Kronostime Posted December 24, 2021 Author Share Posted December 24, 2021 Svim forumasima koji slave Bozic po Gregorijanskom kalendaru zelim sretan Bozic i prvenstveno zdravlje njima i njihovim bliznjima. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted December 24, 2021 Share Posted December 24, 2021 34 minutes ago, Kronostime said: Svim forumasima koji slave Bozic po Gregorijanskom kalendaru zelim sretan Bozic i prvenstveno zdravlje njima i njihovim bliznjima. Svim forumašima koji Božić slave po kalendaru po kojem mere vreme čak iu svakodnevnom životu želim srećam praznik, da ga proslave u zdravlju sa svojim porodicama. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted December 25, 2021 Share Posted December 25, 2021 ČESTIT BOŽIĆ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Popovic Posted December 25, 2021 Share Posted December 25, 2021 Svima koji slave Bozic cestitam isti i neka je sa srecom. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 29, 2021 Author Share Posted December 29, 2021 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted December 31, 2021 Share Posted December 31, 2021 Sretna Nova godina. Sve najbolje zelim svima, i da ova epidemija prodje vec do Februara.. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janne240 Posted December 31, 2021 Share Posted December 31, 2021 Da nam dodje svetlost Sunca, a koronu samo u pomracenju (ne)pominjali. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 31, 2021 Author Share Posted December 31, 2021 58 minutes ago, Janne240 said: Da nam dodje svetlost Sunca, a koronu samo u pomracenju (ne)pominjali. A ohladjenu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted December 31, 2021 Share Posted December 31, 2021 Sve najbolje! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Popovic Posted December 31, 2021 Share Posted December 31, 2021 Svima srecna Nova godina i sve najbolje zelim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted December 31, 2021 Share Posted December 31, 2021 Dragi moji sagovornici, prijatelji, moje dame -želim vam svima da u 2022. godini postanemo potpuno nenormalni, opušteni, bahati - što da ne, neodgovorni. Ali pre svega nenormalni, jer ovo normalno iz ove 2021. ama baš ništa ne valja. Kad svedem račun ova 2021. mi je verovatno najbolja godina u profesionalnom smislu. Mnogo radnih sati, neki projekti završeni, neka poglavlja zatvorena. Sve u svemu bilo - ne ponovilo se. Što se želja tiče želim vam sve najbolje, puno sreće, putovanja, zdravlja, druženja ma svega, a manje 2021. godine. Možemo mi bolje. Srećna nova godina! 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milenko Puzigaca Posted December 31, 2021 Share Posted December 31, 2021 Srećna nova godina svima 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 31, 2021 Author Share Posted December 31, 2021 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted January 1, 2022 Share Posted January 1, 2022 Srećna Nova godina svima. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted January 1, 2022 Share Posted January 1, 2022 Srecna Nova Godina svima. Sve sto je @urosg3rekao, da ne ponavljam....a sad idem da otvorim shampanjac, zasluzila sam, kao I svi vi. da stavimo 2021 u istoriju. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted January 1, 2022 Share Posted January 1, 2022 Spoiler 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted January 1, 2022 Share Posted January 1, 2022 Eto i kod mene stigla. Valjda će biti bolja. :)Srećna vam svima nova 2022.Sent from my SM-G998U using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted January 1, 2022 Share Posted January 1, 2022 Srecna Nova Godina! Sve najbolje 😉 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted January 1, 2022 Share Posted January 1, 2022 Srecna Nova godina svim kolegama forumasima, da ste mi zivi i zdravi, a sve ostalo cemo lako. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine State Posted January 1, 2022 Share Posted January 1, 2022 Srecna vam svima Nova, dragi covid-saborci, a i ostali, i da na onoj temi ove godine napisemo sto manje postova!! 5 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted January 1, 2022 Share Posted January 1, 2022 Srecna nova godina svima !!!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 1, 2022 Author Share Posted January 1, 2022 Da ste mi zdravi, pravi i uzbrdo brzi. Da vas sreca prati i da vam se sve dobro vrati. Ako neko, ipak, rikne, nek` zauzme separe kod rogatog - ovakvi kakvi smo sigurno necemo svirati lire na nekom oblacku i nositi krilca i bele `aljine. Kakvi smo - i tamo ce nas staviti u izolaciju. Uzdravlje! 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted January 1, 2022 Share Posted January 1, 2022 Napravićemo i tamo forum ma... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 1, 2022 Author Share Posted January 1, 2022 1 minute ago, urosg3 said: Napravićemo i tamo forum ma... Metalhead dok cita ovo 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine State Posted January 1, 2022 Share Posted January 1, 2022 I jos da dodam: "Sa željom da korona ponovo znaci meksičko pivo, da pozitivan znači da je neko dobar, da možemo da grlimo koga i koliko hoćemo, da se testovi vrate u škole, za matematiku, da izolacija bude samo za električne kablove, a maske za maskenbale. Srećna Nova godina 🎄🍾🥂 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts