Don Juan Posted June 5, 2022 Share Posted June 5, 2022 Aleluja. Prva pobeda nad Slovencima. Moram da priznam, nikad slabija Slovenija. Ovde je naš B tim za klasu jači. Elem, lakše se diše 😁 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted June 5, 2022 Share Posted June 5, 2022 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted June 5, 2022 Share Posted June 5, 2022 (edited) Lep rezultat, jači smo od Slovenije evidentno, ali sve jedno. Mašović mi je bolji igrač od Stefana Mitrovića. Nije bila utakmica gde je odbrana bila pod nekim pritiskom, ali oko Mašovića nikakvi problemi i situacije opasne. Sve je mirno, lagano, rekao bih da je vrlo skoncentrisan i ima miran pas. Biće prilke sigurno da ga vidimo još, ali ovo u ovoj utakmici je baš bilo odlično za debi. Edited June 5, 2022 by dzoneee 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted June 5, 2022 Share Posted June 5, 2022 Da li neko moze da napise za sta trenutno igramo 😄 Hvala 🤗 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 5, 2022 Share Posted June 5, 2022 1 minute ago, BojanaCZV said: Da li neko moze da napise za sta trenutno igramo 😄 Hvala 🤗 Igramo Ligu Nacija B Liga. Plasman na kraju Lige određuje šešire za kvalifikacije za EP. Tj. konkretno za nas da li ćemo biti u šeširu 2,3 ili 4. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 Solidno izdanje protiv nikad slabije Slovenije, Piksi dao šansu nekim novim igračima da pokažu koliko mogu. Solidno su odigrali Ilić i Mašović, kod Ilića mi se dopada što ima želju da nešto uradi kad je lopta kod njega. Mašović korektan, taman za neku 4-5 opciju u odbrani. Jovanović je još zelen za reprezentaciju ali ima potencijal dok mi je Ristić misterija, ima sve sto treba za fudbal ali je nekako ukočen, ja to zovem alibi fudbaler. Valjda ce ga u Benfici probuditi po tom pitanju.Ostali su već poznati,znamo šta mogu ali i šta ima nedostaje. Bitno je da su ekipa i da to budu i na SP pa uz malo sreće i da nas obraduju dobrim rezultatom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 На страну резултат, оно што Пиксија раздваја од домаћих батађориста поново је било видљиво. Када смо повели 2:1 нема никаквог блока ни зоне, играмо даље фудбал да дамо још који. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 Pa da docekamo i Mistera za selektora, ako vec uskoro Piksi bude nepodoban, nepozeljan... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 Je l' bilo nekad da se u reprezentaciji u isto vreme na terenu nađu trojica rođenih Nišlija kao sinoć? Živković, Radonjić, Ilić, plus i selektor "iz Niš" 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 Niš je predgradje Pasi Poljane, tako da selektor malo štrči. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 1 hour ago, Stiletto said: Je l' bilo nekad da se u reprezentaciji u isto vreme na terenu nađu trojica rođenih Nišlija kao sinoć? Živković, Radonjić, Ilić, plus i selektor "iz Niš" 😄 da budemo precizni u isto vreme ih je bilo po dvoje, radonjic je menjao ilića Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 Bez Mitra protiv Šveđana, zbog kartona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 Prava je šteta što je SP tek tamo u novembru/decembru. Nadam se da se to nikad više neće desiti. Ko zna, možda se baš tada naprave veliki rezultati! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 Prošli U19 na EP izgleda? Imamo isto bodova kao i Ukrajina i ista gol razlika i remi međusobno tako da pojma nemam koji je kriterijum koji nas je progurao na prvo mesto, ali na flashscore piše da smo prvi u grupi Na UEFA sajtu još nisu izračunali. Vodili smo protiv Norvežana 3:0 a onda srpski tm primamo dva gola i ulazimo u neizvesnu završnicu. Plus Ukrajina daje u 90om gol za 2:1 protiv Holanđana. Po svim mogućim kriterijumima smo izjednačeni sa Ukrajincima tako da pojma nemam šta bi bilo koju ekipu moglo izdvojiti? Eto mogli smo sigurno na gol razliku da odemo, ali jbg mi ne bi bili mi kada ne bi prosuli sigurno vođstvo i zakuvali rasplet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladandragojevic Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 Mislim da se na kraju računaju kartoni, mi ih imamo manje od Ukrajine.Послато са SM-A125F помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 Nadam se da ce za u21 biti imenovan neki mladji trener, mozda trener u19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 Sunce ti poljubim,mlada reprezentacija u dve utakmice nije uspela da pobedi lovce na delfine. Kakva bruka i sramota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted June 8, 2022 Share Posted June 8, 2022 Kakav strucnjak, kakvi izbori igraca, kamen bi pokvarili Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted June 8, 2022 Share Posted June 8, 2022 Valjda će neko da prenosi EP U19. Da vidimo kakav su materjal ova generacija. Biće šanse da odemo ponovo i na SP U20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 8, 2022 Share Posted June 8, 2022 24 minutes ago, dzoneee said: Valjda će neko da prenosi EP U19. Da vidimo kakav su materjal ova generacija. Biće šanse da odemo ponovo i na SP U20 gde i kad se igra EP Link to comment Share on other sites More sharing options...
prolup Posted June 8, 2022 Share Posted June 8, 2022 Slovačka je domaćin. Prvi meč protiv Izraela 19.06 u 17:30. U grupi jos Engleska, 22.06 u 20:00 i Austrija 25.06 u 20:00. Prava na prenose za Srbiju ima SK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 8, 2022 Share Posted June 8, 2022 Prvih 5 ide na SP. Polufinalisti i pobednik baraža trećeplasiranih ekipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted June 8, 2022 Share Posted June 8, 2022 Jedva čekam da vidim ovu generaciju iskreno. Poslednji put sam gledao U19 ekipu onu iz 2015., a od svih mlađih selekcija oni su mi uvek najzanimljiviji. Pogotovo kada se ostvari plasman na EP koje može da odvede na SP U20. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted June 9, 2022 Share Posted June 9, 2022 Ima mladi štoper Pavle Vagic 2000 DC DM iz Švedske, doveo ga je Rozenborg za 1 mil evra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 9, 2022 Share Posted June 9, 2022 Dmitrović – Milenković, Veljković, Pavlović – Lazović, Gudelj, Milinković-Savić, Terzić – Tadić, Đuričić – Jović Zanima me kako će funkcionisati ofanzivni trio, kao i ova postavka na sredini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts