Jump to content

Reprezentacija Srbije


sohorozo

Recommended Posts

Srpski fudbal ne postoji to je jednostavno činjenica koju svi mi koji pratimo sport i fudbal treba da prihvatimo kao istinu. Ne postoji savez, ne postoji stručni rad, ne postoje  fudbalski klubovi pa je normalno da nemamo ni reprezentaciju kakvu bi želeli. Naravno i dalje će se voditi rat između pristalica crveno- crno belih ko je tu više kriv umesto da se konačno uzme govnjiva motka i protera kriminalna banda koja je uništila srpski fudbal. Naši treneri su neškolovani i nestručni, naši igrači su tehničko taktički nedovoljno spremni za savremeni fudbal, naša struka ne može  deceniju unazad da izbaci normalnog beka da ne spominjem sad već i normalnog veznog igrača tipa pirlo ili modrić. Štancuju neke balvane na štoperima i zadnjem veznom koji jedino što znaju je da loptu vrate golmanu a naš tzv selektor proba da preko njih gradi igru:classic_angry:  Imamo dva odlična vezna igrača koji godinama igraju u Premijer ligi ali naravno iz nepoznatih razloga ne igraju u reprezentaciji. Interesi menadžera, zvezde i partizana i raznih secikesa su ispred reprezentacije decenijama unazad( sem u vreme Antića) i zato izgledamo ovako jadno na terenu kad naiđemo na iole normalnog protivnika. Sad očekujem da tzv selektor promeni barem 5-6 igrača za naredni susret što je još jedan dokaz da nema nikakv plan šta i kako treba da igra reprezentacija. Gledamo nažalost ovo već mnogo godina unazad ali i dalje se kao iznenadimo kad nas neko pobedi bez da se oznojio.

 

Bez korenitih promena u kompletnoj fudbalskoj organizaciji nema pomeranja iz ovog blata, umesto toga menjaće igrače kao na traci a oni su najmanje krivi za sve što se dešava u srpskom fudbalu, oni su samo posledica.   

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Odigrasmo sa tri štopera i dva zadnja vezna, a primismo 3 lagana komada. Trejedmark sprskog fudbala, sve više igrača tipa - bori se, ali nume da da pas prvom do sebe.

 

Ne znam šta da kažem za Maksimovića, pomračenje uma kakvo se retko viđa. U prvom poluvremenu je bio naš najbolji defanzivac, ali je u drugom zajebao sve što se moglo zajebati.

 

Pavlović je još zelen za ovaj nivo fudbala, fizički je ok, ali je taktički a posebno tehnički nivo ispod. Em je previše zelen, em je previše trom i težak za poziciju koja mu je danas dodeljena. Dok god ne dobije barem solidnu minutažu na klubskom nivou ne treba ga forsirati i trošiti, potencijal ima ali treba mu još dosta rada.

 

Grujić je morao dobiti šansu pogotovo što se radi o fizički spremnom i pismenijem igraču od Maksimovića i Gudelja, ne može se ovakva formacija igrati bez kreatora koji će loptu na adekvatan način izneti kroz pas. On to upravo radi u Herti, te je dosta napredovao na tom planu.

 

Krilne igrače za ovu formaciju imamo, danas su Lazović i Kostić bili najbolji na terenu, pokazali su da imaju prodornost, fizičku spremnost i taktičku obučenost da iznesu navedenu ulogu.

 

Tumbaković jeste težak dunster, ali sam siguran da bi ova grupa lelemuda brzo potrošila i Bielsu. U našem fudbalu dominira menadžersko-rialiti-frizurica-faca sam struja koju je teško iskoreniti.

Edited by Liska Manjina
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Ne znam ni sta ce nam klasicni

zadnji veznji, ionako imamo 10 igraca koji kvare igru (doduae nasu) 

 

Grujic Sergej

Lazovic Tadic Kostic

Mitar

 

Ovako nesto... nego se mi stalno tripujemo da nemamo dovoljno igraca nazad, bukv ne znamo da igramo bez dva zadnja vezna

 

A u ovom odabiru imamo 2 igraca koji pokrivaju sredinu i dva igraca koji pomazu bekovima. Ili Lazovic na beka, a Radonjic desno, to bi bio super brz tim u teoriji

 

Link to comment
Share on other sites

Na pitanje novinara "Zurnala" zasto nista nije bilo dobro u Rusiji,Milorad Kosanovic je odgovorio: -Ima hiljadu razloga,verovatno. Ali ne bih o tome,nemam dovoljno znanja,niti ambijentalnu prisutnost unutar tima.

Ambijentalna prisutnost :lol_2::18::23:

Majke mi,ovi nasi fudbalski strucnjaci nikad ne iznevere kad je dobar humor u pitanju. Tako i pristupam stranicama posvecenim domacem fudbalu - kao humoristickom stivu.

Edited by Crni Bombarder
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

11 minutes ago, Don Juan said:

Nisam siguran da li je ovo konačno, ali Mladenović i Kolarov umesto Pavlovića i Gudelja, a Ljajič umesto Lazovića.

Rajković - Milenković, Pavlović, Kolarov - Radonjić, Lazović, Gudelj, Ne. Maksimović, Kostić, - Tadić - Mitrović

Quote

Očekivalo se da će selektor Ljubiša Tumbaković napraviti određene promene u odnosu na poraz od Rusije, a on se odlučio za tri izmene. Plus promenu u sistemu, jer će večeras igrati u formaciji 3-5-1-1, a onda i u igračkom kadru. Umesto Marka Dmitrovića na golu je zvanično najbolji golman francuskog prvenstva Predrag Rajković, u odbrani je ispao Nikola Maksimović i umesto njega od starta igra kapiten Aleksandar Kolarov. Osim toga, Tumbaković se odlučio da na desnu stranu pošalje Nemanju Radonjića i tako dobije dva brzonoga krila u njemu i Filipu Kostiću. Zanimljivo, Darko Lazović je prešao u vezni red kraj Nemanje Gudelja i Nemanje Maksimovića. Dušan Tadić je iza Aleksandra Mitrovića.

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...