Мџе Posted Sunday at 06:32 PM Posted Sunday at 06:32 PM Čim ih je krenuo umor odmah je i presing popustio i sada je sve više prostora pozadi. Znam da Piksi deluje kao totalni amater ali neke odluke stvarno imaju rezona. Austrija je ostala bez goriva.
Kooineeperk Posted Sunday at 06:32 PM Posted Sunday at 06:32 PM Evo cistog primera onoga sto sam drvio ovde na forumu u par navrata - da je ukinuta dupla kazna kod penala (i crveni i penal). Sad kad sudija nije dosudio penal, igrac je dobio crveni.
Nini3112 Posted Sunday at 06:35 PM Posted Sunday at 06:35 PM Aman bre ovaj Lukic veze nema daj vadi ga sad kad imaju crveni ubaci nekog kreativnijeg Vreme je da se upise Vlahovic
Polivalentni Stevica Posted Sunday at 06:38 PM Posted Sunday at 06:38 PM (edited) Šteta za Lazarov pokušaj,maestralan dribling. Zaslužio je Vlahović gol večeras. Edit: Ipak ofsajd,djokica. Edited Sunday at 06:40 PM by Polivalentni Stevica 3
L' Imperatore Posted Sunday at 06:39 PM Posted Sunday at 06:39 PM 5 minutes ago, Мџе said: Čim ih je krenuo umor odmah je i presing popustio i sada je sve više prostora pozadi. Znam da Piksi deluje kao totalni amater ali neke odluke stvarno imaju rezona. Austrija je ostala bez goriva. Meh. Daj ti meni ono kad Kamerunu pretimo da damo 6-8 komada. Jesmo na glup način ostali bez pobede, ali mi je draži onakav bod, nego ovakva tri 1
Nini3112 Posted Sunday at 06:40 PM Posted Sunday at 06:40 PM Imao sam Vlahovic gol glavom,je l ovo normalno😀
Don Juan Posted Sunday at 06:41 PM Posted Sunday at 06:41 PM Mitrović se drogira, nema drugog objašnjenja. 1
Kooineeperk Posted Sunday at 06:48 PM Posted Sunday at 06:48 PM Ide sada jedna asistencija Makse za Vlahovica.
holden c. Posted Sunday at 06:49 PM Posted Sunday at 06:49 PM (edited) Hocemo li uspeti da ga primimo od Austrije koja igra sa 10 igraca, deluje da hocemo... Edit: ipak ne, bravo Edited Sunday at 06:56 PM by holden c.
mister-no Posted Sunday at 06:53 PM Posted Sunday at 06:53 PM Prvi sam bio za otkaz Piksiju posle EP i onog horora od igre, ponašanja, izjava i atmosfere.. I dalje imam itekako zamerke i na sastav i na igru.. Ali realno je izdominirao jednog Ragnika taktički na ove dve utakmice. Da mi je to neko rekao pred ovaj dvomeč i sa onim suspenzijama rekao bih mu da je budala. Sa zdravom pameću se pitam koji bi nas drugi trener u ovim okolnostima odveo preko Austrije. Mislim, verujem da ćemo izdržati do kraja.. 2
Polivalentni Stevica Posted Sunday at 06:55 PM Posted Sunday at 06:55 PM Jović nije istrčao ovakav sprint još od Ajntrahta. 2 4
Мџе Posted Sunday at 06:55 PM Posted Sunday at 06:55 PM 14 minutes ago, L' Imperatore said: Meh. Daj ti meni ono kad Kamerunu pretimo da damo 6-8 komada. Jesmo na glup način ostali bez pobede, ali mi je draži onakav bod, nego ovakva tri Jbg. Mislim da je bitniji rezultat a mi smo oduvek defanzivna rerezentacija.
Kooineeperk Posted Sunday at 06:55 PM Posted Sunday at 06:55 PM 7 minutes ago, Kooineeperk said: Ide sada jedna asistencija Makse Jovica za Vlahovica. 😄 1
Don Juan Posted Sunday at 06:58 PM Posted Sunday at 06:58 PM (edited) Opa, pumpaj sa tribina 😄 Edited Sunday at 06:58 PM by Don Juan 6
Polivalentni Stevica Posted Sunday at 06:58 PM Posted Sunday at 06:58 PM Just now, drgnk said: Aufiderzen! Aufiderzen! 🤣 I pumpaj,pumpajjj 🙂 2
Recommended Posts