Don Juan Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 4 hours ago, 12Laki said: Čist faul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 Velika pobeda Totenhema juce, kako je Kane samo majstorski clutchovao! Cela utakmica mucenje, bez pravih sansi, i onda na kraju ovakva pobeda da se sacuva 100% ucinak na gostovanjima. Sledece kolo City, derbi mojih timova... Nista mi se ne svidja kako Guardiola upravlja Sitijem. Nema Aguera, Marez nije ni na klupi, Bernardo Silva indisponiran... Pustismo Liroja veoma lako u najjaci tim... Ne znam, ne znam, ne deluje mi ovo kao sampionski tim. I na sve to -> jos jedan krucijalan promasen penal od strajne Brujnea... Promasio ga je i Marez pre 2 sezone, kao i Kun protiv Tott u 1/4 CL, ova ekipa bas ima problem da realizuje penal kada treba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 Bravo sine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 Lo Celso! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 Ovaj Hojbjerg je savrsen zadnji vezni, kakva radilica. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baros Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 On 10/24/2020 at 7:37 PM, Baros said: Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 5 minutes ago, Baros said: Šta je bilo, vidim ponovljen penal, valjda nije trebao biti (ili)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baros Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 Poništen čist penal za WBA par minuta pre penala za Junajted. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 Pa sta te to iznenadjuje kad je onaj retard Coote sudio... engleski fudbal treba da propadne zbog sudija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 Da nije smesno, bilo bi tuzno. Dokle vise ta junajted navlakusa? Daj pustite regularno sudjenje, nece doci ni do prve polovine tabele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 u kom minutu se desilo to, da vratim na EON-u da pogledam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baros Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 2 minutes ago, Vamos Laki said: Daj pustite regularno sudjenje, nece doci ni do prve polovine tabele. Da nije bilo sudijske pomoći sad bi iza njih bili samo Fulam i društvo ispod crte. @Boki Nekih 5 minuta pre penala za Junajted Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 59 minutes ago, Darth Steva said: Pa sta te to iznenadjuje kad je onaj retard Coote sudio... engleski fudbal treba da propadne zbog sudija Pa on je svirao penal, ali je dobio instrukcije iz VAR-a da nije bilo kontakta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 (edited) Ja jesam simpatizer (kako anahron izraz,zar ne?) Junajteda jos od ranih '90-ih,ali postalo je krajnje degutantno gledati kako ih sudije i VAR guraju.. Juce su direktno uticale na to da Ole ostane na klupi..uveren sam da bi mu bio urucen otkaz da nije pobedio.. No,glavni utisak jucerasnjih utakmica mi je bio epski zajeb kladionica u proceni utakmice Tottenham - City. Kec se mogao naci i po kvoti 4 Spursi su jak kandidat za titulu. Edited November 22, 2020 by Crni Bombarder 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baros Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 8 hours ago, Don Juan said: Pa on je svirao penal, ali je dobio instrukcije iz VAR-a da nije bilo kontakta. Da je dobio instrukciju da nije bilo kontakta onda bi poništio penal bez gledanja snimka. Ovako su iz VAR sobe prebacili odgovornost na glavnog sudiju, koji je na kraju pogrešno presudio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 22, 2020 Author Share Posted November 22, 2020 Ovaj Fulam je komedija. Sta se sve njima dogadja ove sezone, moze film da se snimi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 Arsenal ne može da zadrži loptu u svom posedu. Leeds kontroliše igru i posed, mnogo propuštenih šansi, pa se bojim da će ih Arsenal kazniti zbog toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Quote Journalist to Mourinho: "City had the ball for 90 min, more than 80 %'' Mourinho: ''They can take the ball home I take the 3 points'' 😄 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 (edited) Ali stvarno neverovatna statistika sa meča, posed je bio 30-70%. Šutevi 4-22, u okvir gola 2-5 (oba gola), korneri 0-10, odbrane 5-0, dodavanja 318-599, preciznost dodavanja 73-89%, uspešni startovi 1-7, dribling 5-17..... Neverovatno da je City ovo izgubio. Edited November 23, 2020 by Don Juan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 23, 2020 Author Share Posted November 23, 2020 (edited) Ja sam gledao prvo poluvrijeme. Djelovao je Siti dosta jalovo bez obzira na dominaciju u posjedu lopte. Skoro da nijesu imali pravu šansu. Tesko je igrati protiv Totenhema kada stane u blok. Edited November 23, 2020 by Shunsuke Nakamura 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Tottenhem je dao jos jedan gol, ali je ponisten zbog ofsajda. Siti je ekipa u padu, posebno sad kad ne igra Kun, a ovde su igrali i bez Sterlinga. Doduse i Laporte je dao gol, ali pre toga je bio prijem rukom valjda Jesusa. Kane i Son vrhunski vuku napad, kod Murinja Kane igra vise kao kreator i to se isplacuje, covek je krenuo brutalno u sezonu sa asistencijama. Prosle godine bez njih dvojice su ispali u LS od RBL u 1/8 lagano, i nisu zavrsili u 4, tesko da bi i u 6 bili da ova dvojica nisu dobili par meseci da se oporave i odigraju restart sezone. Regullion mi se isto svidja, dosta ozbiljniji igrac od Tripijeova i Rouzova, Hojberg odlicna radilica a tu je i Doherty. Jedino mi nije jasno sto je Dele Alli skroz izbacen iz rotacije. Dobri su moji Spursi, prvo mesto za sada 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 8 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Tesko je igrati protiv Totenhema kada stane u blok. Zavisi...kako kome, neki su im spakovali tri komada za deset minuta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Pred pocetak sezone sam mislio da je ova generacija Spursa dostigla svoj zenit, takodje da Murinjo nije trener za njih vec za timove sa velikim budzetom za pojacanja. Posle prva 2 kola je tako izgledalo, medjutim kako je ekipa iz kola u kolo bila sve uigranija, pojacanja se uklopila, i kako su poceli da igraju murinjovski fubdal rezultati su poceli da dolaze, a konept igre im ima smisla. Pokazali su to i protiv Cityja bunker neprobojan, a kontra brza i ubitacna. Tako da su mi diskreditovali predsezonsku analizu. Izgledaju bas ozbiljno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 2 hours ago, delgado said: Jedino mi nije jasno sto je Dele Alli skroz izbacen iz rotacije. Verovatno se ne uklapa i Murinjovu koncepciju,postavku. Sta bi drugo bilo posredi? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 23, 2020 Author Share Posted November 23, 2020 Niti je krilo, niti je klasican veznjak kakve Murinjo voli. Ali je vise igrac iz drugog plana, opasan je u skoku, ima dobru tehniku, dobar pas u zavrsnici, ali je prilicno spor. Kada se pojavio bio je stvarno cudo, sa 19 godina je vec imao DD sezonu u PL. Poslednjih nekoliko sezona je u padu, nije bas ova njegova forma vezana samo za Murinja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts