JPM Posted May 31 Share Posted May 31 Negde sam pročitao da je Piksi najslabije ocenjeni selektor na evropskom. Ne mogu da nađem gde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted May 31 Share Posted May 31 (edited) 41 minutes ago, Juan Pablo Montoya said: Negde sam pročitao da je Piksi najslabije ocenjeni selektor na evropskom. Ne mogu da nađem gde. To je neka subjektivna lista nekog engleslog medija, evo liste gde pokazuje da nije 😁 https://www.footballfancast.com/euro-2024-managers-list-ranked-win-percentage/ evo i te liste: https://www.fourfourtwo.com/features/ranked-every-euro-2024-manager Edited May 31 by Don Juan 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted May 31 Share Posted May 31 1 hour ago, Don Juan said: To je neka subjektivna lista nekog engleslog medija, evo liste gde pokazuje da nije 😁 https://www.footballfancast.com/euro-2024-managers-list-ranked-win-percentage/ evo i te liste: https://www.fourfourtwo.com/features/ranked-every-euro-2024-manager Prva lista rangira na osnovu rezultata. Pa si bolji izbornik kad vodiš Španjolsku nego Albaniju ili Gruziju. Druga lista rangira na bazi k...a. Southgate i Nagelsmann ispred Dalića kako? Piksi zadnji kako? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maharaja Posted May 31 Share Posted May 31 LOL, Southgate u top 5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted May 31 Share Posted May 31 21 minutes ago, Bugl Khan said: Prva lista rangira na osnovu rezultata. Pa si bolji izbornik kad vodiš Španjolsku nego Albaniju ili Gruziju. Druga lista rangira na bazi k...a. Southgate i Nagelsmann ispred Dalića kako? Piksi zadnji kako? Ma sve su to subjektivne liste. Ne treba mnogo lupati glavu. Neka stave Piksija i na 25. mesto, a mi samo da prođemo grupu i ja zadovoljan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted May 31 Share Posted May 31 On 5/29/2024 at 11:56 AM, Charles De Ketelaere said: Danska recimo je osetno slabija po pitanju golmana. Slažem se s većinom stvari u postu, ali kako ovo? Kojom logikom? Jel Schmeichel ozlijeđen ili nešto? Btw, ako se sjećate, Danci su prije godinu i pol bili hit reprezentacija, imali neki ludi niz nepobjedivosti, kod kuće nisu izgubili velik broj utakmica, polufinale EURA, pa su prvih 9 utakmica kvalifikacija za SP imali 9 pobjeda, pa su u LN krenuli pobjedom protiv Francuza vani, pa su dobili Austriju vani......pa onda nisu dobili puno toga ni u LN, ni na SP. U kvalama su ih tukli Kazahstan i S.Irska, ali to ne mora značiti ništa. Danska će mi bit jedna od većih nepoznanica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted May 31 Share Posted May 31 2 hours ago, Don Juan said: To je neka subjektivna lista nekog engleslog medija, evo liste gde pokazuje da nije 😁 https://www.footballfancast.com/euro-2024-managers-list-ranked-win-percentage/ Zanimljiv pregled. Od 24 selektora 7 njih ima više utakmica sa reprezentacijom od Piksija.. 1.Dešamp (Francuska) 151 utakmica (64,9% win rate) 2.Sautgejt (Engleska) 93 (63,4%) 3.Dalić (Hrvatska) 82 (56,1%) 4.Rosi (Mađarska) 61 (50,8%) 5.Kek (Slovenija) 53 (49,1%) 6.Klark (Škotska) 53 (49,1%) 7.Hjulmand (Danska) 47 (61,7%) 8.Piksi (Srbija) 37 (56,8%) ... i svi su u našoj grupi, a samo Kek ima slabiji "win rate" od Piksija. Novaković sa sport kluba često govori da su "sveto trojstvo" reprezentativnog fudbala Golman+Napadač+Trener Za nas je jasno da je trener najslabiji, Englezima fale dobar golman i trener 😁 a Slovencima i Dancima po tome ništa ne fali.. 🙂 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted May 31 Share Posted May 31 Gledam Mitra protiv Ronalda, u finalu saudijskog kupa... nije merodavna liga, ali Mitrovic kida i trci kao nikad, bas deluje u dobroj formi. Da sam Piksi, svaku bih poceo sa Vlahovicem i Mitrovicem napred, po ceni slabijeg veznog reda (gde i nemamo neke majstore osim Tadica), jer bi bila greota ostaviti bilo koga od ove dvojice na klupi, mislim da ce nam ostrica biti daleko tuplja sa samo jednim od njih dvojice u igri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted May 31 Share Posted May 31 22 minutes ago, diego said: Gledam Mitra protiv Ronalda, u finalu saudijskog kupa... nije merodavna liga, ali Mitrovic kida i trci kao nikad, bas deluje u dobroj formi. Da sam Piksi, svaku bih poceo sa Vlahovicem i Mitrovicem napred, po ceni slabijeg veznog reda (gde i nemamo neke majstore osim Tadica), jer bi bila greota ostaviti bilo koga od ove dvojice na klupi, mislim da ce nam ostrica biti daleko tuplja sa samo jednim od njih dvojice u igri. Ništa nećemo da dobijemo sa tim. Mogu da igraju ako jurimo rezultat i eventualno protiv Slovenije. Danska, i posebno Engleska će nas nalupati sa 4-5 komada lagano. Moramo da igramo taktički pametno uz mnogo trčanja, sve drugo će biti ponor. Posebno što i gol razlika može da odluči ko ide dalje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 2 Share Posted June 2 Hteo sam po povratku sa službenog puta iz Kinšase da napišem neki komentar o reprezentaciji Srbije na EP 2024 ali onda vidim nesrećnog Mićka na spisku, nema dalje svrhe bilo šta pisati od taktici ili o formi drugih igrača. Cirkus de nastavlja, samo čekam kad će plaćeni pripadnici "sedme sile" krenuti sa pikanterijama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 2 Share Posted June 2 (edited) On 5/31/2024 at 5:19 PM, Bugl Khan said: Slažem se s većinom stvari u postu, ali kako ovo? Kojom logikom? Jel Schmeichel ozlijeđen ili nešto? Btw, ako se sjećate, Danci su prije godinu i pol bili hit reprezentacija, imali neki ludi niz nepobjedivosti, kod kuće nisu izgubili velik broj utakmica, polufinale EURA, pa su prvih 9 utakmica kvalifikacija za SP imali 9 pobjeda, pa su u LN krenuli pobjedom protiv Francuza vani, pa su dobili Austriju vani......pa onda nisu dobili puno toga ni u LN, ni na SP. U kvalama su ih tukli Kazahstan i S.Irska, ali to ne mora značiti ništa. Danska će mi bit jedna od većih nepoznanica. Bukvalno smo slicno propali i oni i mi. Samo sto smo mi kad smo igrali dobro zapravo i imali igrace u top formi u jakim klubovima, Danci i tu prilicna tankoza. Oni su zajebana ekipa slicno kao sto su Svajcarci zajebana ekipa, ali te reprezentacije uvek moras da dobijes na velikom takmicenju da bi iole dobar turnir imao i to je jednostavno tako. Edited June 2 by McLeod 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted June 2 Share Posted June 2 1 hour ago, McLeod said: Oni su zajebana ekipa slicno kao sto su Svajcarci zajebana ekipa, ali te reprezentacije uvek moras da dobijes na velikom takmicenju da bi iole dobar turnir imao i to je jednostavno tako. Da, to moraš tuć. x protiv takvih te ostavlja(o) u skupini Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted June 3 Share Posted June 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 4 Share Posted June 4 Biće ovo jedno tužno, mučno i poučno evropsko prvenstvo za Srbiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 5 Share Posted June 5 Da nastavimo ovde o reprezentaciji nakon prve pripremne utakmice Nismo videli ništa posebno novo kod nas što bi nam dalo neku veću nadu, ajde da kažem da mi se svideo stav ekipe u drugom delu gde su konačno krenuli i da se suprostavljaju protivniku a svakom delu terena a ne da se šetkaju dok Austrijanci kidišu kao besni psi Piksi neće sigurno nešto mnogo menjati, nadam se samo da nećemo igrati sa dva centarfora i tadićem i sergejom iza njih, to bi stvarno bilo samoubistvo kakvi takvi naši su i navijeću iz sveg srca iako ne očekujem mnogo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 5 Share Posted June 5 Goran Stevanović bi trebalo da bude trener FK Napredak za sledeću sezonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 7 Share Posted July 7 Izgleda da Piksi ostaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted July 7 Share Posted July 7 50 minutes ago, Zvezdinho said: Izgleda da Piksi ostaje Piksi ostaje, ali zato "Puma" odlazi.....imaćemo nove dresove. 1 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 8 Share Posted July 8 ove dresove nosi TSC i ovako za nas gledaoce izgledaju sasvim pristojno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted July 11 Share Posted July 11 Piksi ostaje selektor. Biće zanimljivo u predstojećim mesecima,očigledno da ga neki igrači ne šljive ni 2%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 11 Share Posted July 11 5 minutes ago, Polivalentni Stevica said: Piksi ostaje selektor. Biće zanimljivo u predstojećim mesecima,očigledno da ga neki igrači ne šljive ni 2%. Brzo ćemo videti, već 5. septembra u Beograd dolazi Španija, a 8. gostujemo Švajcarskoj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 11 Share Posted July 11 Dobru zaledjinu ima Piksi. Jbt. Kontam da ce ga smeniti kada izgubimo sve realne sanse za WC. Jer nece imati kud. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted July 11 Share Posted July 11 Sledi period kao posle Antica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted July 11 Share Posted July 11 (edited) baš bruka odluka. očito Piksi poput belog medveda protežiran. diletantska odluka. Edited July 11 by bodo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 11 Share Posted July 11 Trebali su da pronađu nekog ko je bolji od Piksija, par srpskih trenera koji ispunjavaju taj uslov neće da rade sa FSS a ove domaće "stručnjake" bolje da ne pominjemo. Stranac ne bi imalo smisla pošto bi ga sabotirali više nego Piksija tako da "daj što daš,ostaće Piksi" E sad on ako je mangup treba da najuri sve koji su mu radili o glavi, ali nisam siguran da ima muda za to 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts