JPM Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 25 minutes ago, greenenvy said: Vi zaboravljate da je Dzile sa onakvom ekipom Buducnosti te sezone protiv Zvezde i Cedevite imao skor 10-2 i ispao u polufinalu EKa ako me secanje sluzi od Darusafake u kojoj je Wilbekin igrao kao Larkin. Mi smo underdog, a njemu ta uloga dobro ide. Bice to dobro ako stvarno bude dosao. Ta ekipa Zvezde i ova nemaju ni gram sličnosti. Eto, igra Ročesti opet, ali manju ulogu. A trener je 100 puta bolji. Naravno, u sportu je poželjno uvek se nadati. Što je otpao Filipovski? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 15 minutes ago, John Terry said: Što je otpao Filipovski? Kontam, iz istog razloga sto je sezonu poceo Scepa, a ne Trinki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 A kao Filipovski skup... Ne dovodimo Itudisa jbt 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 8 minutes ago, Alex_Serbia said: Kontam, iz istog razloga sto je sezonu poceo Scepa, a ne Trinki. naci i filipovski dobio el ponudu?.. sumljam al ako ti tako kazes.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 Ko je bre otpao?Ko dolazi?Odakle kopate [emoji817]% informacije? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 Po toj logici, ni Trinki onda nije trebao biti skup kada smo ga doveli. Njih dvojica imaju slicno iskustvo i uspehe. S tim da je Trinki izdigao svoju igru kod nas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brimstone Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 Zar vam stvarno treba objasnjenje zasto Dzikic a ne Filipovski?! Sta mislite koji od njih dvojice ne zahteva doselekciju? Bice zanimljivo u klubu, pogotovo onima koji su busili Dzileta u proslom mandatu, a takvih ima ih dosta. Pocevsi od PR-a, tim menadzera, potpredsednika, cuvenog savetnika predsednika i ostalih sakala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 Dzile je ok da vadi klub iz kanala ali to je to cim mu das da bira igrace i neko breme favorita vec stvari postanu upitne Secam se odlicno na sta je licila nasa igra pod njim: da se proba nesto individualno ako moze ako ne (posto vec istice vreme) pripali trojku pa ako udje - super a ako ne - jbg ... Secam se i da je na kraju poceo da me (pomalo) nervira mislim taj njegov urbano zezamo se kul fazon malo kblo malo americano a mi na terenu nemamo jednu krstenu akciju medjutim kad je doslo do onog ispadanja od fmp u 1/2 nisam se nervirao jer je bilo jasno da je klub digao ruke od njega a on od ekipe a ekipa od svih njih... prema onome sto se tad pricalo ovi iz kluba su se bas poneli jajarski ali nije ni dzile glumio gospodu u svakom slucaju verovao sam da se sigurno nece vracati dok su ovi tu Da ne bude samo negativno ume dzile da zbije redove, nalozi ekipu skupi ih nekako e sad koliko ce to trajati... pa dobijao je on cigane sa cedom vitkovcem bozo djumicem robijom i cvetkom na pleju a cigani brutalni (ne ko sad ali opet znatno jaci) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 Dzikice je trener, za razliku od Scepanovica koji to tek treba da postane, ali uopste nisam zadovoljan tim izborom, iz milion razloga. Nastavicu da se nadam da nije tacno dok ne ozvanice. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 51 minutes ago, Jakob Aman said: A kao Filipovski skup... Ne dovodimo Itudisa jbt Ovo sto kaze @Brimstone meni deluje vrlo realno. Dzile mozda trazi jednog igraca ili dva, Filipovski bi ig 6-7 otpisao i trazio zamene. Nije u pitanju plata, vec verovatno ambicija trenera, Dzile je vec naucio da radi sa underdog ekipama, Saso se vec ostvario i van SFRJ regiona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 21 minutes ago, ranzo said: Dzile je ok da vadi klub iz kanala ali to je to cim mu das da bira igrace i neko breme favorita vec stvari postanu upitne Secam se odlicno na sta je licila nasa igra pod njim: da se proba nesto individualno ako moze ako ne (posto vec istice vreme) pripali trojku pa ako udje - super a ako ne - jbg ... Secam se i da je na kraju poceo da me (pomalo) nervira mislim taj njegov urbano zezamo se kul fazon malo kblo malo americano a mi na terenu nemamo jednu krstenu akciju medjutim kad je doslo do onog ispadanja od fmp u 1/2 nisam se nervirao jer je bilo jasno da je klub digao ruke od njega a on od ekipe a ekipa od svih njih... prema onome sto se tad pricalo ovi iz kluba su se bas poneli jajarski ali nije ni dzile glumio gospodu u svakom slucaju verovao sam da se sigurno nece vracati dok su ovi tu Da ne bude samo negativno ume dzile da zbije redove, nalozi ekipu skupi ih nekako e sad koliko ce to trajati... pa dobijao je on cigane sa cedom vitkovcem bozo djumicem robijom i cvetkom na pleju a cigani brutalni (ne ko sad ali opet znatno jaci) A on bas sad ima tu mogucnost biranja igraca i breme favorita? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 Sve se, zaludu, nadam da će ljudi prestati da prdoklače o stvarima o kojima nemaju pojma. i da ne zaboravim - ajmo crno beli ooo0oo0o0 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted October 31, 2020 Author Share Posted October 31, 2020 Je l' kad pišete da mu odgovaraju underdog ekipe mislite i da ne iznosi dobro ulogu favorita? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 1 hour ago, greenenvy said: A on bas sad ima tu mogucnost biranja igraca i breme favorita? Sad nema jer mi smo vec zasrali i ako je sezona tek pocela, zato i kazem da vadi iz kanala... medjutim kad krene sledeca sezona imace, em sto ce sam sastavljati roster em sto cim vodis kkp ljudi to ocekuju i ne interesuje ih mnogo koliki budzet imaju sokici futura i cigani Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 Cinjenica je da mi, sa pravim trenerom i oporavljenim Ogijem i Mozlijem, imamo tim za osvajanje EC. Cinjenica je da necemo naci pravog trenera. 1 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 Taj pravi trener i ovaj tim ne idu zajedno. Svaki ozbiljniji trener bi na ovaj roster imao bar 2-3 korekcije. Problem je sto nema para i za tog trenera i za te korekcije. Bice mi zao ako ne uspemo da potpisemo Filipovskog, ali bolje i Dzikic nego npr Nikolic ili Milojevic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 (edited) 7 minutes ago, Alex_Serbia said: Cinjenica je da mi, sa pravim trenerom i oporavljenim Ogijem i Mozlijem, imamo tim za osvajanje EC. Cinjenica je da necemo naci pravog trenera. Edited October 31, 2020 by Kronostime Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 Covek koji ispusti hebeni Paok nakon (cak) pobede na strani u prvom mecu...koji izgubi kup od Mege, ispadne od fmp...najblaze receno nisam preveliki fan. Ok, stoji da je sa iole boljim timom napravio odlican rez kasnije. Nadam se da ce me demantovati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 Dzikic je pre svega jedan "kosarkaski pismen" trener. Iza sebe ima dugu trenersku karijeru protkanu trofejima, u Sloveniji je osvojio sve sto se moze osvojiti, uzeo je i trofej ABA lige (kada svakako nije bio underdog vec jedan od tri favorita za titulu). Uzeo je i taj Eurochallenge pobedivsi Lokomotivu. Sa Krkom! U Partizanu je imao bas krsh ekipu. S obzirom da je u dusi crno-beli barem koliko i neki drugi treneri kojima je to bila "pozeljna osobina", rekao bih da zasluzuje jos jednu sansu a imace svakako bolji tim nego prethodni put. A verujem da je i jeftiniji od Filipovskog. Ne znam, meni on deluje kao bolji izbor. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 dosao Saso ili Dzile, moje zelje su: 1. da bude dugorocno resenje, a ne da se tera posle prva 3 losa rezultata 2. da se proba sa dovodjenjem mladih talenata pa makar i rezultati kratkorocno trpeli 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 ...da se proba sa dovodjenjem mladih talenata pa makar i rezultati kratkorocno trpeliZanima me na koje to mlade talente mislis? Domace ili strane? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 1 minute ago, Alek The Great said: Zanima me na koje to mlade talente mislis? Domace ili strane? why not both? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 Jedino dobro sto ce biti ako Dzikic uzme Partizan je da ce Srdjanov podcast konacno moci da se gleda normalno bez njegovog "humora" od 5 centi i ostalih njegovih seljackih ispada koje Srdjan iz nekog razloga tolerise. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 Vratiti Šćepanovića, trejdovati sve! 4 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts