Dr.J Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Bukvalno prvi covek koji mi je pao na pamet je Veljko, i naravno posle toga drugo na pamet mi je palo-nema sanse. Ako se stvarno desi, ja cu biti zadovoljan, a da zivimo u nekom normalno svetu i da imamo jedan zdrav sportski sistem i fudbalski savez, njegov dolazak je trebalo da se desi bar pre 5,6 godina. Elem, drago mi je sto cemo konacno prestati da gledamo fudbal sa dva tornja, sa kilometarskim razmacima izmedju igraca, selektora koji zna da ako ubacis i treceg tornja neces biti nista opasniji, bas naprotiv. Selektora koji ce verovatno preci na igru sa dva stopera i dva beka, pa kakva god da su. Ja znam da ova zemlja ima selektora koliko ima stanovnika ali mora da se igraci izaberu, i da se stane ispred njih. Golmani: Petrovic, Rajkovic, VMS Desni bek: Nedeljkovic, Gajic, Mimovic Stoperi: Bleki, Strahinja, Veljkovic, Erakovic, Babic Levi bek: Terzic, Ristic, Mladenovic Zadnji vezni: Stankovic, , Topic, Belic Centralni i ofanzivni: SMS, Zukic, Ilic, Lukic Samardzic, Tadic*( Ja bih pokusao da ga vratim, i dalje je broj jedan kreator i majstor), Kostov ili Maksimovic. Krila: Radonjic, Zivkovic, Birmancevic, Kostic Napadaci: Mitar, Vlahovic, Jovic, Ilic Nikakav Katai, Randjelovic, Ugresic ili Dragojevic(nista lose samo eto mislim da su jos zeleni za bilo kakav ozbiljan fudbal, potencijal je tu), Rosic itd... Sto se mladjarije tice, tacno da se odluci ko je to od ovih momaka koji su nesumnjivo talentovani sada nas izbor i na kojoj poziciji kuburimo kako se klinci ne bi gubili izmedju A i u21 ili u19 kao sto je situacija sada sa Kostovim, Dragojevicem i Ugresicem, Cvetkovicem itd. Da se napravi to jezgro kao pod Anticem,.i da se zna 22-25 igraca za naredni ciklus i to je to. I dalje verujem da mozemo da igramo dobar fudbal. Petrovic- Nedeljkovic-Bleki-Strahinja-Terzic- Stankovic- SMS- Zivkovic-Tadic?-Radonja(Birmancevic)- Vlahovic Ako ne Tadic, onda Sergej iza Vlahovica a sa Stankovicem Ivan Ilic, nikako Ivan Ilic i Sasa Lukic dva ista igraca itd. Neko moje razmisljanje, raskenjao sam se, ali brate osecam neki naboj nakon smene onog cacija i neki pozitivan vajb i olaksanje.
Mr.Consular Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Setio sam se Gurbana Gurbanova i ljutih Azera sinoć... Epic fail u rangu tog... Treba i FSS raspustiti, ili čak ugasiti i napraviti NFSS Paun je verovatno i najbolje rešenje, ova reprezentacija ima limite, ali može da igra takmičarski fudbal, barem u kvalifikacijama... Neophodno je zabraniti ovu plavu garnituru dresova.. Neka rade kombine sa sport kompanijama , jugoslovensku plavu treba dekretom zabraniti..
Molina23 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Mogao je da ode relativno mirno posle EP neuspeha, ostalo bi upamćeno da je bio selektor sa najviše vezanih takmičenja, A grupom LN, sad već epskom pobedom u Portugalu i to je to. Ali jok pobedila je alava i bahata seljačina koja je htela sve za inat i do kraja, makar sve otišlo u kurac. I ode. Ej kao retka legenda fudbala u Srba dočekaš da te teraju i vređaju čak i smrdljivi plaćeni ćaciji na onoj maskaradi u Leskovcu. Ne znam da li postoji veće poniženje i blamčina od toga. Na Island bi se odselio među ribare jer i u Japanu će mu se smejati za ovo. Edited 7 hours ago by Molina23 5
BattleBender Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Jedu mi se govna što sam Srbin. Dotle nas je doveo ovaj veleizdajnički režim.
berti Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago U ovoj nedođiji ne mozes da dođeš na neko mesto i poziciju bez volje jednog čoveka, a još gore je što ne možeš ni da napustiš to mesto bez njegove volje. U sportu, politici, ekonomiji, zdravstvu, kulturi... Bukvalno u svakoj sferi. Sem Severne Koreje, to nema nigde u svetu. Svi mediji i svi ćaci su dobili naredbu da pljuju debila Piksija i on ce otici. Da je mrcina pozelela da Piksi ostane, ovaj ne bi smeo ni da pomisli da ode. Zašto je to tako, jebem li ga. Da li ucenjen nečim ili ko zna šta... 4
drgnk Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 hours ago, Dr.J said: Bukvalno prvi covek koji mi je pao na pamet je Veljko, i naravno posle toga drugo na pamet mi je palo-nema sanse. Ako se stvarno desi, ja cu biti zadovoljan, a da zivimo u nekom normalno svetu i da imamo jedan zdrav sportski sistem i fudbalski savez, njegov dolazak je trebalo da se desi bar pre 5,6 godina. Elem, drago mi je sto cemo konacno prestati da gledamo fudbal sa dva tornja, sa kilometarskim razmacima izmedju igraca, selektora koji zna da ako ubacis i treceg tornja neces biti nista opasniji, bas naprotiv. Selektora koji ce verovatno preci na igru sa dva stopera i dva beka, pa kakva god da su. Ja znam da ova zemlja ima selektora koliko ima stanovnika ali mora da se igraci izaberu, i da se stane ispred njih. Golmani: Petrovic, Rajkovic, VMS Desni bek: Nedeljkovic, Gajic, Mimovic Stoperi: Bleki, Strahinja, Veljkovic, Erakovic, Babic Levi bek: Terzic, Ristic, Mladenovic Zadnji vezni: Stankovic, , Topic, Belic Centralni i ofanzivni: SMS, Zukic, Ilic, Lukic Samardzic, Tadic*( Ja bih pokusao da ga vratim, i dalje je broj jedan kreator i majstor), Kostov ili Maksimovic. Krila: Radonjic, Zivkovic, Birmancevic, Kostic Napadaci: Mitar, Vlahovic, Jovic, Ilic Nikakav Katai, Randjelovic, Ugresic ili Dragojevic(nista lose samo eto mislim da su jos zeleni za bilo kakav ozbiljan fudbal, potencijal je tu), Rosic itd... Sto se mladjarije tice, tacno da se odluci ko je to od ovih momaka koji su nesumnjivo talentovani sada nas izbor i na kojoj poziciji kuburimo kako se klinci ne bi gubili izmedju A i u21 ili u19 kao sto je situacija sada sa Kostovim, Dragojevicem i Ugresicem, Cvetkovicem itd. Da se napravi to jezgro kao pod Anticem,.i da se zna 22-25 igraca za naredni ciklus i to je to. I dalje verujem da mozemo da igramo dobar fudbal. Petrovic- Nedeljkovic-Bleki-Strahinja-Terzic- Stankovic- SMS- Zivkovic-Tadic?-Radonja(Birmancevic)- Vlahovic Ako ne Tadic, onda Sergej iza Vlahovica a sa Stankovicem Ivan Ilic, nikako Ivan Ilic i Sasa Lukic dva ista igraca itd. Neko moje razmisljanje, raskenjao sam se, ali brate osecam neki naboj nakon smene onog cacija i neki pozitivan vajb i olaksanje. Šta je sa Lazarom Jovanovićem? Od svih preduvanih Terzićevih transfera, kod njega mi je delovalo vrlo realno da će imati dobru karijeru. O.K. razumem da je još rano donositi zaključke za klinca od 18 godina.
holden c. Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 41 minutes ago, Molina23 said: Mogao je da ode relativno mirno posle EP neuspeha, ostalo bi upamćeno da je bio selektor sa najviše vezanih takmičenja, A grupom LN, sad već epskom pobedom u Portugalu i to je to. Ali jok pobedila je alava i bahata seljačina koja je htela sve za inat i do kraja, makar sve otišlo u kurac. I ode. Ej kao retka legenda fudbala u Srba dočekaš da te teraju i vređaju čak i smrdljivi plaćeni ćaciji na onoj maskaradi u Leskovcu. Ne znam da li postoji veće poniženje i blamčina od toga. Na Island bi se odselio među ribare jer i u Japanu će mu se smejati za ovo. Ne treba zaboraviti ni da su ovi smecarski tablodi sa dna kace tipa Informer imali i kampanju protiv Piksija nakon EP, ono kad su valjda pisali da njegov sin jede sendvice od 2 hiljade dinara i slicno. Prestali su sa tim kad je njihov nalogodavac resio da ovaj ipak treba da ostane selektor jos neko vreme. Mi smo verovatno jedina zemlja u Evropi gde jedan covek, uzurpator vlasti, odlucuje o tome ko ce biti selektor fudbalske reprezentacije, tako da ovaj neuspeh ne treba previse da nas cudi. No da se vratim na Piksija, nakon te tabloidne kampanje, svako sa makar trunkom integriteta bi se sam pokupio i otisao, jednostavno bi odbio da saradjuje sa nekim ko ga tako razvlaci kroz medije. Nasuprot tome, Piksi ne da je samo ostao, vec mu nije smetalo ni da glumi ikebanu na kasnijim cacijevskim mitinzima ace srbina. Tako da je ovakav kraj sasvim prikladan, Piksi ce, makar meni licno, ostati u pamcenju pre svega kao mizeran covek, fudbalski rezultati tu cak i nisu toliko bitni. Edited 7 hours ago by holden c. 5 1
berti Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Negacija svega što je bio kao fudbaler je ono što je Piksi kao čovek. Izgleda da su pojedine dzukeletine iz Albanije u avionu pevale pesmu posvecenu onom ubici Jašariju. Valjda ce uskoro da smisle neku pesmu posvecenu AV, pa da pevaju svom sunarodniku Aci Edited 7 hours ago by berti
No name Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ako i dalje budu forsirali dva tornja u napadi, tri štopera, jbn -og zivkovica, gurali u izlog gomilu bezveznjaka koji se menadzerišu preko reprezentacije, dabogda sve izgubili. Toliko su ogadili sve da je ovo postalo nepodnosljivo. Pogotovo ovaj snob Stojković. 1
Petkovic Miroslav97 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ja sam više za “smenu generacija”. Da se napravi projekat i neko jezgro od 30,35 igraca i da se stane iza njega. Petrović, +2 golmana Eraković, Pavlović, Milenković, Milosavljević, Jan Simić, Terzić,Bukinac, Kosta Nedeljković, Mimović, Simić iz Partizana. Topić , Ivan Ilic, Dragojević, A. Maksimović, Kostov, Stanković, Zukić, Samardzić, Kostov, Birmančević, Lazar Jovanović, Luka Ilić. Vlahović, Jović, Milošević iz Partizana, Andrej Ilić, Mijatović, Joveljić, Mihailo Ivanović. Momci koji imaju maks 28 godina, sigurno sam nekog i zaboravio.. Dosta je više prizivanje Tadića, nespremnog Mitrovića, mamurnog Kataija, kiksare Veljkovića, nespremnog Radonjića.. 1
kendrick duckworth Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 11 hours ago, McLeod said: Na stranu sve, ali serete sad i vi. To sto je situacija u drzavi kakva jeste, ne znaci da je u FSS ikada, ali bukvalno, bila bolja situacija. Biti selektor 2025. je potpuno isto kao biti selektor 2019. ili 2012. ili 2006. Premeštanje utakmice na srbski Old Traford da se ne šiptaruje jedna osoba je direktna sabotaža reprezentacije, ujedno i najniže grane FSS-a, koliko god oni tu samo klimnuli glavom. Odvratno šta su napravili sinoć. 3
Nikola Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 hours ago, Don Dusko said: Izgleda da su svi taboidi dobili mig da ga teraju. Ispravio sam ti ovo
MGinobili20 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Мало се прича колико је очајан фудбалер Андрија Живковић, а место у стартних 11 му је чвршће него Павловићево. 34 утакмице, 1 гол и 6 асистенција. Човек нема ништа да понуди осим бесомучног центрирања. 1
BattleBender Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Zgadjen sam, a cak me i zabole kurac za fudbalsku repku.
Tex_Willer Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kapa dole za Pauna, odbio je poziv, verovatno još veći ćaći od Piksija preuzima. 2
Petkovic Miroslav97 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 9 minutes ago, Tex_Willer said: Kapa dole za Pauna, odbio je poziv, verovatno još veći ćaći od Piksija preuzima. Stanković 99%
Milko Miller Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 9 minutes ago, Tex_Willer said: Kapa dole za Pauna, odbio je poziv, verovatno još veći ćaći od Piksija preuzima. Videcemo, ali mi je svakako fascinantno da su ljudi krenuli da pljunu coveka jer je, pazi sad, arena objavila da ce on biti novi selektor. 1
Dr.J Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 hours ago, drgnk said: Šta je sa Lazarom Jovanovićem? Od svih preduvanih Terzićevih transfera, kod njega mi je delovalo vrlo realno da će imati dobru karijeru. O.K. razumem da je još rano donositi zaključke za klinca od 18 godina. Pa mozda jos kao i sva ova deca nije zreo za nivo koji nama treba, zato i ne igra u Studgartu. Ono sto je Radonjic na levom, on bi trebalo da bude na desnom krilu, u teoriji ima sve, brzinu, dribling , sut. Moramo da odlucimo sta zelimo sa tom decom. 1
Angola Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Mogao bi Milojevic da preuzme reprezentaciju. Da je slobodan, sigurno bi razmisljali o njemu.
Ludi za Poli Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Pa Piksijev fudbal od SP 2022. je jedno klasicno govno. Na tom prvenstvu se vidjelo koliko je takticki nepismen. Protiv Kameruna ima 3:1 pa uspijeva primiti dva onakva gola iz kontre, a protiv Svicaraca mu igraci ulaze u mec ko da ratuju za Kosovo sa Xhakom i Shaqirijem. Naravno, oba meca lagani kiksovi. 4
dzoneee Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Одкале вам то да је Пауновић одбио позив? За сада само има писања како је он нови селектор? Дај боже да одбије, а да ј боже такође и да се неки играчи захвале на сарадњи, мада то већ теже, али би лепо било видети.
dekifisher Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Taj koga svi ovako redom pljujete je najbolji srpski igrač ikada. GOAT! Piksi je više zaboravio fudbala nego što svi zajedno ovde ne bi naučili da imamo tri života. Kao ličnost je priglup i neobrazovan, školski primer ćacija, i zaslužuje svako pljuvanje za podršku ovom ološu na vlasti ali pričati da je fudbalska neznalica je baš, onako, isto ćacijevski. Fenomenalno je iskoristio jednu talentovanu generaciju koja je bila svetski prvak, pojačanu sa nosiocima Mitrom, Kostićem, Tadićem i kasnije sa dva vrhunska štopera iz Partizanove škole. Jedino što ne razumem u izboru igrača je ignorisanje kapitena te generacije i Ace Kataia. Kada su glavni nosioci pali u karijerama, počeli smo da igramo loše ali su nekako rezultati i dalje bili tu. To što mi maštamo da treba da budemo faktor na velikim takmičenjima a nemamo nijednog igrača u najvećim klubovima je smejurija. I sve to uz konstantno podmetanje klipova u točkove od strane mafijaša u pokušaju, retarda koji vodi CZ. Ne bi me čudilo da drugi retard, koji vodi PFC, takođe u poslednje vreme vrši pritisak. Sa ovim igračima koji će u budućnosti igrati za repku, sve i Klop da dodje za selektora, mi smo slabi i za C grupe Lige nacija. Nećemo mi videti veliko takmičenje narednih 10 godina.
Recommended Posts