Hamilton Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 Dosta je napredovao od vremena pa do danas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 2 hours ago, Valensija said: Izgleda da stize Apic. Nemamo ga kud pored Nnoka, Vlade i Kuzmica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 A što da ne uzmemo Apića? Možemo da ga prosledimo u FMP, pa sledeće godine da ga dobro prodamo u npr. Rusiju ili tako nešto. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick88 Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 Ma Apic ce izgleda u PG Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 2 hours ago, Dropkick Murphys said: troll lvl max 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeBron Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 Potpisao Apic za Buducnost Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Seventh Seal Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 Na prvi pogled dobra informacija jer nam realno treba još jedan ozbiljan igrač u reketu, na drugi pogled informacija koja izaziva nemir jer to i dalje znači da nismo izbegli metak zvani vratija se Štime. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 9 minutes ago, The Seventh Seal said: Na prvi pogled dobra informacija jer nam realno treba još jedan ozbiljan igrač u reketu, na drugi pogled informacija koja izaziva nemir jer to i dalje znači da nismo izbegli metak zvani vratija se Štime. Ono kad ne znas koja je gora opcija tj koje zlo je manje. :D 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 36 minutes ago, LeBron said: Potpisao Apic za Buducnost da ga jebes nisam pametan, mozda smo ipak trebali njega pre stimbeta.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 Zasto samo ja ovde pominjem Stefana Djordjevica? Nisam mu ni otac ni brat... majke mi nisam. Sta fali njemu? Treci centar. Sta fali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 2 minutes ago, Laki John Terry said: Zasto samo ja ovde pominjem Stefana Djordjevica? Nisam mu ni otac ni brat... majke mi nisam. Sta fali njemu? Treci centar. Sta fali? fali drugi centar 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 Bircevic slobodan. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick88 Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 Just now, Sector said: Bircevic slobodan. On je slobodan od kada se rodio 😉 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 6 minutes ago, n4l1m said: fali drugi centar Kuzmic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 1 hour ago, Laki John Terry said: Kuzmic? Opet fali drugi centar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 Uvek nesto Hvali... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 Apic je sedam godina mladji Stimac, s tim da je cak i od njega sporiji. Stvarno ne vidim sta ga to kvalifikuje da bude u Zvezdi. Djordjevic je slican tip igraca, al je pokretljiviji, a cini mi se i da ima najbolje telo od njih trojice. A i jos uvek je mlad, pa ima neka mogucnost da uznapreduje, za ovu dvojicu je vec kasno. Al da, nije zgoreg spomenuti da je Stime ustvari Apic na steroidima, pa mi je bas neverovatno da je neko njega prizeljkivao. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 3 minutes ago, Markoss said: Apic je sedam godina mladji Stimac, s tim da je cak i od njega sporiji. Stvarno ne vidim sta ga to kvalifikuje da bude u Zvezdi. Djordjevic je slican tip igraca, al je pokretljiviji, a cini mi se i da ima najbolje telo od njih trojice. A i jos uvek je mlad, pa ima neka mogucnost da uznapreduje, za ovu dvojicu je vec kasno. Al da, nije zgoreg spomenuti da je Stime ustvari Apic na steroidima, pa mi je bas neverovatno da je neko njega prizeljkivao. Izivni sto te ovako pitam, da li si ti gledao Apica? Kazes sporji od Stimca, nisam bas razumeo ovaj deo 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 Apic Stimbetovu karijeru moze samo da sanja. Doduse i Stimbe je Stimbetovu karijeru mogao samo da sanja, jedna od vecih misterija univerzuma. 7 36 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 Iz kategorije unexplainable phenomena: ili '' ...kako bre, kako ?'' : Štimac je siromašni rodjak sa sela Dejana Tomaševića. Decenijska proizvodnja lopti Spaldinga i Moltena im je tokom karijere pala na glavu...nešto toga su uhvatili i to je bilo dovoljno za pristojnu internacionalnu i reprezentativnu karijeru. Obojica rupetine u odbrani...kljakavi sa penala i lažne prznice. Zajedno su postavili desetak pismenih blokova na treningu. Košarkaška inteligencija nemerljiva kao i stepen frusta koji izazivaju. Da ne grešim dušu...sada da komšije dovedu igrača Deki look like ne bi mi bilo drago. Da uzmu Štimca...kupio bi njihove dve sezonske i vozio kolegu grobara 300km na svaku tekmu... gorivo, iće, piće i kokice na mene. To bi mi opravilo ovu zasranu sezonu ko ovlašćen servis. 1 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 44 minutes ago, Wingwalker said: Iz kategorije unexplainable phenomena: ili '' ...kako bre, kako ?'' : Štimac je siromašni rodjak sa sela Dejana Tomaševića. Decenijska proizvodnja lopti Spaldinga i Moltena im je tokom karijere pala na glavu...nešto toga su uhvatili i to je bilo dovoljno za pristojnu internacionalnu i reprezentativnu karijeru. Obojica rupetine u odbrani...kljakavi sa penala i lažne prznice. Zajedno su postavili desetak pismenih blokova na treningu. Košarkaška inteligencija nemerljiva kao i stepen frusta koji izazivaju. Da ne grešim dušu...sada da komšije dovedu igrača Deki look like ne bi mi bilo drago. Da uzmu Štimca...kupio bi njihove dve sezonske i vozio kolegu grobara sa posla na svaku tekmu... gorivo, iće, piće i kokice na mene. To bi mi opravilo ovu posranu sezonu ko ovlašćen servis. Jedino bolja kombinacija bi bio centarski tandem Stefan Jankovic-Matias Lessor. 3 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 4 hours ago, Maverick88 said: Ma Apic ce izgleda u PG I JA sam ga oduvek video na mestu pleja.😂😂😂 Salim se naravno,kazu ljudi koji su ga pratili da je ocajan u odbrani reketa...Iskreno bi pre video Ristica u nasem dresu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 (edited) 2 hours ago, LosmiSK said: Izivni sto te ovako pitam, da li si ti gledao Apica? Kazes sporji od Stimca, nisam bas razumeo ovaj deo 🙂 Meni deluje da jeste, stvarno. Ima Apic doduse onu fintu kad sa vrha kapice fintira sut pa krene na ulaz, to je jedini put da sam video da nije spor. Sem toga, pogotovo u odbrani, kao izduvani balon. Edited July 15, 2020 by Markoss 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 Bas nam Apic nista nije trebao, neka ga u PG. Ja sam da se udje u sezonu sa triom: Nnoko, Kuzmic i Djordjevic. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 4 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Ja sam da se udje u sezonu sa triom: Nnoko, Kuzmic i Djordjevic. Meni je to OK, ako je Kuzmic i fizicki i mentalno vracen "u vinklu". Ne nadam se da to moze biti onaj Kuzmic iz prvog mandata, ali barem 80% toga bi nam znacilo. I onda Djordjevic da odradi sta treba po regionu dok malo ova dvojica danu dusom... Tu bi bio i Reath ako zatreba. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts