Kooineeperk Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 11 minutes ago, Arsenije Pesic said: ...тренер и играчи строго православци... Znaci trazi se neki OmarTomas-oliki igrac na poziciji crnca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 24 minutes ago, Arsenije Pesic said: Ако дође Томашевић то значи да ћемо да зајебемо партизанштину, Кадињачу и остале симболе безбожништва и коначно да се окренемо правим вредностима. Мењамо име у КК Православац, недељом прво на литургију па онда на утакмицу, тренер и играчи строго православци, ко није постаће, акције се позивају само спојеним прстима никако раздвојеним. Ја само да се пријавим да сам подобан и богобојажљив навијач, прекрстим се по сто пута на свакој нашој утакмици а ево прешао сам и на ћирилицу док не савладам добро црквенословенски. sve drugo je vec isprobano. give orthodoxy a chance Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Tyson Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 46 minutes ago, pavijan2 said: sve drugo je vec isprobano. give orthodoxy a chance To je vas trademark, mi iskljucivo nekog rimo-katolickog fundamentalistu da nadjemo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 10 minutes ago, Bole Tyson said: To je vas trademark, mi iskljucivo nekog rimo-katolickog fundamentalistu da nadjemo jedino mi ivan velic pada na pamet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 sedeo rade zagorac sto pored mene i cjere u lovcu dok smo cekali da nam popakuju rucak. trudio sam se da spiriutalno ceo prostor bude nezagadjen kako bi rade najpre pojeo svoj obrok u stalozenom stanju a zatim i odigrao tekmu karijere u partizanu. cera ja slala mixed emotions u startu ali sam joj objasnio okvire teske situacije. zahvalnice primam iskljucivo na topiku. 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 Da vidimo prvo kako će izgledati na terenu, tj. da l' će prvo halu da pogodi. @Arsenije PesicJa se odavno već krstim desnom i levom, rukama i nogama dok gledam svaku našu utakmicu. Što se mene tiče, KKP može samo na bolje da ide u tom smislu. 😄 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 Ja sam expert, krstim se kao Dule 3 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 4 minutes ago, Barkley#34 said: Da vidimo prvo kako će izgledati na terenu, tj. da l' će prvo halu da pogodi. to su ti negativni talasi od kojeg sam štitio radetov prostor u kafani : i sram te bilo siru miročki čarlse. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 Iskustvo, uini, iskustvo. Sa njim... a i sa tobom 😛 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 13 minutes ago, Barkley#34 said: Iskustvo, uini, iskustvo. Sa njim... a i sa tobom 😛 mislim da si ti problem a ne zagorac, lovac i ja : i Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 Iskusno si prebacio odgovornost za slučaj da se Rade raspadne danaske, ali ti spin neće proći. Videćemo večeras kakvu energiju nosi tvoja šerpica i zašto se ćera unervozila. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 1 hour ago, Barkley#34 said: Da vidimo prvo kako će izgledati na terenu, tj. da l' će prvo halu da pogodi. @Arsenije PesicJa se odavno već krstim desnom i levom, rukama i nogama dok gledam svaku našu utakmicu. Što se mene tiče, KKP može samo na bolje da ide u tom smislu. 😄 Jedino sto bi im, mozda, vredelo Igram za Partizan i necu praviti gluposti na terenu, Igram za Partizan i necu praviti gluposti na terenu.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 Za pocetak, da dozvoli saigracu alley-oop. Znas dokle je doslo kada se jedan Trifa hvala za glavu 😔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 Bice danas zanimljiv duel krilnih igraca, sa jedne strane Josilo, a sa druge Danga i Zagor sami. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 Dreksler za Mocart https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/intervju-trej-dreksel-prodavac-cveca-zavrce-rukav-a-ruka-cela-u-tetovazama-partizana-to-je-nacin-zivota/377978 Quote “Posle toga sam potpisao ugovor na leto. Za mene stvari u ugovoru nisu bile važne. To je Partizan. Ako igraš dobro za Partizan, možeš da igraš bilo gde u Evropi. Jedino me je interesovalo da dobijem šansu. Samo sam pitao: ´Gde da potpišem?´. Novac mi nije bio važan. Imam veće ciljeve. Partizan je najbolji kamen uz koji mogu da se popenjem do još većih visina. Partizan je takođe klub sa najvećeg nivoa. Brend” 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 Opa, mali prosho Trinkijevu shkolu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 37 minutes ago, Barkley#34 said: Dreksler za Mocart https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/intervju-trej-dreksel-prodavac-cveca-zavrce-rukav-a-ruka-cela-u-tetovazama-partizana-to-je-nacin-zivota/377978 Meni je ovaj lik skroz dobar ubod i nije mi jasno zasto jos nije dobio sansu u KKP. Deluje da ima i glavu na mestu, a i igra je tu, napredak je tu... sta vise ocekivati?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 Pa koliko sam ja upoznat on ima ugovor sa Mladoscu, a ima i neki "dogovor" sa nama. U svakom slucaju, Mladost ima ambiciju da igra Aba sledece godine i zato je jos uvek tamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 Ja ako se dobro secam on je pod ugovorm sa Partizanom na pozajmici u Mladosti (jer je razvojni tim KKP). Tamo je i onaj africki centar, sto je isto pod ugovorom sa KKP. Nesto mi na umu da imate jos nekoga tamo ali ne mogu sada da se setim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 2 hours ago, Cooper said: Bice danas zanimljiv duel krilnih igraca, sa jedne strane Josilo, a sa druge Danga i Zagor Baksuze 1. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 1 hour ago, Kooineeperk said: Meni je ovaj lik skroz dobar ubod i nije mi jasno zasto jos nije dobio sansu u KKP. Deluje da ima i glavu na mestu, a i igra je tu, napredak je tu... sta vise ocekivati?! Popunjeni smo na poziciji niskog krila, gledas li ti nase tekme, vidis li kako tu sve puca od kvaliteta? 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 Mene bi bilo sramota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 Zagorac je zapravo zvezdaš, namerno vas buši. Nemam drugo objašnjenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 Zagorac, ako je covek, sam da raskine ugovor o svoju stetu. Ovoliko sanse i minuta ne bi dobio nigde. A novom sportskom direktoru bi trebalo to da bude prvi zadatak. Ako nece da se dogovori o raskidu, poslati ga u Mladost i tamo da greje klupu.Veceras je falilo organizacije. Perkins je zalutao. Bolji tim pobedio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 Lepo rasporedjeni minuti. Najbitnije je da se lepo udje u duel sa Borcem i krene u odbranu trofeja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts