Dolce gusto Posted October 7, 2020 Posted October 7, 2020 Znam da je bio neki nizak najavljivan kao ne znam kakav talenat a ono nista😂
Sir Alex Ferguson Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Pise MaxBet da ga zeli Makabi za LE ove godine. Uprava hoce da ga pusti samo ako oprosti deo dugovanja. Ista prica kao i sa Tosicem... 1 1
Patriota iz kauca Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 On 10/7/2020 at 1:09 PM, MetalHead said: Jos jedan u nizu igraca u SuperLigi Srbije koji dolazi iz Calcio-a gde se nije nametnuo... Iako ima nas pasos nikada nije igrao u Srbiji do sada. Ali jeste odigrao nesto za mladje kategorije srpske reprezentacije. Vozio se od Juventusa/Torina, preko Austrije i Slovenije. Inace taj niz koji pominjem pre svega mislim na pojavu da su ofanzivni igraci dolazili kao na traci - Boace, Falcinelli, Sadiq... nedavno u FKCZ ovaj Luka Markovic koji je poslat u N.Pazar a da nije ni ozvanicen dolazak. Ranije smo imali Radonjica u FKCZ... jel bilo jos nekog u FKP, ne mogu da se setim sada? Denis obećava. Skroz je ok ovo što je pokazao do sada. Stevanović mora da se gura pa dečko ne dobija minute a vidi se da zna.Poređenje njega i A. Stevanovića nema nikakvu utemeljenu logikuSent from my Mi 9T using Tapatalk
MetalHead Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 On 10/9/2020 at 12:04 PM, Patriota iz kauca said: Poređenje njega i A. Stevanovića nema nikakvu utemeljenu logiku Expand Nisam uporedjivao niciji kvalitet vec samo "poreklo" - kao sto rekoh svim ovima koje sam pomenuo zajednicko je da nisu uspeli u Italiji. 😉 Ne znam bas toliko o Alenu i Denisu da bih mogao da se usudim da ih poredim kao igrace 🙂
Stiletto Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 On 10/9/2020 at 1:47 PM, Son_of_a_gun said: Vučela na respiratoru?! Expand Kažu da nikad nikom ne treba želeti zlo, ali prosto ne mogu da u njegovom slučaju ne napravim izuzetak. Samo zbog takvih kao on poželim da je hrišćanstvo u pravu i da postoji pakao.
Alek The Great Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 Holender usao u 2pol protiv nas. Za sada imao zicer i veliki promasaj.Covek je igrao levog beka poslednjih pola sata.
Patriota iz kauca Posted October 16, 2020 Posted October 16, 2020 Kakve su ovo priče o odlaganju? SNS mediji spinuju kako je fer i korektno da se odloži derbi jer su dva ključna igrača Zvezde zaražena u suprotnom je neregularno.U tom slučaju regularno je samo ili da se igra ili 3:0 za Partizan.Bez dileme sam siguran da bi to bio epilog da je obrnuto.
MetalHead Posted October 16, 2020 Posted October 16, 2020 Moze da se odlozi jedino ako bude totalna epidemija u jednom od klubova, a ne zbog 2-3 igraca... Ili neko vanredno stanje.
Knipex Posted October 16, 2020 Posted October 16, 2020 On 10/16/2020 at 7:31 AM, Patriota iz kauca said: Kakve su ovo priče o odlaganju? SNS mediji spinuju kako je fer i korektno da se odloži derbi jer su dva ključna igrača Zvezde zaražena u suprotnom je neregularno. U tom slučaju regularno je samo ili da se igra ili 3:0 za Partizan. Bez dileme sam siguran da bi to bio epilog da je obrnuto. Expand Pišu da bi se neko upecao na to, čitao i komentarisao. Valjda je do sada poznato kako funkcioniše naše burek novinarstvo. Dovoljan je odgovor genseka zajednice prvoligaša: "Nije se ni pričalo o tome". 2
Sir Alex Ferguson Posted October 17, 2020 Posted October 17, 2020 Quote Dileme nema kad je u pitanju način na koji se Nemanja Nikolić rastao od Partizana. Podneo je veliku žrtvu, poneo se džentmenski, oprostivši klubu 100.000 evra. Expand Kakvo ucenjivanje, nisu hteli da ga puste dok nije "oprostio" dug. Jedva cekam da se promeni ova vlast pa da svi igraci koji su ovako ucenjivani izadju u javnost sa svojim pricama. 1
Cooper Posted October 18, 2020 Posted October 18, 2020 Baš loše vreme za derbi.Em nema publike, em su 4 potencijalna startera bez utakmice i treninga, em je otišao Sadik koji je realizator i kreator polovine naših golova.Problem uigranosti, realizacije, uz ove nove i kondicija, još je specijalista za derbije Šćekić povređen.Ne vidim na koji način mi ovo dobijamo, ali ima nešto u pristupu svakom derbiju, koji izvlači 100% kod naših momaka.
Čvarkov Posted October 18, 2020 Posted October 18, 2020 On 10/18/2020 at 7:40 AM, Cooper said: Baš loše vreme za derbi. Em nema publike, em su 4 potencijalna startera bez utakmice i treninga, em je otišao Sadik koji je realizator i kreator polovine naših golova. Problem uigranosti, realizacije, uz ove nove i kondicija, još je specijalista za derbije Šćekić povređen. Ne vidim na koji način mi ovo dobijamo, ali ima nešto u pristupu svakom derbiju, koji izvlači 100% kod naših momaka. Expand Ne verujem šta pišem, ali slažem se od reči do reči! Živeli Coopere pa neka manje lošiji pobedi!
Sir Alex Ferguson Posted October 18, 2020 Posted October 18, 2020 Bice tesko, ali verujem u 2-0 za nas.
Dolce gusto Posted October 18, 2020 Posted October 18, 2020 Po Telegrafu ovo su sastavi: Stojković, Urošević, Banjak, Marković, Miljković, Zdjelar, Natho, Jojić, Stevanović, Suma, Asano. Crvena zvezda igra u sastavu Borjan, Rodić, Degenek, Eraković, Gobeljić, Sanogo, Nikolić, Gavrić, Katai, Ben, Falćineli.
Stiletto Posted October 18, 2020 Posted October 18, 2020 Bravo, Fićo! I hvala Gobeljiću na sudaru sa Borjanom
Recommended Posts