berti Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 4 minutes ago, Don Juan said: Ljudi moram da vas pitam nešto. Je l' sam ja video Japanca na našoj klupi ili da menjam drogu? Ima neki, mozda je onaj Suzuki 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 Zna se da na Marakani linije mogu i da se pomere kad zatreba. Tako da nije čudo da sudija nije video gol.😀 Najavio sam nereseno samo da podsetim. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
holden c. Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 O, ne, opet cu poceti da se lozim 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 Drugo poluvreme za ponos. Možda i najbolje u poslednjih 20-tak godina. Ključ je bio ubacivanje Radonjića, koji je namestio prvi gol Mitroviću. I dalje ne možemo bez kikseva i raspada nekih igrača. Milenković, najgora utakmica u karijeri. Jbg, dešava se, ipak je on najbolje rešenje za tu poziciju. Maksimović, dve izgubljene lopte posle očajnih prijema, na 30-tak metara od gola, gde pukom srećom nismo kažnjeni. I Dmitrović, koji deluje nekako flegmatično, a reakcije su mu katastrofa. Mislim da je to jedina Piksijeva greška. Rajković ne bi smeo da bude sporan kao prvi golman. Sreća prati hrabre, jednom da i nama sudije i fortuna pomognu. Nadam se da je ovo znak da idemo na svecko... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 Just now, NMX said: Svojevremno smo mi na istom golu isterali loptu iz gola protiv Milana. Brat btatu usla pola metra, i jace. Tako da ga Ronaldo duva, to se tu ne svira Osim Zvezdi protiv Kiprana, kada je priznat gol, a lota bila metar ispred gola 🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 Da Kokeza nije obezbedio 640 miliona za fss... Valjda ce ga se setiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 3 minutes ago, Constantin said: Послато са Huawei MATE 40 Pro помоћу Тапатока Hmmm... Milimetri su u pitanju .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 . 10 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 3 minutes ago, Don Juan said: Ja ne znam šta vidiš na ovim slikama, ja ne vidim ništa. A da je u Portugalskom golu video bi u milimetar da je presla. :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 Hvala Terzi sto ne dozvoljava VAR tehniku. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 Paket AstraZeneke za gospodina iz Holandije ... 😄 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 (edited) 2 minutes ago, Issey said: Maksimović, dve izgubljene lopte posle očajnih prijema, na 30-tak metara od gola, gde pukom srećom nismo kažnjeni. Meni Maksimović deluje kao nedovršen igrač. Mislim da ponekad ne bi ni znao da je na terenu da prethodno nisam video njegovo ime na spisku. Možda ne bi bilo loše da protiv Azerbejdžana isproba Ilića. Tim pre što nam je pola tima na aparatima posle ove utakmice. Edited March 27, 2021 by drgnk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 Treba imati muda i suditi u 93.minutu gol za ovo, kada se sve dešava u deliću sekunde, a ti gledaš sa 30 metara kroz mrežu. Btw, mislim da je ušla malo više nego na ovoj slici, tj. da nije zaustavljeno u pravom trenutku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 Kakvo veče. Luksemburg dobio Irsku, Malta uzela bod Slovačkoj, Srbija igrala nerešeno sa šampionom Evrope..... Kolika je kvota bila za ovo 🤣 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 Reseno. Ajmo dalje. Bravo momci, bravo Piksi. 8 1 1 23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 (edited) 2 minutes ago, Dropkick Murphys said: Treba imati muda i suditi u 93.minutu gol za ovo, kada se sve dešava u deliću sekunde, a ti gledaš sa 30 metara kroz mrežu. Btw, mislim da je ušla malo više nego na ovoj slici, tj. da nije zaustavljeno u pravom trenutku. Evo ovde je najvise u golu bila. I vise nego dovoljno 😄 Edited March 27, 2021 by threepwood 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 1 minute ago, Dropkick Murphys said: Treba imati muda i suditi u 93.minutu gol za ovo, kada se sve dešava u deliću sekunde, a ti gledaš sa 30 metara kroz mrežu. Btw, mislim da je ušla malo više nego na ovoj slici, tj. da nije zaustavljeno u pravom trenutku. Zato je nevjerojatno da nema gol tehnologije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 1 hour ago, SunZero said: kako smo igrali pod Muslinom, pametno ili za raju? U pravu si, igrali smo pametno i plasirali se na prvenstvo. Ali evo da objasnim preciznije što ja mislim, da treba da se nadigravamo. Po mom mišljenju, fora sporta nije da se postigne neki zacrtan rezultatski cilj (kao što je recimo plasman na prvenstvo), nego cilj mora biti vezan na ispunjavanje punog potenciala neke ekipe. Pa ako ti to uspe, rezultat bi ionako trebao da dođe. A kad pričamo o ovoj ekipi konkretno i igračima koji su na raspolaganju, mi puni potencial ove ekipe možemo da postignemo samo sa nekom ofanzivnom, kombinatornom igrom, jer je to igra koja odgovara našim najboljim igračima, oko kojih treba graditi igru i podređivati im se u nekom smislu. Da je nama prvi špic despotović a ofanzivni vezni Ljajić, i ja bi rekao, destrukcija i bacanje protivnika iz ritma je bolja opcija. Ali ovako, mi gušimo same sebe kada igramo tako. I da, možda bi uspeli da se ubacimo na neko prvenstvo tom igrom na rezultat, ali nikad nebi saznali šta ova ekipa stvarno može. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 2 minutes ago, threepwood said: Usla za celu potkolenicu 🙂 Ali necemo se jediti, to je fudbal, lopta je okrugla. Idemo dalje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 Jbg, rvaci oborise onomad Mitra, pa ni var nije pomogao. Mnogo bitnina utakmica. U prevodu, ko ih jebe, narocito placipickastog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 2 minutes ago, Bugl Khan said: Zato je nevjerojatno da nema gol tehnologije. Brate mi nismo u EU, nema se, a i šta će nam realno 🤣 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 Bravo i za Gudelja veceras. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 17 minutes ago, Takeshi_Kovacs said: jokic ne igra veceras? Ne igra, nisam pogledao ono od sinoć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 9 minutes ago, 12Laki said: A da je u Portugalskom golu video bi u milimetar da je presla. :)) Ma ne, ja sam realan, tako mi slobodne sudijske procene 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts