JPM Posted September 23, 2020 Share Posted September 23, 2020 20 hours ago, Jakob Aman said: Može da priča šta hoće. Ostaće upamćen kao jedan od najgorih stopera u istoriji FK Partizan. Meni su mnogo veci problem ljudi koji postavljaju takva pitanja. Odakle im pravo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted September 23, 2020 Share Posted September 23, 2020 Dočekujemo Leh u poslednjem kolu. Plitak potok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted September 23, 2020 Share Posted September 23, 2020 Jeste odbrana najlosija linija Partizana... (ako vam ove sezone ne damo gol, dzaba nam titula [emoji1])Protiv vas mogu Vujačić i Vitas bez problema.Sent from my Mi 9T using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 23, 2020 Author Share Posted September 23, 2020 58 minutes ago, Jakob Aman said: Dočekujemo Leh u poslednjem kolu. Plitak potok. Sad videh da su spakovali pet komada u gostima. Je l' Apolon toliko loš ili je Leh jak ili... u čemu je fora? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted September 23, 2020 Share Posted September 23, 2020 Domaćini nisu mogli da se izbore sa velikom vrućinom 😁 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted September 23, 2020 Share Posted September 23, 2020 10 hours ago, MetalHead said: S druge strane Sadik Asano - Markovic Naco - Suma Zdjelar jeste dosta fina postavka, uz Scekica, Smiljanica, Matica da udju kad zatreba, odigraju nesto takticki u zavisnosti s kim se igra, odmore ove startere, uz jos i ove mlade, da odigraju i po neku celu utakmicu sa slabijim klubovima iz superlige. Ovo moze u superligi (mada se Savo Milosevic ne bi slozio sa mnom), ali u Evropi mora Scekic. Stojkovic - Urosevic, Bagnac, Vitas, Miljkovic - Scekic, Zdjelar - Asano, Natho, Markovic - Sadiq. Tu su problem izmene, da vidimo sta je na klupi: Soumah, Stevanovic, Lutovac, Ostojic, Matic i to je manje vise to. Partizan ima sasvim dobre sanse da prodje Belgijance i Leh, ali ova ekipa ce imati problema sa protivnikom koji se brani, kao i sa ogranizovanim protivnicima koji imaju jake kontre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 24, 2020 Author Share Posted September 24, 2020 Hoćemo li da se vratimo sa štitom večeras? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted September 24, 2020 Share Posted September 24, 2020 Štitom, kitom, kako god... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted September 24, 2020 Share Posted September 24, 2020 @goldberg i vecerasnja utakmica... Scekic uz Zdjelara i Suma pre nego Naco. Bokovi Asano i Markovic i piciti kontre. I moze se do povoljnog rezultata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 24, 2020 Share Posted September 24, 2020 Partizanovci, srecno veceras! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 24, 2020 Share Posted September 24, 2020 Pricao je Stanoje da su Vitas, Scekic i Suma zbog bolesti/povrede neizvesni za 90 minuta. Scekic je zbog temperature i preskocio Zlatibor, dok je ovo sa VItasom info od juce. Tako da najverovatnije idemo sa... Stojkovic Miljkovic-OStojah-Badnjak-Urosevic Asano-Zdjelar-Natho-Stevanovic Sadiq-Lazar 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted September 24, 2020 Share Posted September 24, 2020 Da, pisao je neki dan sveznajući Mocart, da kao Stanoje planira da Sumu uvede u 2. poluvremenu, da menja ritam i tako to. Stanoje čita ovog našeg ćelavog brbljivca sa foruma. Nego, za ove će nam trebati bar 2-3 penala. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 24, 2020 Author Share Posted September 24, 2020 (edited) Bolje je da Suma uđe kasnije, može da promeni ritam. edit: Hahahahahahahahahaha, idi bre Arsenije. Edited September 24, 2020 by Barkley#34 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted September 24, 2020 Share Posted September 24, 2020 (edited) Nadam se da je AS vremenom naučio kako da rastereti ekipu. To je jedna, ako ne i jedina stvar koju sam mogao da mu zamerim u prvom mandatu. Šćepan pre Natha!? 🤣 ... možda na 0:3. Edited September 24, 2020 by dekifisher slovce 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted September 24, 2020 Share Posted September 24, 2020 ja sam u poslednje vreme stalno pesimističan po pitanju FKP a danas sam jako pesimističan, što na kraju ispadne obrnuto jer uglavnom nemam pojma znači na svom pesimizmu temeljim određeni optimizam ako me iko razume, shvatiće kakav sam ja kreten... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 24, 2020 Share Posted September 24, 2020 Pa koliko vidim po svim kladionicama vodeci tim belgijskog prvenstva je veliki favorit. Treba biti samo realan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted September 24, 2020 Share Posted September 24, 2020 Nije po kladionicama veliki favorit, 1.95 je kvota na Belgijance Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 24, 2020 Share Posted September 24, 2020 1.83 na njih, 4.2 na nas When the odds are 1.83 team wins 86% matches with these odds. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted September 24, 2020 Share Posted September 24, 2020 6 minutes ago, Cooper said: Pa koliko vidim po svim kladionicama vodeci tim belgijskog prvenstva je veliki favorit. Treba biti samo realan... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted September 24, 2020 Share Posted September 24, 2020 (edited) 15 minutes ago, Cooper said: 1.83 na njih, 4.2 na nas When the odds are 1.83 team wins 86% matches with these odds. Kad veruješ u statistiku lepo odigraš sistemski tiket 8 od 10 sa pomenutim kvotama i svake sedmice uzimaš pare. Bog da te vidi 😄 Kladionice su vas potcenile, umeju naše ekipe da igraju protiv "jačeg" protivnika. Istorijski gledano uvek nam je bolje išla defanziva, iskopaj šanac i bog da te vidi. Sretno večeras, daje ga vaš Takajuki Suzuki. Edited September 24, 2020 by Liska Manjina 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted September 24, 2020 Share Posted September 24, 2020 Ja očekujem da odigramo povučeno i na kontre kojih bi trebalo da bude pa ako ga munemo - munemo. A lako se može i desiti da odigramo odlično veći dio meča pa da useremo sve na kraju, jer smo tako u mogućnosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted September 24, 2020 Share Posted September 24, 2020 Plusevi večeras: Nathove lopte koje imaju oči i brzina Asana, pa čak i Lazara. Moguće čak i Sadik sa svojim krakatim nogama uspe nešto. Minusi: naravno odbrana. U svakoj sekundi moguć glupi penal, crveni ili oboje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted September 24, 2020 Share Posted September 24, 2020 2 hours ago, Liska Manjina said: Kad veruješ u statistiku lepo odigraš sistemski tiket 8 od 10 sa pomenutim kvotama i svake sedmice uzimaš pare. Bog da te vidi 😄 Kladionice su vas potcenile, umeju naše ekipe da igraju protiv "jačeg" protivnika. Istorijski gledano uvek nam je bolje išla defanziva, iskopaj šanac i bog da te vidi. Sretno večeras, daje ga vaš Takajuki Suzuki. Ovo zapravo jeste odlična taktika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted September 24, 2020 Share Posted September 24, 2020 Po SofaScore: Stojković - Miljković, Vitas, Banjak, Urošević - Zdjelar, Natho - Asano, Marković, Stevanović - Sadik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Alex Ferguson Posted September 24, 2020 Share Posted September 24, 2020 Neka nam je bog u pomoci, samo on moze da nam pomogne veceras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts