvarno odradi do kraja sezonu u skladu sa ulaganjima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 Pogubljene sudije na Efes - Fener, gospoja može da sudi BBL, u vr´glave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 26, 2021 Author Share Posted February 26, 2021 Šta pogađa Micić! Dominacija Efesa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 Vasa ubacuje i traktore sa sve plugovima ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorcol Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 Najbolji tim u poslednjih 10 godina a mozda i duze Vasa 16 poena u 3/4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 Najjači komentar je bio "Micić se nametnuo selektoru"...Nego, u Barselonai par minuta kvalitetnog hrkljuša.Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 Kad je Mirota puko, onda ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 A Saras u fazonu wtf se ovom desilo 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted February 27, 2021 Share Posted February 27, 2021 (edited) 16 hours ago, realno *w said: Jedino se bojim da bi f4 možda mogao biti dosadan. Ako je Pau u stanju da se spremi za ta tri dana, ne znam ko može protiv njih. Meni nije do kraja jasno zasto se Barsa uzima kao neka predominantna ekipa, imaju samo dva poraza manje od osmoplasiranog, nije bas da ciste sve pred sobom. A Gasol ce tesko biti neko ogromno pojacanje koje ce ih uciniti nedodirljivim. Veci je tu problem sa CSKA i Realom i njihovim povredama, ali nikog ne bih otpisao na jednu utakmicu. Tu je i Efes opet u prici. Uostalom bilo je mnogo dominantijih sezona nekih ekipa pa se to neslavno zavrsavalo na F4-u. Edited February 27, 2021 by Del Piero 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts