Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja ove sezone ne mogu da odvojim dešavanja na terenu od onih oko njega, u klubu i ovakvoj državi. Trenutni level loženja je na minimumu, ne znam šta treba da se desi u toku sezone da se to promeni.

• Like 1
Posted

Huventud je malo promenio "strategiju", dali su dosta para dvojici igrača Barselone, a ostalo "krpe".

Ipak, to izgleda sasvim solidno za njih na početku, dobili su Unikahu kući, pa Betisa 20 razlike u gostima. Posle toga ih Rela nakantao, ali to je manje više nebitno.

Velika prednost je uigranost, odigrali su već 3 kola u ACB.

Nisam preterani optimista, iako nisu ništa posebno. Ali da vidimo mi prvo koliko smo mi zadržali naše igre od prošle godine.

Posted

Pričaju jutros realko i paljevinko u meni i to otprilike ovako zvuči:

Nešto se mislim, da li ću večeras da budem u fazonu da je dobra stvar što nije bilo prenosa pripremnih utakmica i da sam bio blažen u neznanju?

Ma kakvi, cepamo ovu špansku Mladost Lučani, Jankovići ftw.

ajmo lend roversi ooooo

• Like 3
  • Thanks 1
  • Ha-ha 6
Posted
4 hours ago, mfmilan said:

"dok će u sastavu biti Rade Zagorac koji je imao manjih problema sa povredom."

Počinje sezona i definitivno...

Uskoro ćemo u kladionicama 2 dana pred tekmu imati sledeće:

Zagorac - back injury 1.05

Dangubić - ankle injury 1.10

Veličković - groin injury 1.01

Janković S - lobotomy 0.95

• Like 3
  • Ha-ha 19
Posted
3 hours ago, Ne sam Safete said:

Docekasmo je vise 🙂

Mada moram priznati da mi prazne dvorane opasno uticu na level lozenja. Valjda ce momci veceras sve to iznivelisati 'ratnickim' pristupom.

Dje ga je Kronos sa trubama, dosta se spavali 🙂

Meni je ogromna razlika kad gledam recimo Premier ili NBA ligu sa "veštačkim" navijačima nego nešto drugo bez. Ali to je nedostižan nivo organizacije za Đordija...

• Like 2
Posted
35 minutes ago, Luchifer89 said:

Janković S - lobotomy 0.95

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Plačem😃

Srećno večeras komšije, a i u novoj sezoni.

Da osvojite EC i budete jak finalista ABA😉

• Like 1
Posted
Just now, Patriota iz kauca said:

Hvala. Razbićemo Budućnost u tom finalu.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Ma kakvi, samo večiti derbi priznajem😀

• Like 1
Posted

Ajmo crno beli, ooooooo

Da l je realno da konačno igramo basket, ne mogu da verujem. Ali svejedno, ne očekujem ništa, a lično bih bio zadovoljan bilo kakvom igrom u kojoj bi se videla ideja, dobili ili izgubili, svejedno. Jako me zanima kakav će biti Kodi, kao i ko će da krpi dole ako Tomić (je l igra?) krene da vrti. Iskreno, ne vidim kako možemo da dobijemo, ali hajde nek me demantuju. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...