mfmilan Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 Da izgubimo i drugu pa da potisnemo polako ovu sezonu.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 23 minutes ago, Luchifer89 said: 1 hour ago, Liska Manjina said: Načuo sam danas iz pouzdanog izvora da je mali Kamenjaš iz Sparsa potpisao za Partizan. Ima tu materijala, jako dobar igrač. Što bi reko čarjišaš iz Strahinjića Bana - dobili smo novu debit karticu i pin code za bankomat - rasipanje državnih sredstava počinje Šalu na stranu, mislim da dečko ima šlifa i da uz dobar rad može napraviti finu karijeru. Jako pokretljiv za svoju visinu, škočan, a jak kao bik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 2 minutes ago, Luchifer89 said: 11 minutes ago, Kosta said: Mijesas pojmove 'charshija' i 'Strahinjica bana', to su dvije razlicite stvari Dobra tekma, ne moze Mega u gostima da se dobije sa 2 poena najboljeg igraca. Ali uvjeren sam da ulazite u finale. Aj reši mi oko čaršije i silikonske doline, živ nisam... Tema je KK Partizan,a ne 'navuci kolegu forumasa na tanak led' 😉 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 Tema je KK Partizan,a ne 'navuci kolegu forumasa na tanak led' [emoji6]Ništa nisam saznao, moj život u crno belom mraku se nastavlja...Počinjem da sumnjam u tvoju stručnost i informisanost - ne dozvoli da tako bude Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Petrušev i Gagi za Zagorca. Milsim da je pošteno, mladi nabijač brojki i veteran koji izlazi iz povrede za Nba igrača. Ako baš mora, dodati i Dangubića. 6 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Dodati ga i ako ne mora 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Koliko je samo cudno gledati Milenka a pogotovo Gagija u nekom dresu domace ekipe koja nije KKP. I tuzno. Ali dobro, propasti necemo prema tome da vidimo sta se moze probrati od decurlije za naredni period. I da, moooozda mozdacko sam se ogresio o VJ-a, deluje da ipak jeste razvio neku svoju trenersku misao, ali hajde videcemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 1 hour ago, zorex said: Petrušev i Gagi za Zagorca. Milsim da je pošteno, mladi nabijač brojki i veteran koji izlazi iz povrede za Nba igrača. Ako baš mora, dodati i Dangubića. https://youtu.be/VuYquDZUQnU Ako ne uspe u košarci (kao što nije), uvek može da napiše knjigu "Od miljenika navijača do najomraženijeg lika for dummies". Težak pajser postao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Od Zagorca i moze da se ocekuje svasta kad mu ne ide. Ne znam da li je bilo nesto pre tog lakta. Ali Novica me razocarao... 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Malo je neukusno ovo pljuvanje Zagorca nakon sto je odigrao poprilicno dobru partiju sinoc. Ne znam sta ocekujete od njega, da dadne triespet po mecu? 🙄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Jedan od najpouzdanijih srpskih medija Informer prenosi da dovodite Nikolu Ivanovica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Ta praksa dovodjenja igraca pre trenera se i do sada pokazala sjajnom, pa sto bismo je sada prekidali... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 1 hour ago, Sector said: Jedan od najpouzdanijih srpskih medija Informer prenosi da dovodite Nikolu Ivanovica. Đordi daje licencu? Pošto će Ivanović u EL tim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 1 hour ago, Marvin said: Ta praksa dovodjenja igraca pre trenera se i do sada pokazala sjajnom, pa sto bismo je sada prekidali... Zar nije trener vec doveden? Onaj iz Rusije sto mu je specijalnost vadjenje klubova iz bula? I sva pojacanja se dovode uz njegov amin. Kosta? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Ako tako kaze carsija, ko sam ja da se bunim 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Koliko Kosta zna, ne dolazi vam trener iz Rusije. Na kraju sezone ce se vidjeti sa odredjenim igracima da li su voljni da ostanu/potpisu nove ugovore. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Vidim da iz kluba pozivaju navijače sutra na utakmicu pa da izjavim za dnevnik da vam jebem mater maloumnu i vama i onom po čijoj direktivi to radite. Bukvalno istrunite. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Ne zaslužuju ni komentar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Ocekivano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Koliko Kosta zna, ne dolazi vam trener iz Rusije. Na kraju sezone ce se vidjeti sa odredjenim igracima da li su voljni da ostanu/potpisu nove ugovore.Lukic se pominjao pre 3 meseca, kao tada je dogovoren usmeno. Receno je da ce da sacekaju kraj sezone, da ispostuju Matovica i eventualno sacekaju neko zvucnije ime. Kako stvari stoje to nam je to.Sent from my SM-G970F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 30 minutes ago, Alek The Great said: Lukic se pominjao pre 3 meseca, kao tada je dogovoren usmeno. Receno je da ce da sacekaju kraj sezone, da ispostuju Matovica i eventualno sacekaju neko zvucnije ime. Kako stvari stoje to nam je to. Sent from my SM-G970F using Tapatalk Ako govoris o Zokiju Lukicu, mislim da bi vam on bio odlicno rjesenje,ali samo ako mu na duge staze date odresene ruke. Ne postoji grobar koji bi nakon takvog poteza sumnjao u Ostoju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 (edited) 14 hours ago, zorex said: Petrušev i Gagi za Zagorca. Milsim da je pošteno, mladi nabijač brojki i veteran koji izlazi iz povrede za Nba igrača. Ako baš mora, dodati i Dangubića. Lep dres. Nego lep i grb na dresu... Ne da Filip nista gratis... Edited June 2, 2021 by Decembarski 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 Gasi svetlo, motaj kablove, moj komentar na celu sezonu: mršupičkumaterinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 Nismo ništa osvojili ali smo zato izgubili identitet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 Aj ne serite vas dvojica - ostoja je vrhunski menađer po charsijskim strukolozima 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts