Jump to content

Recommended Posts

Posted
7 minutes ago, vepar said:

Lik vas sprda, bas neko ne zna gde je Vranje... ok, nije Pariz ali nije ni Banostor... bar svi znaju da je negde na jugu

Šta bi se sprdao. Nemoguće da ne znam di je jedno Vranje? Bit će da sam geografski potpuno nepismen onda. 

• Like 1
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Pa ovde se i ne vidi da se odvojio od linije. Onaj naskok koji je imao je nakon sto je penaldzija dodirnuo loptu ili u nekom "istom trenutku". Svakako nije za ponavljanje. 

Ne znam koliko su ova pravila za golmana striktna "u milimetar" i da li ce se gledati kao celendz u tenisu ubuduce ili kao gol tehnologija. Videcemo. Po meni, nepravedno.

Edit: pola sekunde pre suta je pipao liniju i onda je samo krenuo ranije u stranu u koju je zeleo. Sitna crevca.
7RYzufc.png

Edited by Dropkick Murphys
Posted

Shaktar, DZG, Atalanta

Lyon, Hoffenheim, Shaktar

Feyenoord, Napoli, Shaktar

Dan mrmota za City, vec cetvrtu sezonu zaredom ne dobijaju nijedan top klub na zrebu, cak i iz drugog sesira.

Posted
5 minutes ago, Del Piero said:

Shaktar, DZG, Atalanta

Dan mrmota za City, vec cetvrtu sezonu zaredom ne dobijaju nijedan top klub na zrebu, cak i iz drugog sesira.

Zato i imaju uspjeha😀

Messi vs CR7 mozda i poslednji put u LS

Posted
28 minutes ago, Del Piero said:

Shaktar, DZG, Atalanta

Nisu dobili Sahtjor... ovo je ta godina 😄

Nista cudno, poslednje 3-4 godine i po engleskim kupovima do polufinala jedva da odigraju jedan mec protiv premierligasa, i to ako se desi nekim cudom bude neki prezaljeni mucenik

Sto se zreba tice, nema neke grupe smrti... grupa sa Liverpulom, Atalantom i Ajaxom deluje kao grupa gde moze da bude 5+ svaki mec

Posted (edited)
17 hours ago, Del Piero said:

Shaktar, DZG, Atalanta

Nema veze. Proći će skupinu i "iznenađujuće" ispasti najkasnije u QF.

Mislim da su do sad u KO fazi izbacili Schalke i Club Brugge, tako nešto. 

Edited by Bugl Khan
  • 3 weeks later...
Posted

Gledao sam sinoć Barsu i Ferencvaroš i Mađari su zaista muški poginuli. Jeste da je na kraju bila petarda, ali su skupo prodali kožu, a mogli su još koji gol da daju. Onaj Tokmak jako dobro izgleda na terenu i sreća da ga Parizan nije doveo onomad.

Posted

Odvratna je paranoja kladionicara da se sve namesta, ali stvarno se cudne stvari desavaju i u ligama i u evro takmicenjima u poslednje vreme.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...