RatzenStadt Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 1 hour ago, mladenvzz said: ...ja pišem rijetko i moram pitati,smiju li se forumaši iz različitih kasti raspravljati,oni iz najnižih kasti smiju li uopće pisati? Nikako... Napravicemo nasu novu komunu, zatvorenu za snobove sa kojejakvim listicima, ezotericnu i hermeticnu, sa blekdzekom i kurvama. Al' salu na stranu, bas mi se svidjaju nove dekorativne opcije koje su nam profili dobili. Volim kad sam okicen i ukrasen. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine State Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 28 minutes ago, Don Juan said: Nikako. Meni je prosto neprijatno kada vidim da neko nema zeleni list 😂 Mator covek, a nema zeleni list! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Just now, Sunshine State said: Mator covek, a nema zeleni list! Zato sam ja da se mi sa lišćem odvojimo i distanciramo. "Forumaš sa listom je mio, ma koje boje list bio" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harmonika Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 4 hours ago, Div said: A, da uvedemo neku nominaciju za izbacivanje, pa glasanje. Svaki dan po jednog. moze..evo ja se samonominujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine State Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 3 minutes ago, Don Juan said: Zato sam ja da se mi sa lišćem odvojimo i distanciramo. "Forumaš sa listom je mio, ma koje boje list bio" Sad kad te razapnu ovi sivomahaci 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Forum je u ovom novom formatu povezan sa Republickom izbornom komisijom i svi koji su glasali za SNS su sada ovde oznaceni listom. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Just now, Clash said: Forum je u ovom novom formatu povezan sa Republickom izbornom komisijom i svi koji su glasali za SNS su sada ovde oznaceni listom. To glasali ovi sa plavim litom - mi sa zelenim smo glasali za ekoloske pokrete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 44 minutes ago, Don Juan said: Nikako. Meni je prosto neprijatno kada vidim da neko nema zeleni list 😂 Ko, bre, nema zeleni list?! 2 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 4 minutes ago, Clash said: Forum je u ovom novom formatu povezan sa Republickom izbornom komisijom i svi koji su glasali za SNS su sada ovde oznaceni listom. 👋 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harmonika Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 7 minutes ago, Kronostime said: To glasali ovi sa plavim litom - mi sa zelenim smo glasali za ekoloske pokrete. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Meni je dovoljno i da ostanem električar Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Banderaš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Ljudi, automatski je softver ubacio ovo, moze da se skloni, ne znam sto se dize frka 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Haha, ti si n00b 🤣 Ne dize se frka. Kvalitetna zezancija, nova tema za chit-chat, socijalizacija neiskrenim uvredama i tako to 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Ovi mahachi Newbie and Rookie Ili mashu peskirima, ili su coskari na trici kojima niko nikada nije dodao loptu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 18 minutes ago, McLeod said: Ljudi, automatski je softver ubacio ovo, moze da se skloni, ne znam sto se dize frka 🙂 Opa brate pa ti imaš i štit, šta se stresiraš 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harmonika Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 (edited) 58 minutes ago, McLeod said: Ljudi, automatski je softver ubacio ovo, moze da se skloni, ne znam sto se dize frka 🙂 Zezamo se, sprdamo se vise, bar mislim da je kod vecine sprdnja..meni stalno iskacu cestitke neke, ne znam ni sta dobijam sve vise Edited June 23, 2022 by Harmonika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted June 27, 2022 Share Posted June 27, 2022 Čestitam svim dobitnicima novog bedža: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Kud se meni dedoše bedžovi ? Oduzeti bez zapisnika....? E fino...u roku od odma' sam dobio bedžovi...još sad levu stranu....ažuriranje...nema smisla da budem novajlija...početnik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Zna li ko i voljan da objasni, kako nadolaze ovi listići....? Drugi forumi, koji imaju ove zezalice najavljuju za koliko poena dobijaš sledeći znak. Post nosi neke poene, lajk takodje itd... P.S. Ukinite sve... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 (edited) 1 hour ago, Avda Zekić said: Zna li ko i voljan da objasni, kako nadolaze ovi listići....? Drugi forumi, koji imaju ove zezalice najavljuju za koliko poena dobijaš sledeći znak. Post nosi neke poene, lajk takodje itd... P.S. Ukinite sve... Boze me prosti plavo-beli listic - ki da si u naprdnjake. Edited July 1, 2022 by Kronostime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Just now, Kronostime said: Boze me prosti plavo-beli lisic - ki da si u naprdnjake. Ma....zavera...CIA, Vatikan....vidiš da svi ćutu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 Mada jeste nebitno, jedino što je vizuelno bezveze zbog toga što zauzima dosta mesta na avataru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 Nisam vise "kolaboracionista",vec...pojma nemam sta sam,ali bitno je da nisam vise ovo napisano Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 2 hours ago, Drug Crni said: Nisam vise "kolaboracionista" A za Dan bezbednosti... nećemo te se setiti 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts