Reprezentacija Srbije - Page 501 - Fudbal - VOX92 Jump to content

Recommended Posts

Posted

Čim ih je krenuo umor odmah je i presing popustio i sada je sve više prostora pozadi. Znam da Piksi deluje kao totalni amater ali neke odluke stvarno imaju rezona. Austrija je ostala bez goriva. 

Posted
5 minutes ago, Мџе said:

Čim ih je krenuo umor odmah je i presing popustio i sada je sve više prostora pozadi. Znam da Piksi deluje kao totalni amater ali neke odluke stvarno imaju rezona. Austrija je ostala bez goriva. 

Meh. Daj ti meni ono kad Kamerunu pretimo da damo 6-8 komada. Jesmo na glup način ostali bez pobede, ali mi je draži onakav bod, nego ovakva tri

• Like 1
Posted

Prvi sam bio za otkaz Piksiju posle EP i onog horora od igre, ponašanja, izjava i atmosfere.. I dalje imam itekako zamerke i na sastav i na igru..

Ali realno je izdominirao jednog Ragnika taktički na ove dve utakmice. Da mi je to neko rekao pred ovaj dvomeč i sa onim suspenzijama rekao bih mu da je budala.

Sa zdravom pameću se pitam koji bi nas drugi trener u ovim okolnostima odveo preko Austrije.

Mislim, verujem da ćemo izdržati do kraja..

• Like 2
Posted
14 minutes ago, L' Imperatore said:

Meh. Daj ti meni ono kad Kamerunu pretimo da damo 6-8 komada. Jesmo na glup način ostali bez pobede, ali mi je draži onakav bod, nego ovakva tri

Jbg. Mislim da je bitniji rezultat a mi smo oduvek defanzivna rerezentacija.