JPM Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 7 minutes ago, Dracarys said: Kakva crna reputacija. U reputaciju se računa smejanje, lol Nisam ni za broj postova, zbog novih forumaša. Kako si dobio ovaj list? Ima preko 15000 upisa. Ti imas preko 5000. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 10 minutes ago, Dracarys said: Kako si dobio ovaj list? K-niks fen onli Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 (edited) 52 minutes ago, Edward Louis Severson III said: Igrati na ego forumasa... Koliko frazilan i frojdovsko-infantilni ego treba da imas da bi ti na isti uticala odlikovanja na forumu koji broji par stotina posetilaca? 😞 Mozda meni i verovatno nikome vise, al' dobro, ja sam special little boy, u onom negativnom smislu reci. Edited June 21, 2022 by RatzenStadt Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 Just now, RatzenStadt said: Koliko frazilan i frojdovsko-infantilni ego treba da imas da bi ti na isti uticala odlikovanja na forumu koji broji par stotina posetilaca? 😞 Pa cemu onda to? Kakve veze ima koliko upisa imam ja ili ti? Zasto se to uopste ubacuje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted June 21, 2022 Author Share Posted June 21, 2022 Polako ljudi, ovo je nesto sto je default pri upgrade-u. Ili cemo mu naci korisnu svrhu ili cemo ga iskljuciti. Ima jos dosta nekih stvari na kojima bih da poradim pre ovoga. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 Ako Uini ima listić ja hoću barem neki koren ili travku, ovako je nepravedno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 @uini hoce da ukine lajkove sirotinji a sebi nabacio lovorov venac ko Cezar. 2 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 13 minutes ago, MetalHead said: Polako ljudi, ovo je nesto sto je default pri upgrade-u. Ili cemo mu naci korisnu svrhu ili cemo ga iskljuciti. Ima jos dosta nekih stvari na kojima bih da poradim pre ovoga. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 Eno sad i @freethrow dobio list. -Šta nam rade -Nismo isti -Zvezdasrbija nikad moderacija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 15 minutes ago, freethrow said: Ako Uini ima listić ja hoću barem ... travku, A ja hoću da se družim sa vama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine State Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 Sta je ovo, neki kontrabeneficirani staz? Ono, u real life na godinu rada dobijes jos 3-4 meseca, a ovde se 3 godine mukotrpnog pisanija vrednuju samo kao godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 Just now, Sunshine State said: Sta je ovo, neki kontrabeneficirani staz? Ono, u real life na godinu rada dobijes jos 3-4 meseca, a ovde se 3 godine mukotrpnog pisanija vrednuju samo kao godina Ta, Soso, opet si siparica - sta se jedis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine State Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 2 minutes ago, Kronostime said: Ta, Soso, opet si siparica - sta se jedis? Tebi skinuli nanogicu, pa se raspojasao po forumu? 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 Vratite nam reakcije, ja sam ponosam sto imam vise reakcija no upisa!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 Ja sam ovde samo zbog lajkova... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 Lajkovi su ovde samo zbog mene...Sent from my phone using dialer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 2 hours ago, Sunshine State said: Sta je ovo, neki kontrabeneficirani staz? Ono, u real life na godinu rada dobijes jos 3-4 meseca, a ovde se 3 godine mukotrpnog pisanija vrednuju samo kao godina Imam dve znacke, jedna je godinu dana a druga je....posting machine. Jel to neka skrivena poruka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 4 minutes ago, Angelia said: Imam dve znacke, jedna je godinu dana a druga je....posting machine. Jel to neka skrivena poruka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 Kako se klejmuje ovaj lis'? Jel moram da se skinem go ko fritrou ? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Džudi Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 (edited) Mene takođe zanima taj rank. Koliko postova treba da imam kako više ne bih bila Newbie? Možda novajlije treba da budu oni koji imaju do 500 postova. Verovatno postoji tehnička mogućnost da se odrede ti rankovi.. Edited June 21, 2022 by Devojka Luke Razića jedno slovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 Ja sam ponosan što kao "Newbie" imam 6 bedževa i reputaciju 10.6K 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ters Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 7 hours ago, uini said: još kada bi ukinuli i broj postova ispod avatara, gde bi nam bio kraj. ozbiljan sam. Ja bih brojao prvih 20 postova, a potom ukinuo broj ispod avatara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 Kad se podeli 10 lajkova dobija se novi status. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 (edited) 22 minutes ago, ters said: Ja bih brojao prvih 20 postova, a potom ukinuo broj ispod avatara. sve može da se broji "negde tamo" ali ne vidim berićet u isticanju minulog rada. samo je poslednji post važan i to u kontekstu. ko treba da uračuna istoriju (moderatori & owneri), neka gleda i minuli rad. Edited June 21, 2022 by uini 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts