Pero_Cameron Posted December 22, 2020 Share Posted December 22, 2020 Klajburn izgleda opet pokidao ligamente... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted December 22, 2020 Share Posted December 22, 2020 5 minutes ago, Pero_Cameron said: Klajburn izgleda opet pokidao ligamente... Nije valjda nije dobro izgledao taj pad igrača Asvela na koleno Klajburna ... gadno se namestilo u p. m. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted December 22, 2020 Share Posted December 22, 2020 Barsa izbacila Huertela iz aviona i ostavila ga u Istanbul, jer je pregovarao sa Realom njima iza ledja hahahahaaa 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted December 22, 2020 Share Posted December 22, 2020 Quote Thomas Heurtel is expected to remain with Barcelona where he will sign a contract extension. The French guard, according to Eurohoops, will sign a 2+1 deal for €11M before taxes. Ovo je iz juna 2019. sad čupaju kosu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted December 22, 2020 Share Posted December 22, 2020 31 minutes ago, MrTripleDouble said: Barsa izbacila Huertela iz aviona i ostavila ga u Istanbul, jer je pregovarao sa Realom njima iza ledja hahahahaaa klosarski potez pogotovo u doba korone 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted December 22, 2020 Share Posted December 22, 2020 Neda👊 Kakav je to igrac, proklete povrede, mogao je da bude istinska legenda evropske kosarke, mada nije ni sad kasno, ako uspe konacno da ostane zdrav, sezonu, dve... Pao je teska grozota, i Neda izgleda kao vanzemaljac u ovoj kanti od ekipe. Na zalost i ta kanta ce da nas olupa, jer koliko god grozni oni bili, i imali nemaca pojma na klupi, nas je ipak dominantniji😒 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted December 22, 2020 Share Posted December 22, 2020 Kako Barcelona izgleda lose. Sastav koji je najbolji u takmicenju, najbolji trener i oni ovako lose igraju. Abrines im zavrsava napad, pa Smits, pa Oriola. Saras bi mogao da obrati vecu paznju na igru svog tima, oni i kad pobedjuju to izgleda prilicno bedno. Ne znam ni sto je isao tamo, njihov skauting je da pokupe sve najskuplje igrace sa trzista, pa ti to uklopi. Mislim i da je problem kod njih u hijerarhiji, mnogi bi loptu, pa izgube motivaciju kad je nema, pa odigraju bedno i u napadu i u odbrani. Pritom, ovaj tim kao da nije sposoban da preokrene dvocifreno vodjstvo protivnika, ne zna se sta je gore tada, da li resenja u napadu ili u odbrani. Opet, izgleda da ih nije briga, dok god su u 4 svejedno je koji skor imaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 IT gigant Tesonet ce ulagati u Zalgiris tj uzece 25% akcija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 Malopre čitam objavu kluba i deluje mi sasvim logično da su odlučili da putuje sam nazad zato što nije bio u izolaciji sa ostalim igračima nego je išao na pregovore sa Fenerom.. Kupili mu kartu i platili hotel. Piše da su pre toga pregovarali o prekidu ugovora i da su pristali da putuje sa njima u Istanbul na molbu njega i menadžera. Pošto nije bio sa ekipom iz predostrožnosti su odlučili da ne može da se vrati sa njima, što nije bilo ni planirano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 18 hours ago, Dropkick Murphys said: #nije_za_Zvezdu #Nijeplejjernemaasistencijeurukama + #Nijebekjernijesuter = Nocna mora za svakog prosecnog zvjezdasa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 1 hour ago, Knipex said: Malopre čitam objavu kluba i deluje mi sasvim logično da su odlučili da putuje sam nazad zato što nije bio u izolaciji sa ostalim igračima nego je išao na pregovore sa Fenerom.. Kupili mu kartu i platili hotel. Piše da su pre toga pregovarali o prekidu ugovora i da su pristali da putuje sa njima u Istanbul na molbu njega i menadžera. Pošto nije bio sa ekipom iz predostrožnosti su odlučili da ne može da se vrati sa njima, što nije bilo ni planirano. Ma jasno je da je tu Misko zakuvao corbu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 Jaylen Reynolds bi mi bio prvi kandidat za most improved player da postoji u EL tako nesto. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 Kako me nervira ovaj Zalgiris jbt. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 Bila zanimljiva zavrsnica utakmice u Kaunasu, cini mi se da je Grigonis pogodio "od tablu" za +5 Zalgirisa na oko minut do kraja, a onda Bajern serijom od 6 poena u poslednjem minutu dolazi na +1 (kos+faul Babb-a na 4 sekund do kraja). Posle tajm-auta Silera Grigonis dobija loptu i pogadja za 2 sutem sa poludistance i ostavlja 0.6 sekundi za Bajern koji nije imao tajm-aut vise i ne uspevaju nista sa ubacivanjem ispod svok kosa preko celog terena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 Vezenko vezuje trojke! Guduric los, Nba igrac roka table Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 zardjao je Gudura malo, bice to dobro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 4 minutes ago, Del Piero said: zardjao je Gudura malo, bice to dobro Mora to sad i odma, nema čekanja ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 Brzo ce on, u treningu je, samo nije to to bez utakmica. Sad gledam kos Grigonisa, mnogo tezak sut je ubacio, stopala su mu maltene bila bocno u odnosu na kos, plus iz kontakta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 Kako Valensija prodaje Himkiju istu foru, majstorski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 Himki "ista meta isto odstojanje", -16 na poluvremenu u Valensiji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 23, 2020 Author Share Posted December 23, 2020 Valensija nas je opasno počastila u Beogradu. Da su igrali ovako, prošli bismo kao Himki. Tužan je Himki, Karasev je jedna od tužnijih EL pojava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 53 minutes ago, Chaos Is Me said: Valensija nas je opasno počastila u Beogradu. Da su igrali ovako, prošli bismo kao Himki. Tužan je Himki, Karasev je jedna od tužnijih EL pojava. Sved ubija Himki,prodisali bi kad bi ih napustio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts