Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja nisam iskreno uživao, ali stvarno me bolelo uvo za igru i rezultat. Utakmica je imala sjajan uvod naravno sa onim pičvajzom u Crnogorskoj reprezentaciji.

Ne znam, možda grešim dušu i mi nemamo veze sa tim, odnosno neka naša direktivna ili pretnja čak, ali stvarno to itekako liči na nešto što bi mi uradili za političke poene i neki inat da jednostavno moram da poverujem da imamo veze sa tim. 

Posted
21 minutes ago, VLADIMIR PERIC VALTER said:

Za Euro moramo dobiti i Portugal i Ukrajince kuci, sramna partija bas , Ukrajina sa nekoliko talentovanih , mladih igraca sjajno vodjena, u nastavku cr im igrati i Yarmolenko i Junior, Sevcenko ima lepu generaciju.

Ovo je netacno za EUro moramo da dobijemo mucenike iz grupe C (finci, skoti i norvezani). I na kraju cemo i tako da udjemo preko usranih Liga Nacije, zivele iste.

Posted (edited)

Ne znam gde jednu vest da okačim, mislim da nije za ovde ali B92 se opasno srozao i to za baš kratko vreme. 

Najbolje bi bilo na politiku al tamo mi se nešto i ne ide :D

Edited by lajavi krelac
Posted

Otići će malo sutra. Evo već izjavio kako je ovo "šamar za nauk ali život ide dalje"... Sekta tera samo uspešne, kao  Muslina, a ove diletante gaje i zalivaju...

• Like 2
Posted

Jutros sam bio optimistican.

Jeste, kriv sam, jeo sam govna, bas tim recima, bez moljenja. Radio sam to i to jer sam bio slep od ociju.

Sramota!

• Like 1
Posted (edited)

sta reci, davno sam se odlozio od fudbala ali moram da se slozim sa starom indijanskom poslovicom da je soccer kao nijedan drugi sport ogledalo drzave

beskrupulozni i nezajazljivi, nekompetentni i operisani od sramote, ruzni, prljavi i zli, divlji koji su oterali pitome, sve sve je tu, oni koji su uzjahali i drzavu i fudbal mogu se opisati samo istim potrosenim floskulama koje nazalost u ovoj zemlji dobijaju punu obojenost i smisao

moram da priznam da sam kao i kolega @Del Piero navijao da primimo barem 4 komada naivno verujuci da cu na podbulom Krstajinom licu i ocima iznad crvenog rakijaskog nosa izvaliti makar senku stida i odgovornosti, primili smo 5 i culi da zivot ide dalje

Edited by Barracuda
"Krstajajinom"
  • Like 10
Posted

Uh, što mi drago. Navijao sam da prime što više, ali se nisam ni nadao da će nam Ukrajinci staviti baš 5 komada. Nadam se nastavku blamiranja u narednim danima.

Posted

Sve sto bih napisao o igri reprezentacije i moj stav o doticnom v.d. selektoru je za trajni ban. Nisu u srpskom jeziku izmisljene psovke i uvrede koje bih mu napisao. Besramnik i marioneta koja je prihvatila da vodi nasu reprezentaciju (citaj da bude marioneta) posle sramnog teranja Muslina sa klupe a bio mu je pomocnik. Moze ga sram biti ove vecerasnje izjave. Uffff. Kako sam se iznervirao. Uvek bodrim nase a sada me je istinski sramota 90 minuta utrosenog vremena. 

Posted (edited)

Slika Srbije 1/1, od kadrovskih resenja do svega ostalog.

Ocekujem Tulumbu, koji je obranio Kosovo, kao novog poslusnika.

Septicka jama Evrope, welcome.

Edited by Milijaš #10
Posted (edited)

Aman više, kao da neko brani da napišeš posle 0:5 "Pi**o beskarakterna, licemeru foteljaški i neznalico bez trunke stida, šta je još potrebno da se desi da bi dao ostavku, podrepašu naprdnjački?".

Ali, ako napišeš: "Krstajaje govno dobojsko (ili odakle već), noge slomio kad šutneš loptu/ušinuo se kad iz auta izađeš, odjebi i idi da treniraš Šip**re" dobićeš kaznu.

Vidi li neko razliku? 

Edited by Barracuda
  • Like 2
Posted

Covek je izjavio posle 0-5 "idemo dalje". Koliki stepen nemorala, idiotluka, bahatosti i bezobrazluka neko mora u sebi da ima da tako nesto izjavi? Marioneta SNS-ovska, govno bezrepo, karakterna nula. A ako i ode doci ce neka druga marioneta. Definitivno, fudbal nam je u rasulu odavno i mi smo mazohisti sto pratimo ovakvu selekciju. E moj Krstajicu. Sramoto. Ali covek se i kao igrac i trener naprimao petica i sestica. (Partizan, reprezentacija.)