Jump to content

Recommended Posts

Posted

Lose poluvreme, nepovezana igra. I pored toga mogli smo da damo dva gola bez problema, uzasan decision making u zavrsnici, ali bas uzasan (Vlahovic dodaje Tadicu umesto da sutne, Tadic daje Vlahovicu desno umesto levo Kosticu koji je sam, itd).

Ovo na kraju cist penal, ja stvarno nekad ne znam cemu sluzi VAR.

• Thanks 1
Posted
3 minutes ago, Issey said:

Čist penal... Još se buni šaban...

Kako izbacio? Sutnuo ga namerno u koleno, bukvalno je malo pipnuo loptu Tadic je i dalje imao kontrolu.

Posted

Nevezano za penal, greška Tadića zbog pokušaja driblinga. Lopta mu je taman bila idealna za jaču nogu, a on onako spor, kreće u zaobilaženje golmana. Tandem tornjeva u špicu napada, totalan promašaj. To nije donelo ništa dobro u Irskoj, neće ni sada. Jednostavno, guše se. Uz to, Vlahović je u određenom padu forme u odnosu na prethodnu sezonu. Vidljiva je i velika nesigurnost odbrane pri iznošenju lopte. To se ponavlja već neko vreme.

Posted
6 minutes ago, Martin Mystere said:

Koliko samo puta smo videli penal kad igrač prvo izbije loptu a onda ima produženi kontakt i udari/zgazi igrača...

Što je najgore, nije ni bio produžen kontakt nego je podigao nogu i raspalio ga po kolenu. 

Posted

nije bio VAR na Marakani protiv Portugala. igramo nesigurno i nekako previse meko u zavrsnici napada, svi nesto hoce da budu fini i nameste kolegi gol. mora mnogo sigurnije da bude iznosenje lopte i brze a u napadu da se sutira na gol bez mnogo mrsomuđenja

Posted

Od ozbiljne ekipe postadosmo putujući cirkus u dve utakmice. Daj i Jovića na wing beka, za komplet sprdačinu. Neka izvede ovu postavu protiv Portugala da nam napune kofu... barem bi imalu neku šansu u baražu.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Posted (edited)

Kretanje bez lopte je nikakvo. Luksemburg baš dobar kad ima loptu u nogama, imaju i veći posed, razvlače nas po terenu i gubimo dosta energije na presing. Pozadi smo prilično šuplji, što nas se ponovo može obiti o glavu...

Edited by Issey
  • Like 1