Alek The Great Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Ljudi, ne ocajavajte... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 E samo nam je klovn Muta falio. Realno, bolje i ne zasluzijemo za ovaj auto-mazohizam. Daj i Miodraga Ješića, kad smo vec tu, nema veze sto je to vec fudbal, aukurac. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 https://www.instagram.com/p/CLKUenbDfK3/?igshid=sii0g6n7zu85 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krava kaze mu Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 KPOP Muta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Večeras sa večitim rivalom, a ovde muk?!?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Ja sam juce i jutros bio optimista, ali sam malo detaljnije pogledao koga mi imamo, a koga oni, te je moja prognoza da gubimo 5, 6 razlike. Neka bude da prognoziram rez 76:70 za nji. Spoiler 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 1 hour ago, Cooper said: Ja sam juce i jutros bio optimista, ali sam malo detaljnije pogledao koga mi imamo, a koga oni, te je moja prognoza da gubimo 5, 6 razlike. Neka bude da prognoziram rez 76:70 za nji. Reveal hidden contents Ma nema od toga nista, da smo kompletni pa da kazes bice tesna utakmica. Ovako mi bez pola tima a vama veceras igra i Rade Zagorac. 90% osvajate kup a 10% da vas Mega pobedjuje u finalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Nista ni od Alekseja. Ovi nasi ga izgleda kaznili zbog nepoštovanja oporavka pa zapalio u Sloveniju. I ovako smo osakaceni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Oni desetkovani, ali ni to nam ne daje pravo za optimizam. Toliko smo jadni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Neki misle da je njihovo vreme prošlo a mi mislimo da nase još uvek nije došlo 5 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Na mirnoj površini ustojale, smrdljive vodene mase, po kojoj se uhvatilo zelenilo, pojavilo se, iskočilo nekoliko talasića, žudeći da se otmu, da polete nekud više, ali se brzo vratiše masi, zelenilo opet sve pokri, i mirnu površinu ništa više ne uzdrma, nikakav se talas više ne podiže. Uh, kako se oseća zadah ustajale vode, koja se ne miče! Davi, guši. Vetra daj, da krene nepomičnu trulu masu! Nigde vetrića… 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Imam brate neke vetrove ali ne bih da ih nudim smrde jos gore, mislim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Šta, ima neka utakmica večeras? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 5 hours ago, Alex_Serbia said: Oni desetkovani, ali ni to nam ne daje pravo za optimizam. Toliko smo jadni. Nije to toliko do desetkovanosti koliko do neuigranosti. Od 12 igraca koje ima Crvena zvezda za kup, samo osam su imali neke minute u 2021. godini, a jedan od njih ne trenira sa ekipom duze od dve nedelje i tek se sad vratio u sastav. Partizan je takodje los na pozicijama 1 i 2 na kojima nedostaje jedan igrac, ali na ostalim pozicijama ima kakve - takve zamene. Crvena zvezda ima samo Loyda, Davidovca i Radanova na 1 i 2, uz Lazica i Dobrica na 3 (znaci, slabije od Partizana na 1 i 2 i isto na 3), a na 4 i 5 su tu samo dvojica igraca + Simonovic i JOB, ali njih su odledili da bi mogli da igraju. Uskokovica i Simanica ne racunam, cak i Trifunovic je imao vecu ulogu u svom klubu od njih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Ja bih da mi ovo dobijemo ako može. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 komsije neki stream mozda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Čestitke sudijama, ni krivi ni dužni izvedoše 30 bacanja, a nisu imali ni 10 prodora.Na kraju presudio izmišljen faul Jaramaza nad Lojdom.A realno možda je ovako i najbolje, baš zbog realnih partizanovaca. 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Dangubicu levo stopalo i dalje navija za Zvezdu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Na kraju ispade da je presudila greska sudija kad su priznali kos Davidovca.[emoji16]Ali trebali su to bar da pogledaju.Dobra utakmica za nas. Ali ne moze se bolje kad nemas zamenu na dve pozicije.Nastavi da treniras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Zao mi je, al mi nije zao. Previse smo neinteligentni i to je to. Greske na nivou rekreativaca i to u nizu. Jedino sto nisam ocekivao ovaj brainfart Jaramaza na kraju. Al tu je i Filipovski morao da mu skrene paznju. Ima 4 licne, a zamena Joshua... Perkins moze slobodno da se vrati, odakle je dosao. Promasaj na nivou Akognona i Browna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Pobedio je bolji tim.Čestitke navijačima crvene zvezde.Ognjene druže, napuštaj brod koji tone.Ostatak ekipe je na pravom mestu - gomila klovnova u cirkusuSent from my HD1913 using Tapatalk 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Ovi samo u današnjem Partizanu mogu da primaju pare za ovo "igranje" košarke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Jednu stvar ne mogu da razumem - kako uspevamo da od igrača koji na prvoj ili prvih par utakmica zaliče na košarkaše napravimo nemače pojma? Prvo Kodi a sad Perkins. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Loncar na teskim drogama. Kako drugacije objasniti transfere. Tuga, cemer, jad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 5 minutes ago, Barkley#34 said: Jednu stvar ne mogu da razumem - kako uspevamo da od igrača koji na prvoj ili prvih par utakmica zaliče na košarkaše napravimo nemače pojma? Prvo Kodi a sad Perkins. Sto CMM? Pa on je konstantno igrao kod vas od pocetka, na svom nivou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts