Jump to content

Recommended Posts

Posted
41 minutes ago, berti said:

Uffff. Cekas finale a nema za koga da navijas

Najgore finale ikada… nema sanse da gledam, mozda pustim ako budu bili penali. 

Ono sto je najveca tuga od svega je sto naginjem ka misljenju da bi lepsa fudbalska/sportska prica bila da Siti uzme trofej 😟

• Like 1
  • Love 1
  • Tuzno 2
Posted (edited)

ocekujem spektakularno finale, obe ekipe su sjajne, malo mi je simpaticniji ovaj Tuhelov Chelsea, bas igraju cudan i fantastican fudbal u poslednje vreme

Edited by SunZero
Posted
6 minutes ago, Darth Steva said:

Najgore finale ikada… nema sanse da gledam, mozda pustim ako budu bili penali. 

Ono sto je najveca tuga od svega je sto naginjem ka misljenju da bi lepsa fudbalska/sportska prica bila da Siti uzme trofej 😟

Tako nekako, barem zbog Pepa

Posted

Mozda overall ima boljih golmana od njega,ali tesko da ijedan golman danas bolje igra nogom od Edersona.

Svidja mi se pocetak utakmice. Nije cekalica.

3 minutes ago, SunZero said:

Werner legenda😀

Nije normalan...sta covek sve moze da promasi?! x2

Posted

Odavno ne videh otvoreniji početak nekog velikog finala. Lagano je moglo biti dva-tri gola, za 15 minuta.

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

Posted
6 minutes ago, Crni Bombarder said:

Svidja mi se pocetak utakmice. Nije cekalica.

Nije normalan...sta covek sve moze da promasi?! x2

steta, izaci ce (i vec je izasao) Chelsea-u na nos, mnogo im fali njegova bolja egzekucija jer je ova tranzicija i kontranapad od dolaska Tuhela jedna od boljih u istoriji fudbala

• Like 2
Posted
6 minutes ago, Devil In My Pants said:

Werner je tezak kreten,cekao sam Celzi peti komad u prvenstvu i lik promasi penalu 88minutu a pre toga isto brdosansi. Lik je neverovatan.

Žiru bi sigurno nešto zabio iz ovih situacija u kojima je bio Timo. 

• Like 1
Posted (edited)
15 minutes ago, de Havilland Mosquito said:

Žiru bi sigurno nešto zabio iz ovih situacija u kojima je bio Timo. 

Ocekujem da Ziru asistira za pobedu u 115. minutu 😁 Tesko da u ovom trenutku postoji nezgodniji rival za ManCity od Chelsea na citavom svetu

Edited by SunZero
Posted (edited)

ocekivao sam da ga Chelsea uvali iz kontre do sada ali sam ocekivao i dosta opasniji City u zavrsnoj trecini

Edited by SunZero
Posted

Nema Pep rešenje za ovaj Chelsea... Fenomenalno napadaju dubinu, trkački su neverovatno potentni.. uvaliće im još jedan... 

• Like 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...