Del Piero Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Lagao bih kad bih rekao da nisam uzivao u utakmici. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Ja nisam iskreno uživao, ali stvarno me bolelo uvo za igru i rezultat. Utakmica je imala sjajan uvod naravno sa onim pičvajzom u Crnogorskoj reprezentaciji. Ne znam, možda grešim dušu i mi nemamo veze sa tim, odnosno neka naša direktivna ili pretnja čak, ali stvarno to itekako liči na nešto što bi mi uradili za političke poene i neki inat da jednostavno moram da poverujem da imamo veze sa tim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Nista bez Milana Zivadinovica.... njegova specijalnost je da preokrene 0:2 razultat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Molio bih njegove klipove u spojler... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 21 minutes ago, VLADIMIR PERIC VALTER said: Za Euro moramo dobiti i Portugal i Ukrajince kuci, sramna partija bas , Ukrajina sa nekoliko talentovanih , mladih igraca sjajno vodjena, u nastavku cr im igrati i Yarmolenko i Junior, Sevcenko ima lepu generaciju. Ovo je netacno za EUro moramo da dobijemo mucenike iz grupe C (finci, skoti i norvezani). I na kraju cemo i tako da udjemo preko usranih Liga Nacije, zivele iste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 (edited) Ne znam gde jednu vest da okačim, mislim da nije za ovde ali B92 se opasno srozao i to za baš kratko vreme. Najbolje bi bilo na politiku al tamo mi se nešto i ne ide :D Edited June 7, 2019 by lajavi krelac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 5 minutes ago, red_white said: Ovaj bilmez na klupi ce otici, Bilmez neće otići, već igrači. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Otići će malo sutra. Evo već izjavio kako je ovo "šamar za nauk ali život ide dalje"... Sekta tera samo uspešne, kao Muslina, a ove diletante gaje i zalivaju... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Jarani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Sta ce sad mucenik.... mora i dalje glumiti selektora do naredne utakmice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INI Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zonsa Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Jutros sam bio optimistican. Jeste, kriv sam, jeo sam govna, bas tim recima, bez moljenja. Radio sam to i to jer sam bio slep od ociju. Sramota! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 (edited) A evo i razlogatm za ovako težak poraz: http://mondo.rs/a1192026/Sport/Fudbal/Ukrajina-Srbija-Video-zvizduci-srpskoj-himni.html Čista urota: http://mondo.rs/a1192010/Sport/Fudbal/VIDEO-Hrvati-i-Ukrajinci-zajedno-marsiraju-kroz-Lavov.html I nije Lavov već Ljvov. Edited June 7, 2019 by Barracuda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Petko i Sestko 4 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 (edited) sta reci, davno sam se odlozio od fudbala ali moram da se slozim sa starom indijanskom poslovicom da je soccer kao nijedan drugi sport ogledalo drzave beskrupulozni i nezajazljivi, nekompetentni i operisani od sramote, ruzni, prljavi i zli, divlji koji su oterali pitome, sve sve je tu, oni koji su uzjahali i drzavu i fudbal mogu se opisati samo istim potrosenim floskulama koje nazalost u ovoj zemlji dobijaju punu obojenost i smisao moram da priznam da sam kao i kolega @Del Piero navijao da primimo barem 4 komada naivno verujuci da cu na podbulom Krstajinom licu i ocima iznad crvenog rakijaskog nosa izvaliti makar senku stida i odgovornosti, primili smo 5 i culi da zivot ide dalje Edited June 7, 2019 by Barracuda "Krstajajinom" 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Selektor Mladen vec sat i po vremena nije porazen. 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekoviti Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Napuniše žuti naprednjačku reprezentaciju na Šolakovoj televiziji. Život ide dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Uh, što mi drago. Navijao sam da prime što više, ali se nisam ni nadao da će nam Ukrajinci staviti baš 5 komada. Nadam se nastavku blamiranja u narednim danima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Al neverovatno da je on onako izjavio zivot ide dalje...Ja jos neverujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonnhy Clash Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Sve sto bih napisao o igri reprezentacije i moj stav o doticnom v.d. selektoru je za trajni ban. Nisu u srpskom jeziku izmisljene psovke i uvrede koje bih mu napisao. Besramnik i marioneta koja je prihvatila da vodi nasu reprezentaciju (citaj da bude marioneta) posle sramnog teranja Muslina sa klupe a bio mu je pomocnik. Moze ga sram biti ove vecerasnje izjave. Uffff. Kako sam se iznervirao. Uvek bodrim nase a sada me je istinski sramota 90 minuta utrosenog vremena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hej Pavkov Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 (edited) Slika Srbije 1/1, od kadrovskih resenja do svega ostalog. Ocekujem Tulumbu, koji je obranio Kosovo, kao novog poslusnika. Septicka jama Evrope, welcome. Edited June 7, 2019 by Milijaš #10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 (edited) Aman više, kao da neko brani da napišeš posle 0:5 "Pi**o beskarakterna, licemeru foteljaški i neznalico bez trunke stida, šta je još potrebno da se desi da bi dao ostavku, podrepašu naprdnjački?". Ali, ako napišeš: "Krstajaje govno dobojsko (ili odakle već), noge slomio kad šutneš loptu/ušinuo se kad iz auta izađeš, odjebi i idi da treniraš Šip**re" dobićeš kaznu. Vidi li neko razliku? Edited June 7, 2019 by Barracuda 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonnhy Clash Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Covek je izjavio posle 0-5 "idemo dalje". Koliki stepen nemorala, idiotluka, bahatosti i bezobrazluka neko mora u sebi da ima da tako nesto izjavi? Marioneta SNS-ovska, govno bezrepo, karakterna nula. A ako i ode doci ce neka druga marioneta. Definitivno, fudbal nam je u rasulu odavno i mi smo mazohisti sto pratimo ovakvu selekciju. E moj Krstajicu. Sramoto. Ali covek se i kao igrac i trener naprimao petica i sestica. (Partizan, reprezentacija.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Eto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts