Kooineeperk Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 56 minutes ago, John Terry said: Vidim ima nove poruke na temi, udjem da vidim da li je neko napisao nesto pametno o toj saradnji... i vidim 20 postova trolovanja i medjusobnog drkanja... Aj malo uozbiljite, stvarno me je zanimala forma te saradnje sa Kinom. Ajde nemoj da si na kraj srca, bas je kvalitetan trol, s obe strane. Malo zabave. Stoji to da ovo ne moze biti lose za KKP (osim ako ne crpi neke pare iz istog). Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 Nije mi problem da se zajebavate, naravno. Ali sam pomislio mozda neko zna malo vise o tome. Ne moze biti lose, ali s obzirom na iskustvo o "saradnji" mog kluba sa raznim alibabama i abu bekirima i silno slikanje za stampu, moguce je da je sarena laza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 19 minutes ago, Luchifer89 said: Idealna prilika da me7o sledeće godine predje u kkP sa alibabe kako su obojica vrsni poznavaoci vina, lako su se dogovorili (jr smith rola buksnu u klonji, rekao je ostoji sasho, zvao, moram kakim) 3 1 1 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 Melu Rumenka šije kapute Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 1 hour ago, Ne sam Safete said: Melu Rumenka šije kapute veteranski minimum = ljucki maksimum = $2,564,753 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted December 2, 2020 Author Share Posted December 2, 2020 Burž - Venecija u 20.45. Ne znam šta bi nam više odgovaralo. Verovatno da Burž dobije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 Mali off topic: Vec sam spominjao da sam neko vreme radio u kineskoj "pripizdini" od 7.8 miliona stanovnika gde su mene i kolegu redovno zaustavljali na ulici da se slikamo zato sto smo belci. U glavnom, idemo jedan dan na posao i skontam klinca u dresu fkP. Morao sam da uradim double-take da poverujem u sta gledam. Iz nekog, meni tesko dokucivog razloga nas mnogo cene tamo 8 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 5 minutes ago, jedibojan said: U glavnom, idemo jedan dan na posao i skontam klinca u dresu fkP. Morao sam da uradim double-take da poverujem u sta gledam. Iz nekog, meni tesko dokucivog razloga nas mnogo cene tamo to može samo da znači da je ovaj dogovor urodio plodom manevrom povratak u budućnos' (ne podgoricu) sve se nema a furate delorean (ostalo toši od kladionica biznisa verovatno) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 4 hours ago, uvrnuto said: Burž - Venecija u 20.45. Ne znam šta bi nam više odgovaralo. Verovatno da Burž dobije. Tesko pitanje. Ako nam je svejedno sa koje cemo pozicije dalje, onda da, Burz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted December 2, 2020 Author Share Posted December 2, 2020 10 minutes ago, Alex_Serbia said: Tesko pitanje. Ako nam je svejedno sa koje cemo pozicije dalje, onda da, Burz. Pa da, pre svega sam razmišljao o plasmanu dalje. Sutra već igraju i drugu utakmicu, tako da će biti dosta toga jasnije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 Odgovara nam dupla pobeda bilo koga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 Bice 1-1, jer mi smo KKP i ne moze bez drame 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 Razbi ih Burg skoro tries razlike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 za dobro jutro (ili laki noc) spremamo se za bar... Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 . 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 Meni deluje kao da je Venecija odustala od EC, previše problema imaju. Vrlo lako bi mogao da se napravi krug 3 ekipe sa istim skorom 6-4 (Uniks, Borg i mi). Tu bismo mi bili treći sigurno. Tako da, ako dobro gledam, utakmica protiv Burga tamo bi mogla da nam bude tekma za 2. ili 4. mesto. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 Dobi Burg i drugu utakmicu. Sad smo vec jako blizu prolaska u drugu fazu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 Kakav prolaz, ja želim drugo mesto u grupi 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 24 minutes ago, realno *w said: Kakav prolaz, ja želim drugo mesto u grupi Ona blamaza protiv Burga mora da se odsluzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 Francuska banda bas dobro nastimovana. Za drugo mesto nam tamo treba +14, sto sada vec ne vidim kao moguce, s obzirom na to kako igraju. Ali bilo kakva pobeda tamo, to da. Pod must. Za popravni. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 Jutros je ekipa otputovala za Bar. Bice reportaza na yt kanalu BC Partizan u nedelju, i Tegi i kamerman su otputovali sa timom. 3 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 Višesatni treninzi Saše Filipovskog Naime, igrači Partizana su poslednjih dana trenirali dva puta po tri sata dnevno, a i uprkos tome su pojedini igrači ostajali dodatno na parketu kako bi individualno napredovali. 👍 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 14 minutes ago, mfmilan said: Višesatni treninzi Saše Filipovskog Naime, igrači Partizana su poslednjih dana trenirali dva puta po tri sata dnevno, a i uprkos tome su pojedini igrači ostajali dodatno na parketu kako bi individualno napredovali. 👍 Ili sto bi rekao jedan veliki savremenik, ako su ruze - procvetace. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 mislim da neki sumanut broj sati za trening u današnjem sportu nije nikakvo merilo rada mislim, okej ako je sašo u tim-bilding fazonu pa je pola i više sati od tih 6 zapravo relaksirajuće prirode 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 Naravno da jeste merilo rada, samo je pitanje cost&benefit odnosa 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts