Don Juan Posted May 9, 2021 Share Posted May 9, 2021 21 minutes ago, Ikac said: Je l' se planira šansa za nekog omladinca u ova 2 poslednja kola? Verovatno za Srnića, sada na poziciji golmana ili centarfora, sve jedno. 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted May 9, 2021 Share Posted May 9, 2021 22 minutes ago, Ikac said: Je l' se planira šansa za nekog omladinca u ova 2 poslednja kola? Вукановић и Гобељић и данас чекали ко запете пушке. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted May 9, 2021 Share Posted May 9, 2021 Mene vise brine sto Falcineli ni ovim pacerima ne moze da uvalja gol. Pavkov sa daleko skromnijim fudbalskim kvalitetima ga uvek da ,nebitno da li startuje ili udje s klupe... Mozda je duh Tomanea usao u zabara. Pitanje je da li mozemo da se oslonimo na njega na putu za novu LS.Ako nije patka ovo oko Prijovica,ja sam apsolutno Za Prijin dolazak,a ako jeste nadam se da se razmislja o nekom boljem resenju od Falcinelija. Ima zanimljivih igraca medju free agentima ... Nemamo mi para da dajemo milionce po sezoni Asanu😀 Za nas je Bony bombona... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 10, 2021 Share Posted May 10, 2021 Moze Diego Costa. Kad je bal nek je maskenbal 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted May 10, 2021 Share Posted May 10, 2021 1 hour ago, Crni Bombarder said: Moze Diego Costa. Kad je bal nek je maskenbal I meni je on prvo zapao u oko 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted May 10, 2021 Share Posted May 10, 2021 Glupo mi je ovo i pisati, ali zaista verujem da je Falko bolji fudbaler od Bena i mislim da će imati prednost početkom sledeće sezone. Voleo bih Falka videti na travi Marakane, verujem da bi plesao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted May 10, 2021 Share Posted May 10, 2021 1 hour ago, Liska Manjina said: Glupo mi je ovo i pisati, ali zaista verujem da je Falko bolji fudbaler od Bena i mislim da će imati prednost početkom sledeće sezone. Voleo bih Falka videti na travi Marakane, verujem da bi plesao. Ben je mnogo dao Zvezdi svojim pristupom, razumevanjem ili bar spustanjem lopte kad su hteli da ga prodaju pa momak nije mogao da igra Ls, kao i jasni koriscenjem svojih kvaliteta u igri jer niti je brz, previse okretan i sa jakim driblingom, a opet toliko je inteligentan i koristan da je zasluzio oreol jednog od najboljih stranaca u Zvezdi ikad. Falko je odlican igrac i tek ce pokazati svoj repertoar, uz to i ja mislim da ce dobijati vise minuta tj da je to jedan od razloga sto ce Ben otici, ali mora tek da dosegne te (Benove) visine, sto nece biti laganica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted May 10, 2021 Share Posted May 10, 2021 Surduličani tvrde pazar za Makarića pojavile se vesti na portalima da je Olimpijakos zainteresovan i da je cifra za obeštećenje milion evra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted May 10, 2021 Share Posted May 10, 2021 Ako je Pavkov spreman da dogodine igre u istoj ulozi kao i ove, nikakav Makarić nam nije potreban. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted May 10, 2021 Share Posted May 10, 2021 52 minutes ago, Knipex said: Surduličani tvrde pazar za Makarića pojavile se vesti na portalima da je Olimpijakos zainteresovan i da je cifra za obeštećenje milion evra O ne, propadosmo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted May 10, 2021 Share Posted May 10, 2021 6 hours ago, Crni Bombarder said: Moze Diego Costa. Kad je bal nek je maskenbal Ima da se probere igraca i bez obestecenja,kakve Surdulice kakvi milioni ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted May 10, 2021 Share Posted May 10, 2021 Mrkele bi doveo ovog sa 35 godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted May 10, 2021 Share Posted May 10, 2021 Bolje i Demba Ba sa 35 nego Tondela Tomane i Van la Prevara sa 25. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted May 13, 2021 Share Posted May 13, 2021 Blast from the past 1 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted May 13, 2021 Share Posted May 13, 2021 Quote Francuski državni finansijski tužilac obustavio je istragu o navodnom nameštanju na utakmici Lige šampiona između Pari Sen Žermena i Crvene zvezde i odlučio je da odbaci slučaj, javlja Ekip. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted May 13, 2021 Share Posted May 13, 2021 (edited) To je svakako jedna od smiješnijih optužbi koje sam čuo u životu. Zamisli da jedan PSG koji ima milijarde namješta utakmice. Ali kao da je neko veliko čudo što su nas nakantali tada. Edited May 13, 2021 by Betolingar Misdongard 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted May 13, 2021 Share Posted May 13, 2021 Umro je Kosan 🥺 Hvala mu za sve sto je uradio za nas klub. Vecna slava majstore... 1 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted May 13, 2021 Share Posted May 13, 2021 Laka mu crna zemlja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted May 13, 2021 Share Posted May 13, 2021 10 minutes ago, Decembarski said: Umro je Kosan 🥺 Hvala mu za sve sto je uradio za nas klub. Vecna slava majstore... Mnogo mi je žao. Zaista mlad čovek koji je mogao još mnogo toga da pruži. Veliki gubitak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted May 13, 2021 Share Posted May 13, 2021 9 minutes ago, Decembarski said: Umro je Kosan 🥺 Hvala mu za sve sto je uradio za nas klub. Vecna slava majstore... Откуд сад то!? Скоро сам га гледао на некој тв. Е штета, Бог да му душу прости... 2 hours ago, Betolingar Misdongard said: To je svakako jedna od smiješnijih optužbi koje sam čuo u životu. Zamisli da jedan PSG koji ima milijarde namješta utakmice. Ali kao da je neko veliko čudo što su nas nakantali tada. Када би нашли ко је све то пријавио/изрежирао све би било јасно а кладим се да је домаћи испрдак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 13, 2021 Share Posted May 13, 2021 Samo da se precizira radi forumaske javnosti. Preminuo je MIlan Kosanovic,sportski direktor Vojvodine,pomocni trener Srbije na Mundijalitu na Novom Zelandu i nekadasnji pomocni trener Crvene zvezde u eri Vladana Milojevica. Zaista sam neprijatno iznenadjen vescu. Nek' pociva u miru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted May 13, 2021 Share Posted May 13, 2021 Nenadoknadiv gubitak za porodicu, prijatelje i nas fudbal! Pocivaj u miru, ljudino! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profaarmor Posted May 13, 2021 Share Posted May 13, 2021 Putuj druze, mada si prerano krenuo na put. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted May 13, 2021 Share Posted May 13, 2021 Tuga Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_pantelic Posted May 14, 2021 Share Posted May 14, 2021 Gde su kladioničari? Hoće li i danas da bude 4+ ili 5+? Čisto realno, po kvalitetu, trebalo bi da bude dosta golova. Utakmica bez značaja za obe ekipe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts