Martin Mystere Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 Naši se čitav meč kližu ko Bambi. A Pavkov bukvalno kao da je u stanju teškog pijanstva! Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 Pavkov direktno sa pijanke, nema drugog objašnjenja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 Fantastična akcija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 Bravo! Mnogo lepa akcija. Rekoh malopre samo da be izvede Ivanića kad je ulazio Bakajoko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 Fantasticnooooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 17, 2021 Author Share Posted April 17, 2021 Sta ce sad Tsva da kaze.Taman zaostrio tastaturu posle promasenog penala Mirka svemirka. :)) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 no ivanić no futbol, konačno i velja odigrao dobar pas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 Čudi me da on nije usporio loptu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 Preživesmo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 17, 2021 Author Share Posted April 17, 2021 Utakmica me podsetila na Javor.I tu se golman razbranio kao Radnikov ovde. :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 Samo bacite oko na statistiku sa utakmice. 27 šuteva na gol. 13 u okvir gola. 2 promašena penala... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 3 minutes ago, Don Juan said: Preživesmo. О каквом преживљавању причаш!? Питање је било само колико комада у мрежи Психољубових бункераша. п.с. ево човјек доле поставио статистика све каже Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 20 minutes ago, Константин said: Нити је Фалко нешто пуно играо нити је био толико лош колико га представљаш. То је разлика. Ja bih stvarno, ali stvarno voleo da me demantuje. 2 minutes ago, Константин said: О каквом преживљавању причаш!? Питање је било само колико комада у мрежи Психољубових бункераша. п.с. ево човјек доле поставио статистика све каже Važi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 Razbili smo ih, sasvim dobar mec u oba poluvremena uz kiks primljen gol, dva omasena penala i gomilu 100%sansi koje smo imali, a nismo pogodili. Falko je po.meni jako dobar igrac kome ce trebati kontinuitet takmicarskih meceva i komplet pripreme tokom leta da pomaze ono sto ume, definitivno ne treba otpisivati takav profil u odnosu na mnoge neznalice koji ulaze u svakom mecu i kradu minute. Sve u svemu, rezultat je veceras prenizak obzirom na vidjeno na terenu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 Dugo nisam gledao ovako dobar meč, ebeš mi sve. Ovaj rezervni golman Radnika se pokazao kao ozbiljan materijal. I uopšte, svaka čast surduličanima za ovakvo izdanje na Marakani. Ipak, rezultat je zaslužen a moglo je biti i 6:1. Ovako, dva pišemo a četiri pamtimo, idemo dalje do nove titule. Vredelo je sedeti uz teve ovih par sati. Uz činjenicu da u protokolu nisu bili Ben, Kanga i Katai, ovaj tim je odradio odličan posao. Izuzetak je ponovni kiks Pankova, kojeg bi trebalo klupirati a zatim i razrešiti po završetku sezone. Ostale loše aspekte će sigurno dočekati oštra forumska britva, da ne kvarim feštu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 17, 2021 Author Share Posted April 17, 2021 8 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 Gledamo trcanje, energiju u vecem delu meceva, veliku zelju koju je evidentno Deki preneo na igrace i to mu je verovatno i najveci plus. Kvalitetom smo daleko iznad cele lige i zaista mnogo fali jace konkurencije i protivnika koji ce nas bolje oznojiti iz kola u kolo. Svakako ovo je Zvezda koju zelim da gledam i sigurno da je Deki sa svojim stabom poprilicno dobar posao uradio, nadam se da ce od leta biti pameti da se kostur sacuva, rese se neki skartovi i nastavi sa dobrim radom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 57 minutes ago, 12Laki said: Sta ce sad Tsva da kaze.Taman zaostrio tastaturu posle promasenog penala Mirka svemirka. :)) Nisam gledao. Kad sam video sastav i debila sa #77 odlucio sam se za pametnije stvari. Da je bio jos koji penal, mozda bi neko i pogodio. No Kanga = No football 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 5 minutes ago, tsva said: Nisam gledao. Kad sam video sastav i debila sa #77 odlucio sam se za pametnije stvari. Da je bio jos koji penal, mozda bi neko i pogodio. No Kanga = No football Posto nisi gledao nemoj ni da komemtarises ondaK. Dobar bre mec itekako, iako nam je falilo 3 vazna igraca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 Nadam se da ćemo ići jako i do samog kraja. Bila bi mrlja na sezonu ako poklonimo nekom bodove. 100+ bodova i 100+ golova su pod must. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 Nije bio los mec za gledanje, bilo je lepih prilika. Kako nije bilo Bena, Kataia i Kange, samo je jos falilo da izostavi i Ivanica i da budemo osrednji tim LL lige. Falko = skupa verzija Spiridonovica a jednako losa. Ali ok, mora da dobije minute ako mislimo da bude nesto od njega. Nadam se da ima visi plafon od Spiridona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 (edited) 6 minutes ago, Kooineeperk said: Falko = skupa verzija Spiridonovica a jednako losa. To i mene plaši, ali neko napisa da sam dosadan sa time,pa neću da širim priču. Videćemo sledeće sezone svakako. Ja se nadam da će i sa promenom pravila oko stranaca da dobije šansu da se dokaže. Edited April 17, 2021 by Don Juan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 @Don Juan definitivno mu treba dati vise kredita, a i sada ce biti prilike u ostatku sezone. Pa cemo videti vec do kraja sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 Spiridonovic i Falko ne idu u isti dzak, pozicije nisu iste, do sad karijera iako je Falko stariji ni za porediti. I da, Falko je za ono malo sto je igrao pokazao dobru tehniku i da zna. Jako malo je igrao,nema kontinuitet i to je bitna stavka veoma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 (edited) 1 hour ago, Manoly said: Sve u svemu, rezultat je veceras prenizak obzirom na vidjeno na terenu. I ja kazem... trebali su da daju jos minimum jedan da mi bar prodje tiket Edited April 17, 2021 by John Dies at the End 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts